- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
insAllah cnm kan da beta ya baktirmerhaba kızlar,benim adet tarihim dündü,dün test yaptım yarım saat sonra ikinci çizgi silik çıktı.bugünde başka bi marka yaptım bu testte 2dk sonra yine silik çıktı ama dünküne göre daha belirgin.hamileyim dimi kızlar hamile olmak istiyorum.1,5 yıldır bekliyorum.bide bu ay klomen kullanmıştım.
yok canim benim yanlis deil tarihler ben bu ayin 21 de adet oldum yani suan adetim ,adet olmadan 19 ve 20 kasimda da korunmadik ama adet oldum ondan diorum hani belki adetimden 2 gun once yaptikya belki bu adetimin ustune kalmisimdir die cunku bir arkadasim hamileyken ustune gormus ondan dedim
yok gulum o ole degil ustune gormek
bnden ornek vereyim sana
15 ekimde adet oldum ben ve yaklasik 27 ekimde yumurtladim ve ben gun asiri iliskide bulundum
ve 8 kasimda adet olmam gerekiyordu ve leke tarzinda kanam oldu iki gun az bir sekilde
cuma cumartesi pazartesi gelen giden olmayinca bende test yaptim
silik cizgi cikti hamileydim ayri ayri testlerle 3 gun ust uste yaptim silik cikti koyulasmadi sasirdim
normal gebelik olsa gunden gune koyulasir
tabi gebelik belirtileri tam gaz devam gogus hassasiyeti gaz sancisi kasik agrilari falan
neyse 15 kasimda lekelenme basladi tamam dedim kaybediyorum ve ole de oldu 10 gun suren regl kanamsi gibi kanam oldu ve kaybettim yarin randevum var ve korunmayi dusunmuyorum
demek istedigim sayet adet gununde az bir lekelenme olursa o zaman pozitif bir testle ok leybeilirsin hamis oldugunu
cokkkkk ender regl gibi gorupte hamile olan normalde adet tariginden 14 gun önce yumurtlanir yada en gec 17. gun seninki imkansiz fakat regl tarihinden itibaren sen vucudunu takip et 12. gun akinti artarsa ve kasik agrilarin olursa ki gun asiri devam et agustos annesi olursun insAllah