- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #4.721
Eki Görüntüle 923803 Eki Görüntüle 923805
kırmızı beyaz olanın patiği de var, iki cinsiyete de giydiririm ben bunları ya :)
Güzel günlerde kullanın inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 923803 Eki Görüntüle 923805
kırmızı beyaz olanın patiği de var, iki cinsiyete de giydiririm ben bunları ya :)
Kızlar böyle bir bebek odası hayallerimi süslüyor şimdi ama hem çok para harcamayıp hemde böyle güzel oda yapabilmek sanırım biraz sıkıntılı olabilir. O yüzden cinsiyeti ögrendiğim gibi modelleri alıp gezicem marangoz marangozzz... aynayı bulmak yada yaptırmak zor gibi aslında ama buna benzer birşey bulanabilir tabi... sizinde aklınızda olsun istanbulda böyle bir ayna bulabilirseniz uyguna talibiiiiim
Eki Görüntüle 923966
Çok güzelmiş ama ben o aynayı hayatta takmazdım herhalde kızanımın üstüne düşer diye
kızlar bişey sorcam
hamile kıyafetleri edinen var mı?
belki erken gibi ama benim pantolonlarım şişkinlikten dolayı çok sıkıyo
bide ben internetten almak zorundayım, ama bedenlerini anlayamadım nasıl oluyo kü
kız çok dibine takmıcaksın azcık uzağınaaa :) yoksa bende korkarımm yani allah korusunnn :)
yani ona göre ayarlarsın ama konsept güzel böle pastel renkler olcakkk.. karmaşıklık olmucakkk..
Kızlar böyle bir bebek odası hayallerimi süslüyor şimdi ama hem çok para harcamayıp hemde böyle güzel oda yapabilmek sanırım biraz sıkıntılı olabilir. O yüzden cinsiyeti ögrendiğim gibi modelleri alıp gezicem marangoz marangozzz... aynayı bulmak yada yaptırmak zor gibi aslında ama buna benzer birşey bulanabilir tabi... sizinde aklınızda olsun istanbulda böyle bir ayna bulabilirseniz uyguna talibiiiiim
Eki Görüntüle 923966
Eki Görüntüle 923966
Ben ilk etapta oda düşünmüyorum kızlar ki benim evimde kullanmadığım bir odam olduğu halde, ne bileyim, yanımızda takılır bir süre, sonra odasını da yaparız diyorum eğer fikrim değişmezse.
Şimdilik odaya şık bir beşik ve şifonyer alırım diyorum..
Ben agustos annesi degililm artik kalbimiz atmadi bugün birazdan onu benden alacaklar.... ; (
bu oda çok güzelmiş gerçekten
ben de beyaz bir oda istiyorum
tekstille renklendireceğim
ben de oda yapmasam bir park yatak bir şifonyer alsam diyordum ama
hevesimi alayım diye vazgeçtim
yanımızda yatmak isterse ne yapcam odayı bilmiyorum ama
dursun yine de dedim
öle olucak tabi Allah'ın izniyle :) azcık kaldı bende hastaneye giderken heyecanlandım sora beklettiler birazcık çemkirdim kendime geldim dualarımız seninle herşey yolunda gidicek merak etme daha durrr taklalarını görücez karnımızda
Benim de şimdi oturma-çalışma odası gibi kullandığım bir odam var, o çocuk odası olcak. çalışma masası ve kitaplık var odada, bir de çekyat misafirler için. belki şimdilik çalışma masasını kaldırır yerine küçük bir gardrop alırım. Bir de bebek yatağı alacağım o kadar :)
Canım evim 3+1, odanın biri bildiğin boş, benim ıvır zıvırlarım var, yok pilates topu, yok süpürge yok kışlık bişeyler :) O odayı yaparım Allah kısmet ederse.
Ama teyzem bebek fikri yokken bile sözü geçince demişti bana, " şimdi odayı ayırıyoruz ya, bebek her ağladığında anne gidiyor koşarak bebeğe bakıyor hatta çoğu zaman gelemiyor, bir süre sonra oraya bir çekyat ekleniyor anne orada takılıyor, baba başlarda ilgili geliyor bakıyor ama bir süre sonra dikip popişini yatıyor. Başlarda bunu yapma, yanına beşik al, bebeği oraya yatır, hem sana rahat olur, hem bebeğe beraber alışırsınız, hem de baba o kadar rahat etmesin ki az kıymet bilsin :))) "
Bu da mantıklı geliyor açıkçası, bir de minnak bebek için kocaman oda yapıp orada bırakmak istemiyorum duyamam, edemem. Şöyle biraz toparlanınca biz ona o bize alışınca güzel bir oda yaparım inşallah..
ben geldım herkeze cok tesekkurler dualarınızı eksık etmedıgınız ıcın 7+3gunlukmus bebısım kalp atısinıda duyduk ALLAHA sukur gayet saglıklıymıs cok mutlu oldum darısı tum ısteyenlerın basına ınsallah