- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #4.341
hamilelikte extra alingan yapiyo insani zaten..karsindaki herzaman senin gibi dusunmuyo iste, insanlari oldugu gibi kabul edip fazlasini beklemiceksin, yapabildigi kadarina razi olacaksin..napacaksin insanlari degistiremiosun ki...olabildigince kendini korumayi bildikten sonra, napalim idare edicez..bende son zamanlarda biraz hamileligi bahane edip erken kacmaya, veya onlarin daha erken kalkmasina sebep olmaya calisiyorum acikcasi napiim bazen dayanamiyorum basimda insan kalabaligina, evimde rahatca dinlenmek istiyorum, anlayisli olmak zorundalar,hamileyim ben yani bananee walla bazen gozum hicbiseyi, hickimseyi gormuyo, kendinle ugrasiosun, kimse de seni anlamio...o yuzden kimse ksra bakmasin...
aynen öle canım benim çok haklısın bazen evde insan ses istemioo böle bi başına takılmak istioo yaniii direk yatıp dinlenmek
evet beklemiceksin yapmıcaksında zaten yani.. şimdi annemlerde geliooo miss gibi iyi oldu yoksaa iyice kayınvalideme kurulucaktım arıorm bazenn dio işte gelin falan sora akşama ne yemek yapsak die bana soruo? ayyy deliriorum hani dese canın ne istio ne yapimm tamam lafım yok ama sanki akşam yemek yapmıcakta biz gidiors die yapıomuş gibi sölüoo delleniorm..
ne yicekseniz ondan yeriz diorm bende.. bikere beni delirtti gelmicem ben dedimm çünkü tost yapim dedi ama hamile diildim ozaman ahahahah bende yok saol gelmicem ben dedimmm