Kılzar size bikaç soru sormak istiyorum. Şuan eşim şehirdışında olduğu için doktora gitmek istemiyorum. Malum ilk kontrolümde yanımda o da olsun istiyorum :)
Ben gebeliğimi bat ımdan 3 gün sonra öğrendim. Ve o günden sonra iki gün boyunca kahverengi akıntım oldu, şimdi geçti çok şükür :)
Bir de yaklaşık 1 haftadır kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılarım oluyo, korkuyorum.
Batımdan 3 gün sonra beta hcg testi yaptırdım 735 çıktı. Şimdi buralarda dış gebelik, boş gebelik, kimyasal gebelik falan duyuyorum ve açıkçası çok korkuyorum. Bazı konularda bilgi sahibi olmamak gerçekten çok endişe verici oluyormuş. Beni bu konularda aydınlatırsanız çok sevinirim. Beta hcg değerleri sağlıklı bir hamilelik ve diğer ihtimallerle ilgili bilgi verir mi? Yani sağlıklı bir hamilelik geçirip geçirmediğimi Beta hcg değerimden anlayabilir miyim?
Bir de önümüzdeki çarşamba günü doktora gitsem kese ve kalp atışı için erken gitmiş olur muyum? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum, sorabileceğim çok fazla kişi olmadığı için sizlere sormak istedim :)