- 4 Eylül 2011
- 3.846
- 12.499
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #4.441
Canım hayırlı olsun bebişin inşallah Allahım kucağımızada almayı nasip etsin bende 5. Haftada doktorun karnımdan görememesi sonucudüşük olacak sağlıklı bir gebelik değil tarzı yorumlarıyla cuma gününden pazartesiye ömrümden ömür gtti pazsrtesi kesem göründü ve rahatladık ama senin sürecin çok uzun sürmüş çok şükür ki sonu güzel olmuş doktorların hiç umrunda değil bizim duygularmz kayıp deyip geçiyorlar bilmiyorlar ki biz ne yollardan geçipte sahip olduk o miniklere Allahım korusun ve sonu sağlıkla gelsin gebeliklerimizin...
Kesinlikle haklısın sosyolog35. Doktorlar artık geldi gitti olarak resmen müşteri gibi görüyor bizleri. Yaşadığım süreç sonunda resmen bunu anladım ve duyguların hiç yeri yok orada. Robotlaşmışlar. Tabii ki herkesi kapsayacak bir şey söylemek istemiyorum. şimdiki doktorumdan çok çok memnunum. Ancak bunu düşünmeseydim ve araştırıp başka doktora gitmeseydim o doktora inanıp hemen kürtaj olacaktım. Şu anda bebeğim gayet sağlıklı görünüyor hem de düşünebiliyor musun ? Düşüncesi bile korkunç... İnşallah Allah sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin hepimize...