- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
Benide ekleyin listeye yaşım 31 son bat 07/11/2013 muhtemel doğum tarihi 14/08/2014 ( ay yazarken heyecanlandım) ve benim ilk çocuğum olacak minik yumurtam :)))) Yaşadığım şehir ise İzmir :))
hoş geldin hayırlı olsun
Canım benim sat 7/11 ama hcg 188 çıktı. Benimki geç döllenme mesela ben biliyorum bir yada 2 hafta geriden gelecek seninkide belki öyle olmuştur. Benim doktorum bir sorun bulmadı 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptır dedi sadece o kadar. Herhengi bir ilaç kullanmıyorum progestan başlıycam ama çok düşük değil değerim 18 amaç 20 - 25 arası yapmak. Bunun dışında sadece folik acid ve balık yağı kapsülü alıyorum hergün.
balık yağında a vitamini yok değil mi dikkat ediyorsundur
bende 20 sinde gitmeyi düşünüyorum canım..
desene senin işler karışık..
eğer yakınında güzel bi devlet hastanesi varsa git canım..
bana çok yakın var devlet hastanesi ama radevu alamıyorum ki ben..
aslında birine kimyasal gebelik diyebilirsin
bende 23 üne devlete aldım bu sefer randevu canım çok sıkıldı dün keseyi gördüm bebeği göremedi para için iki hafta sonra gel dedi soğudum doktordan kesemde küçük gerçi dr bir şey demedi ama canım sıkkın, sende kalp atışı için gideceksin değil mi?
bende folik asid kullaniyorum doktorumu aradim birde dupaston dedi ic metformin dedi 20 gun ic degerin normal dedi insallah kat kat katlanir insallah seninkide ttabi
azmiiiiii
canim sence ne yapsam bol sumu icmeliyim ya cok saskinim
belimde agri var
birde sabahlari sol tarafimda agri oluyor bu normalmi?
Canım değerin güzel benim adetten 2 gün önce 57 çıktı adetim bir gün geçti yaptırdım 287 çıktı önemli olan artış olması
sizce keseyi nezaman gorurum en tez kizlar
cok sagolun cok iyisiniz
ben biraz suyu az icenlerdenim hatda icmesem hatirlamam bile
bugun itibariyle bol bol icicem
2 gun sonra yine giderim kana mutlaka insallah
Canım su çok önemli en az 2 litre olacak ben 3 litre içtiğim halde dr suyun azalmış demişti düşün
hayırlı olsun hoşgeldinselam herkes bende 5 gün önce öğrendim idrar testiyle hamiş olduğumu 2 gün sonra doktora kontrole gidiyorum 5+2 günlük olacak gittiğimde inşallah kesemide bebişimide görürüm. oğlumda 5+1 ken görmüştüm oğlumu 6+2 olduğunda da kalp atışını duyduk. inşallah ağustos annesi olucam bende hayırlısıyla. benim de doğumduğum ay ağustos bebişiminde öyle olacak inşallah. aslan bebekleri uslu oluyormuş bu arada erkeğide kızıda etraf öyle söylüyor hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
aa ne güzel haber bu demek aslan bebekleri uslu oluyor :))
bu arada ilk defa burç konusunu düşündüm şimdi bak ben alışkın değilim öle değişik burçlara :))
annem,babam, kardeşim, ben, oğlum kova olunca :))
bu sefer aslan ayy ne değişik oldum :))
hemen gidip araştırayım azcık hehe
ben söylüyüm aslanlar dediğim dediktir:))