- Konu Sahibi aycaaaaaaa
bugün kontrolüm vardı. ikinci gidişimizdi bugün.. kalp atışlarını az da olsa duyabildik :) ultrasonda pırlayan bir şey vardı, bebeciğimin kalbiymiişşş :) ağlamadan nasıl durdum bilmiyorum ama halaa çok ağlayasım var :) kızıyorlar beni ağlarken görünce ama bu aralar duygular şelale :)
tahlillerimiz de iyi çıktı. geçen gece hafif pembe bir akıntı geldi tuvaletten çıkarken peçeteye ve takip ettim yaklaşık 3 dakika kadar devam etti, korkudan çıldıracaktım. normalmiş. eğer adet kanı gibiyse ve aralıksızgelmeye başlarsa o kötüymüş. kahverengi lekelenmeler de görmek normalmiş hatta çok sık karşılaşıldığından görürsün sende dedi. bir de idrar yollarımda enfeksiyon var diye eşim hemen monurol şase yazmıştı, ama gebelikteki değerler, normal değerlerden daha farklı oluyormuş.. ayrıca idrar yolları enfeksiyonları da mutlaka tedavi edilmeliymiş, bakayııımmm başkaa da beslenmede dikkat edilmesi gerekenler, egzersiz olarak yürüyüş, uçağa ilk trimaster sonuna kadar binilmemesi, uzun yol yasağı, maydanoz ve adaçayı tüketiminin yasak olduğunu, her ikisinin de düşükleri tetiklediğini, ıhlamuru istediğimiz kadar içebileceğimizi, günde 3 tane meyve(bazıları abarttığı için sayı verdi), bol balık, hamurişini bırak,....
bunlar aklıma gelen tavsiyeleriydi..
Öncelikle tebrikler canım, Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Cumartesi benim de çok az kahverengi lekelenmem oldu, bir kere peçeteye geldi sonra geçti. Bu sabah da oldu tekrar, bu sefer biraz daha yoğun ve biraz daha koyu kahve, kırmızıya yakın. doktoruma sordum, progestan başla dedi Allah hayırlısını nasip etsin