he walla oyle onu dogru soyledin cnm
benimki bana cok yakin oturuyo ama aramizda biraz mesafe vardir, daha dogrusu ben koymaya calisiyorum inceden, onlara kalsa bazen ayar kaciyo cunku...kotu niyetli degiller, anlasiyoruz aslinda seviyorum ama cok icli dıslı olmaya gerek yok...ben tarz olarak ta biraz mesafe severim...mesafe korunmazsa sayginin ve seviyenin giderek eriyecegini dusunuyorum cunku...sagolsun benim kayinwalidemde elinden geldigince bana yardimci olmaya calisir ama inkanlari dahilinde tabi cunku oda calisiyor ve de 2 tane de okuyan cocugu var, esimin kardesleri aralarinda baya yas farki var kucukler...bende biraz alistirmistim baslarda hep cok guzel gelinlik yaptim, bizim yetistirilme tarzimiz boyledir cunku, kiz dedigin becerikli ve buyuklerine hurmetli olur...ama zamanla baydi yani, bunun sonu yok, biraz azalttim giderek daha dozunda yapmaya basladim ama alisti ya bi kere yapinca hosuna gider bazen bekler yapayim diye, bazende kendi yapar bana elletmez..oyle oyle idare ediyoruz brbirimizi iste..ama hamile oldugumdan beri hicbisey yaptirmiyo diyebilirim, esime de tembih ediyomus kizima yardmci ol, elletme hicbiseye sen yap o dinlensin diyomus, bide ben calisiyorum ya, birtek aksamlari evimde dinlenme imkanim var yani bide haftasonlari, o zamanlar da da is yaptrma kiza diyomus kayinwalidem, esimi tembihliyomus..aferin dedim
ama esimde saolsun elinden geldigince yardimci oluyor zaten, pek elletmiyor biseye..bende fazla kasmiyorum kendimi zaten, oldugu kadar...bazen annem geliyo yardima, bazende gorumcem saolsun, gorumcemi cok severim, universiteye gidiyor, kiz kardesim gibidir, kirmaz beni elinden geleni yapar..oyle oyle surup gidiyor iste...bakalim..