- 4 Eylül 2011
- 3.846
- 12.499
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #4.481
canım yazdıklarını okudum öncelikle aramıza hoşgeldin allah hiçbir acı sıkıntı çekmeden bir seferde dogumuda nasip etsin bizlere hayırlı olsun gittigin ikinci doktoru bırakma bence iyi bir doktormuş ilk doktoru da allah islah etsin tmm egitim zamanının verdigi bilgiler vardır tabıki ama tıptaki gelişmeleri yenilikleri de takip etmesi lazım mezun oldugu bilgileriyle kalmış anlaşılan ama unutmakı rabbim istemiş ve sende aldırmamışşın allah kolaylık versın bu arada benimde yarın 8. haftam oluyor midem bulanıyor benimde süreklı ama bunu az ve sık yıyerek hafıflettım akşamları daha fazla bulantım oluyor o zmn da bişi yemeyeceksem mide bulantısı ilacım var onu alıyorum gerci çok bi faydasını görmedim ama neyse
Çok teşekkürler mrvkrs. Mide bulantım 8 ve 9. haftada çok oldu. Dün biraz iyi gibiydim ve bugün sanki biraz daha iyiyim yani 10. haftaya yaklaştıkça iyi oluyorum gibi geliyor ama belli olmaz tabii. Bazen iyi olduğumun ertesi günü çok fena olabiliyorum. Bende sık sık yiyorum ama bulantımı bastırmak için hep tost galete ekmek makarna gibi böyle hamurlu şeyleri yemek zorunda kalıyorum başka hiç bir şey bastırmıyor midemi. Hal böyle olunca da kilo alıyorum. 8. haftada doktora gittiğimde 1 kilo almıştım. Doktor daha hızlı gitme dedi. Ancak ayın 13 ünde kontrolüm var ve ben bu defa daha fazla kilo aldığımı düşünüyorum yani 1 kilo daha almış olsam iyi ancak daha fazla aldığımı düşünüyorum :) Böyle gidersem mide bulantımı bastırayım derken 9 aya davul olarak varacağımdan korkuyorum :)
Doktor bana ancak kusma aşamasına gelirsen bulantı ilacı veririm dedi. Kusma aşamasına gelmediğin sürece az ve sık yiyerek bastırmaya çalış dedi. Doktorum ilaç olayını fazla sevmiyor anladığım kadarıyla bana da sabretmesi kalıyor tabi hal böyle olunca :)