- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
kızlaaar 2013ün ağustosunda kaybettiğim 7 haftalık meleğimin ardından 2014 ağustosta bu sefer bebeğimi kucağıma alırım inşallahhh. birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.
Gecmis olsun bitanem insallah saglikla aliriz meleklerimizi kucagimiza
canım alışverişe gittik sabahdan burdaydım gülüm sen napıyorsun
sezeryan videosu izledim kendime acıdım .birde normal doğum yapanlara imreniyorum.benim dr sezeryancı çıktı beni korkuttu bende sezeryan oldum.bi bakıyım o gruba teşekür ederim
kızlar bende ağustos annesiyim çarşamba günü kesemi gördümhepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah amin
Ohh cok mutluyum arkadaslar gittik kalp atislarimizi da dinledik cok saglikli bi gebelimiz war darisi hepiniz basina cok farkli bisi icinde baska bi kalbin attigini duymak
been .. bıktım artık hayatımın her alanında bu illetten.. birtek spor ve uzun uzun yürüyüş iyi geliyor bana onlarıda yapamıyoum şimdi..
ama hamilelik nedeniyle en hat safha da şuan
kizlar birsey sorucam ben yarin keseyide gormeye gidiyorum sizce cokmu su icmeliyim yoksa acmi gitmeliyim
sizce hangisini yapsam daha iyi?
kızlar doktordan yeni geldik. bebişimizin kalp atışlarını duyduk 6+6 haftalığız şuan. rabbım kalp atışlarını duymak isteyen tüm annelere bu duyguyu yaşatsın çok gzl :) doktora gitik beklerken kalbim küt küt atıyordu çok heyecan yaptım.
Kılzar size bikaç soru sormak istiyorum. Şuan eşim şehirdışında olduğu için doktora gitmek istemiyorum. Malum ilk kontrolümde yanımda o da olsun istiyorum :)
Ben gebeliğimi bat ımdan 3 gün sonra öğrendim. Ve o günden sonra iki gün boyunca kahverengi akıntım oldu, şimdi geçti çok şükür :)
Bir de yaklaşık 1 haftadır kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılarım oluyo, korkuyorum.
Batımdan 3 gün sonra beta hcg testi yaptırdım 735 çıktı. Şimdi buralarda dış gebelik, boş gebelik, kimyasal gebelik falan duyuyorum ve açıkçası çok korkuyorum. Bazı konularda bilgi sahibi olmamak gerçekten çok endişe verici oluyormuş. Beni bu konularda aydınlatırsanız çok sevinirim. Beta hcg değerleri sağlıklı bir hamilelik ve diğer ihtimallerle ilgili bilgi verir mi? Yani sağlıklı bir hamilelik geçirip geçirmediğimi Beta hcg değerimden anlayabilir miyim?
Bir de önümüzdeki çarşamba günü doktora gitsem kese ve kalp atışı için erken gitmiş olur muyum? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum, sorabileceğim çok fazla kişi olmadığı için sizlere sormak istedim :)
kızlaaar 2013ün ağustosunda kaybettiğim 7 haftalık meleğimin ardından 2014 ağustosta bu sefer bebeğimi kucağıma alırım inşallahhh. birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.
Benim kızım 4. 5 yaşında.Doktor ne dediyse yaptım durmadan çağırıyordu bir sürü şey istiyordu bu sefer öyle yapmıycam oralara döktüğüm parayla bebeğime birşeyler alırım diyorum bakalım...
Benim kızım 4. 5 yaşında.Doktor ne dediyse yaptım durmadan çağırıyordu bir sürü şey istiyordu bu sefer öyle yapmıycam oralara döktüğüm parayla bebeğime birşeyler alırım diyorum bakalım...
inşallah rabbimden tek dileğim bu zaten.. sevinemedim bile ilk öğrendiğimde zamanla alışırım umarım herşey yolunda gider hepimiz içinnnn
canım benim inş bu sefer bebeğini alırsın kucağına.. listeye kaydolmak istersen bilgilerini yaz kaydedyim senide :)) [/QUOTE .!.:tabiki de yaşım 25. istanbulda yaşıyorum SATım da 13.11.2013.. doğum da 21.08.2014 inşallahh .. sanırım yeterli bu bilgiler :)
canım için rahat olsun sana telefonda öyle söyleyen doktora gitme bir dahasol tafarda agrim var dedim oyle dedi eflalim ya nolur dua edin bana
inş cnm..
tatlım bişey yoktur ALLAH ın izniyle kokma stres daha tehlikeli..
tatlım üzülme nolur şimdi bi haber aldım.. bi akrabamızın bugün yarın doğçak bebeği ölmüş ve bgün sezeryanla almışlar bebeği
yarın gömülcek inanki onun durumu daha zor.. biz en azından en başında kaybediyoruz buna alışmak daha kolay
üzme kendini sabret şükret ..
ALLAH ım onun da yardımcısı olsun okadar üzüldüm ki anlatamam
bebeğemi üzüleyim
anneye mi üzüleyim şaşırdım kaldımm
iim canm çok şükür..
QUOTE=silentgirl89;33073783]
inş ALLAH gönlüne göre versin cnm :))
canım hayırlı olsun.. eğer listeye dahil olmak istersen bilgilerini yaz..
canım çok mutlu oldum senin adına:))
aynen yaa of hamilelikde daha kötü etti beni ilerleyen zamanlarda napacam bilmiyorum..
Kılzar size bikaç soru sormak istiyorum. Şuan eşim şehirdışında olduğu için doktora gitmek istemiyorum. Malum ilk kontrolümde yanımda o da olsun istiyorum :)
Ben gebeliğimi bat ımdan 3 gün sonra öğrendim. Ve o günden sonra iki gün boyunca kahverengi akıntım oldu, şimdi geçti çok şükür :)
Bir de yaklaşık 1 haftadır kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılarım oluyo, korkuyorum.
Batımdan 3 gün sonra beta hcg testi yaptırdım 735 çıktı. Şimdi buralarda dış gebelik, boş gebelik, kimyasal gebelik falan duyuyorum ve açıkçası çok korkuyorum. Bazı konularda bilgi sahibi olmamak gerçekten çok endişe verici oluyormuş. Beni bu konularda aydınlatırsanız çok sevinirim. Beta hcg değerleri sağlıklı bir hamilelik ve diğer ihtimallerle ilgili bilgi verir mi? Yani sağlıklı bir hamilelik geçirip geçirmediğimi Beta hcg değerimden anlayabilir miyim?
Bir de önümüzdeki çarşamba günü doktora gitsem kese ve kalp atışı için erken gitmiş olur muyum? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum, sorabileceğim çok fazla kişi olmadığı için sizlere sormak istedim :)
Bizde bugün duyduk kalp atislarimizi bnmde 6+6 :) ayni dogum yapcaz belliki hadi bakalim hayirlisi ewt cok heycanli bi gündü doktoru beklerken kalpten gidecektim ama sonunda duyduk
bir de burada okuyorum herkes doktorunu arıyor bir şeyler soruyor.. numarayı doktor mu verdi size yoksa siz mi istediniz.. ben bırakın telefonda sormayı yüzyüze bile soramıyorum bir şeyleri.. çok yoğun benim doktorum çok hastası var.. değiştirsem mi acaba?..
arkadaşlar ben bu pazartesi yani 6+0 iken gittim doktora keseyi gördük ama bebeği göremedik ve doktor iki hafta sonra gel tahlillerini yapalım ve kalp atışlarını dinleyelim dedi.. yani 8 haftalık falan oluyoruz o zaman.. tahliller ve kalp atışı için geç olmuyor mu? o arada başka bir doktora mı gitsem..
ya ben çok endişeliyim.. neden böyle oldum?..
bir de burada okuyorum herkes doktorunu arıyor bir şeyler soruyor.. numarayı doktor mu verdi size yoksa siz mi istediniz.. ben bırakın telefonda sormayı yüzyüze bile soramıyorum bir şeyleri.. çok yoğun benim doktorum çok hastası var.. değiştirsem mi acaba?..
canım merhaba bende dün gittim kontrole keseyi bile alttan zor gördük 10 gün sonra tekrar gidicem. bence beklemen daha iyi görememek insanı tedirgin ediyor.Slm kızlar. Kaç gündür giremedim okula git gel bir türlü fırsat bulamıyorum. Birde 1. sınıf okutuyorum hiç sormayın. :)) Ben dün tekrar kan verdim bhcg 538 çıktı. Doktorumu aradım değerin gayet iyi dedi peki kontrole geleyim mi dedim bu değerle daha keseyi göremeyiz biraz bekleyeceğiz dedi heyecanlanma bir seferde hem keseyi görelim hem kalp atışını duyalım dedi. Bende mecburen peki dedim ama şimdi heyecandan yerimde duramıyorum ne zaman kontrole gidicem diye :))) Mide bulantılarım ara ara var onun dışında gögüs hassasiyeti ve uyku var ama başka birşey yok. Bazen o kadar uyku bastırıyor ki derste gözlerim kapanıyor :))) Çok uyuyorsan kızın olacak derler ama bakalım görücez :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?