2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sma kullaniyordum fakat onun üretimi durmuş piyasada artık bulunmuyor bugün birsürü yere sorduk yok mama. Olanlarsa depodan varsa veriyor yeni üretim yokmuş. Bebelac aldım bugün bakalım aptamili sevmedi benim kızım.
hadi ya bende mamayı değiştirmeyi düşünmedim hiç bunu çok severek yiyor niye üretimi durmuşki acaba nerden öğrendiniz

Kizlar bugün bir misafirim vardi, bebegi bes haftalik 3640gr dogmus su an 4800gr, benim bebegime bakip bakip aa cok kücük cok kücük diyip durdu sinirimi bozdu. Benim kizim iki ayini doldurdu 3 kilo dogmustu, iki hafta da kilo almadigi bir dönem olmustu simdi 4250 cok az mi ya??? Bi de genetik olarak ben de cok yapili degilim esim de, kizim cok icince kusuyo, en fazla 120 iciyo. Bi sonraki doktor kontrolü ay sonunda merak ediyorum ne dicek.

Kizlar bugün bir misafirim vardi, bebegi bes haftalik 3640gr dogmus su an 4800gr, benim bebegime bakip bakip aa cok kücük cok kücük diyip durdu sinirimi bozdu. Benim kizim iki ayini doldurdu 3 kilo dogmustu, iki hafta da kilo almadigi bir dönem olmustu simdi 4250 cok az mi ya??? Bi de genetik olarak ben de cok yapili degilim esim de, kizim cok icince kusuyo, en fazla 120 iciyo. Bi sonraki doktor kontrolü ay sonunda merak ediyorum ne dicek.
Bebekleri kıyaslamak çok yanlış bebeğin doğum kilosundan tut, cinsiyetine, doğduğu haftaya göre değişkenlik gösteriyor, sen kafana takma canım, bir sorun olsa dr söylerdi sana

Canim bırak ya her çocuk kendine has bir kere onun bebeği maşallah tontis doğmuş :)) canım bende 26 günlüktu gittiğimde emzirme odasında bi kadın vardı çocuk 1 yaşına yakın hani emziriyor bana tuttu bebekte eksik mi doğdu dedi benim canım sıkıldı kilo takıntim oldu benim bebek 3470dogdu şişlik filan gidince mı minicik kaldı kv amcası 5.5 kilo doğdu onun kiloya gelemedi diyordu on günlükken moralim bozuluyordu biri küçük duruyor dese üzülüyordum dr. Kızdı herkes bir doktor olmuş dedi. .ay bırak canım valla benim sıpa bazen pek iştahlaniyor ama çok kusuyor kimi çocuk öyle olur kimisi böyle takılma canım ...o kendi çocuğuna maşallah sevinmis ...dr. git o ne derse o olur

Bebekleri kıyaslamak çok yanlış bebeğin doğum kilosundan tut, cinsiyetine, doğduğu haftaya göre değişkenlik gösteriyor, sen kafana takma canım, bir sorun olsa dr söylerdi sana

Sagol canim icimi rahatlattin. Aslinda ben de öyle düsünüyordum ama o kadar cok söyledi ki hem sinir oldum hem de kafama takildi. Niye aa ne tatli deyip gecemez bazi insanlar bilmiyorum.

Bebek allah eksik etmesin çok tatlı birşey,ama bu ara sinemaya gitmek istiyorum herkes unut artık diyor belki haklılar,özlüyorum eşimle dışarda kahve içmelerimizi ,sinemaya gitmeyi, vs vs bunlari özlüyorum ben yaa

Canim bırak ya her çocuk kendine has bir kere onun bebeği maşallah tontis doğmuş :)) canım bende 26 günlüktu gittiğimde emzirme odasında bi kadın vardı çocuk 1 yaşına yakın hani emziriyor bana tuttu bebekte eksik mi doğdu dedi benim canım sıkıldı kilo takıntim oldu benim bebek 3470dogdu şişlik filan gidince mı minicik kaldı kv amcası 5.5 kilo doğdu onun kiloya gelemedi diyordu on günlükken moralim bozuluyordu biri küçük duruyor dese üzülüyordum dr. Kızdı herkes bir doktor olmuş dedi. .ay bırak canım valla benim sıpa bazen pek iştahlaniyor ama çok kusuyor kimi çocuk öyle olur kimisi böyle takılma canım ...o kendi çocuğuna maşallah sevinmis ...dr. git o ne derse o olur

Sagol canim. Benim kiz da bir ara kilo alamamisti diye ben cok üzülmüstüm ama simdi haftalik güzel kilosunu yerinde aliyor. Yavas yavas ilerliyor sonucta pat diye besleyemem ya. Insanlar niye böyle yorumlara ihtiyac duyuyor bilmiyorum cidden. Aynen bazen istahlanip iciyor bizimkisi gecen 150 icti, hopp arkasindan hepsi geldi. Saglikli olduktan sonra gerisi önemli degil aslinda da, iste milletin agzi...

Bebek allah eksik etmesin çok tatlı birşey,ama bu ara sinemaya gitmek istiyorum herkes unut artık diyor belki haklılar,özlüyorum eşimle dışarda kahve içmelerimizi ,sinemaya gitmeyi, vs vs bunlari özlüyorum ben yaa

Sinema icin cok erken canim ama disarda kahve icmeye gidebilirsin. Biz gecen haftasonu gittik. Güzelce yedirdim zaten bebek arabasinda uyuyor, yakinlarda bir yere oturduk, uc saat uyanmadi hic. Yavas yavas alistirma yapmaya baslayin bence. Biz esimle cok stresliydik ha agladi aglayacak.. :) Artik daha rahatiz ufak ufak evin etrafinda basladik gezmelere, sonra alisverise ciktik, cok kisa sürse de :) Sonra kahve icmeye gittik. Bir sonraki adim restoranda yemek yemek. :D

Canım sen takılma afedersin ama o gerzeklerin lafına her bebek bünyesi farklıdır önemli olan sağlıklkmı kilo alıyomu sen ona bak

Sinema icin cok erken canim ama disarda kahve icmeye gidebilirsin. Biz gecen haftasonu gittik. Güzelce yedirdim zaten bebek arabasinda uyuyor, yakinlarda bir yere oturduk, uc saat uyanmadi hic. Yavas yavas alistirma yapmaya baslayin bence. Biz esimle cok stresliydik ha agladi aglayacak.. :) Artik daha rahatiz ufak ufak evin etrafinda basladik gezmelere, sonra alisverise ciktik, cok kisa sürse de :) Sonra kahve icmeye gittik. Bir sonraki adim restoranda yemek yemek. :D
Canım bayramda yaptık zaten eşimle şuan ayriyiz..ama ne bileyim gece çıkardık filan i açıdan :) eşimide özledim aman ne bileyim. .

69 günlük bizimki.biraz erken doğdu.36+3 te.seninki kaçıncı haftada doğmuştu canım.mama veriyor musun
Benim bebeğimde 36+0 da doğdu yarın 3 ayımız bitecek 5300 dü 2. ay kilosu 55 cm di boyu bakalım yarın gelişimimiz nasıl olmuş. 3 bebeğimiz neredeyse aynı zamanmış demek ki :)

canım bi arkadaşım erken demiş.hiç de erken değil bırakabilceğin biri varsa herşeyini koy çantaya sağ sütünü ya da ayarla mamayı hangisini veriyorsan.bırak! bizim tek ihtiycımız MORAL.eski yaşantımıza yavaş da olsa dönebildiğimizi görmek süper hissettiriyo.onların yapamayıp bizim yapabildiğimiz ne var ki emzirmek dışında o da halldedildi mi tamamdır. ;)

, post: 37323809, member: kar 495"]Hangi biberon markası kullanıyorsun canım avent kullandın mı benim kızım avent biberonu ve çift taraflı olan emziğini kullanıyo emziği tuttu biberonunda[/QUOTE]
Nuk kullaniyorum
Hangi biberon markası kullanıyorsun canım avent kullandın mı benim kızım avent biberonu ve çift taraflı olan emziğini kullanıyo emziği tuttu biberonunda
Canim ilk kizimda o zaman lar
Hangi biberon markası kullanıyorsun canım avent kullandın mı benim kızım avent biberonu ve çift taraflı olan emziğini kullanıyo emziği tuttu biberonunda
benim ilk kıza nuk kullanmıştı.o zamanlar pek meşhurdu.kızımda çok oburdu.güzel aldı biberonu.buna da nuk aldım mama da aptamil ama sevmedi galiba.bebelac ve aventi deneyeceğim.bu hafta doktora sorucam bi çabuk doyuyor midesi çok küçük galiba.sadece bir kere eşime bırakıp gittiğimde 60 lık mama içtiğini söyledi.ben emziriyorum öyle çok yoğun bir sütüm yok ama hemen doyuyor.anlamadım kafam karışık

Ben 1,5 aylık iken başladım gezmelere kendimi eve tıkmadım. İlk zamanlar alışveriş merkezlerine gittim bebek odaları olduğundan emzirebildim. Baktım ki mağazada ağlıyorsa hemen kabinde emzirdim. Bayramda eşimle ve bebeğimle Bozcaadaya bile gittim. kendini kısıtlama süt sağabiliyorsan sağ al yanına. gerçi bende daha bebeğimi bırakamıyorum kimseye çünkü acıkıyor onunla geziyorum sürekli mama yiyen bebek anneleri daha şanslı bu konuda.

Ooooo ben 10, günde attın kendimi sokaklara eminönü üsküdar sokakları alışveriş merkezleri balıkesire kadsr uzandın haftayada annete bırakıp ilk sinema deneyimi yapmaya karar verdim malum incir reçeli 2 çıkıyor kaçıramam ;)

2.ay aşılarını yaptırıp da bebeği uyumayan var mı?benim oğlum kolik zaten uyku problemimiz var bugün de 2.ay aşılarını yaptırdık ve sabah 8 den bu saate kadar uyumadıben dayanamıyorum o ağlamalarına mosmor oluyor..kolik bebek anneleri beni anlar.sizin bebeklerinizin uyumama rekoru kaç saat?benimki 16 ydı..bugün daha fazla mı olur bilemiyorum şu an 15 saat oldu

Benim bebeğim 61 günlük üç gündür aksam 9 da uyuduktan sonra 4te uyanıyor önceden 2-3 te uyaniyordu.. 7 saat uyuyor ben kendim uyandırıyorum 7-8 saat normal mi drma sormayı unuttum..gece kaldırıyorum bıraksam mi kan şekeri olayı bitmiş midir artık
Canm bn sordum gunde bı kaere okadar uyuması normal dedı bende cok tedırgın oluyodum kan sekerı dusmuyodr heralde artık benımbaby de uyuyogece ucde uyuyo sbh sekız dokuza kdr

Canım nete yaz uyumayan bebekler için dua diye onu oku. Bilmiyorum inanç meseleni ama rahatlatır insallah seni ve bebeğini. Yer Gök dua hep derler.
Canım okuduğun bi dua varsa okurum bende valla okuyorum bol bol nazar duası falan ama uyku için bişey varsa okurum

Back