2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gozun aydın bybo da gormuştum benimde aklıma soktun bu akşam biraz baktım bende alıcam sanırım. Ne kadar sakınabilirsek okadar kar diye bakıyorum.
Aynen öyle canım bende üyeyim bybo çok yararlı bilgiler fikir alışverişleri yapılıyor kızımın kakasını koyup bişeymi var diye bile sordum herkes çok yardımcı insan bilmediklerini çok güzel öğreniyor herkese tavsiye ederim

Aynen öyle canım bende üyeyim bybo çok yararlı bilgiler fikir alışverişleri yapılıyor kızımın kakasını koyup bişeymi var diye bile sordum herkes çok yardımcı insan bilmediklerini çok güzel öğreniyor herkese tavsiye ederim

evet bende seviyorum grubu takipteyim....

Canim anne sutu alan bebeklerde normalmis bu durum benimki bir defasinda 4 gun yapmamisti baya tedirgin olmustum ama sonra normale dondu. Su konusunda bana da herkes ver diyor ama vermiyorum dr a da sordum anne sutunun % 78 i su zaten suya gerek yok dedi iyice icim rahatladi..
teşekkür edreim ilgin için

Kızlar hayırlı geceler valla burası iyiki var yoksa insanın ömrü nasıl geçer bu şekilde stresle bilmiyrm Rabbim bizi evlatlarımızla sınav etmesin iyiki varlar ama gerçekten çocuk yetiştirmek çok zor annem çocuk ömür törpüsü boşuna demiyormuş benim kızım 54 günlük uyku denen bişey yok şuan bile ayağımda sallıyorum inanın bugün hiç uyumadı

aynen canim valla hic uyumuyor suanda ayagmda salliyorum ccok yoruldum valla bu kadar yoracagni aklimin ucundan gecirmezdim yalanci meme biberon katiyyen almiyor ne yapacagimi sarsrdim kimsemde yok yanimda sikildim artikk

b
Kızlar hayırlı geceler valla burası iyiki var yoksa insanın ömrü nasıl geçer bu şekilde stresle bilmiyrm Rabbim bizi evlatlarımızla sınav etmesin iyiki varlar ama gerçekten çocuk yetiştirmek çok zor annem çocuk ömür törpüsü boşuna demiyormuş benim kızım 54 günlük uyku denen bişey yok şuan bile ayağımda sallıyorum inanın bugün hiç uyumadı

aynen canim valla hic uyumuyor suanda ayagmda salliyorum ccok yoruldum valla bu kadar yoracagni aklimin ucundan gecirmezdim yalanci meme biberon katiyyen almiyor ne yapacagimi sarsrdim kimsemde yok yanimda sikildim artikk

cnm ben ilk günden itibaren aventin biberonunu ve sma diye bi mama veriyorum gayet iyi içiypr benim oğlum mamayı
Bende sma kullaniyordum fakat onun üretimi durmuş piyasada artık bulunmuyor bugün birsürü yere sorduk yok mama. Olanlarsa depodan varsa veriyor yeni üretim yokmuş. Bebelac aldım bugün bakalım aptamili sevmedi benim kızım.

Kızlar bebekleriniz uykuda sıçrıyormu benimki en az iki üç kez böyle kollarını havaya kldırarak yapıyor hani sanki beni kucağına al dermiş gibi bu sayede kendi kendinide uyandırıyor tabi hanfendi ama kafama takılmaya başladı normal diye bakıyodum olaya ama acaba problem olabilirmi ki ?

Yalancı meme
b

aynen canim valla hic uyumuyor suanda ayagmda salliyorum ccok yoruldum valla bu kadar yoracagni aklimin ucundan gecirmezdim yalanci meme biberon katiyyen almiyor ne yapacagimi sarsrdim kimsemde yok yanimda sikildim artikk[/QUOTE. İnan bana B'nde çok yoruldum çok fazla sabrımın sonuna geliyorum bazen ve snra başa sarıyorum sabrımı Yalancı meme alıyo benim ki canım ama hibe işe yaramıyor uyku için biDe ben anlamadım zaten Hergün yeni bi huy çıkıyo uyumama ne demek bide bütün gün 5 dakka dalıp uyanıyo saat 2 buçukta uyudu şimdi emmek için agladı 2 buçuktan snra ara ara uyandı hep hareket halindeydi

Kızlar bebekleriniz uykuda sıçrıyormu benimki en az iki üç kez böyle kollarını havaya kldırarak yapıyor hani sanki beni kucağına al dermiş gibi bu sayede kendi kendinide uyandırıyor tabi hanfendi ama kafama takılmaya başladı normal diye bakıyodum olaya ama acaba problem olabilirmi ki ?
Canım problem falan değil benimkide aynı şekilde korkuyorlar o yüzden sıçrıyolar ayrıca benim ki normalde de ellerini çok kullanıyo sürekli elleriyle hareket halinde ve sürekli geriniyooo kendini uyandırıyo o 5 dakıkalık uykusuda güme gidiyo :( o yüzden Kundak Yapıyrm ondada ellerini çıkartmak istiyo oda ayrı bı zaman alıyo uykuya geçmede böyle fıttırıyorum işte

b

Benimki inan 2 buçukta uykuya dalmadı bile en sonunda koydum aramıza babasıyla bıraktım çok yoruldum çıldırttı beni öyle nasıl daldıysa şans eseri uykuya daldı 6 ya kdar mırın kırın uyudu 6 da emzirdim 7 buçukta gözler açık gelde ağlama sinirden ;( uykusuzluktan artık sinir bende tavan yapmış durumda ama sıkıyorum kendimi ama geçicek canım Rabbim evlatlarımızı başımızdan eksik etmesin sağlıklarıyla falan imtihan etmesinde böyle uykusuzluk çekelim tatlı şeyler geçicek diyip iyi düşünelim pozitif düşünelim fazla iyimser oldum farkındayım :)))) bu da uykusuzluğun verdiği bi etki sanırım :)))

Bende sma kullaniyordum fakat onun üretimi durmuş piyasada artık bulunmuyor bugün birsürü yere sorduk yok mama. Olanlarsa depodan varsa veriyor yeni üretim yokmuş. Bebelac aldım bugün bakalım aptamili sevmedi benim kızım.
. Canım büyük migrosda var sma mama bi bak istersen

Benim bebeğim 61 günlük üç gündür aksam 9 da uyuduktan sonra 4te uyanıyor önceden 2-3 te uyaniyordu.. 7 saat uyuyor ben kendim uyandırıyorum 7-8 saat normal mi drma sormayı unuttum..gece kaldırıyorum bıraksam mi kan şekeri olayı bitmiş midir artık

Benim bebeğim 61 günlük üç gündür aksam 9 da uyuduktan sonra 4te uyanıyor önceden 2-3 te uyaniyordu.. 7 saat uyuyor ben kendim uyandırıyorum 7-8 saat normal mi drma sormayı unuttum..gece kaldırıyorum bıraksam mi kan şekeri olayı bitmiş midir artık
Csnim benimki de gecelwri yaklasik 5-6 saat uyuyor dr a sordum en fazla 4 saat uyusun uyandir dedi ama ben yapmiyorum acikcasi. Cunku zaten o sure sonunda kendi kendine uyaniyor. Aksamlari hic uyimadigi icin yorulup gece uyuyor diye dusunuyorum. Ama bu kan sekeri olayi benim de kafama takiliyor

Doktora bi sor canim ama keske benim ki de uyusa.devamli tilki uykusunda.yari uyuyo yari uyanik.bide bu aralar geceleri gazi ortaya cikti.az emiyo devamli uyaniyo haliyle.sinir kupu oldum kafam uyusuyo

Csnim benimki de gecelwri yaklasik 5-6 saat uyuyor dr a sordum en fazla 4 saat uyusun uyandir dedi ama ben yapmiyorum acikcasi. Cunku zaten o sure sonunda kendi kendine uyaniyor. Aksamlari hic uyimadigi icin yorulup gece uyuyor diye dusunuyorum. Ama bu kan sekeri olayi benim de kafama takiliyor
Sağlık ocağındaki dr.a sordum oda biraz düşündü o yüzden pek tatmin olmadım. .iki aylık olmuş artık kendi düzenler kucuk olsa uyandır derdim dedi. ..zaten gün boyu uyanma emme saatimiz ayni aksam en son 9 da uyur uyanmaz bu 7 saate çıkması tuhaf oldu önce 5-6 saat uyuyordu bugün kendi uyandı aslında uyanmış mizirdaniyordu ...annem elleme diyor biz sizi hiç ellemzdik size ne oldu diyor ;)) bilmiyorum ki ne yapsak

Sağlık ocağındaki dr.a sordum oda biraz düşündü o yüzden pek tatmin olmadım. .iki aylık olmuş artık kendi düzenler kucuk olsa uyandır derdim dedi. ..zaten gün boyu uyanma emme saatimiz ayni aksam en son 9 da uyur uyanmaz bu 7 saate çıkması tuhaf oldu önce 5-6 saat uyuyordu bugün kendi uyandı aslında uyanmış mizirdaniyordu ...annem elleme diyor biz sizi hiç ellemzdik size ne oldu diyor :KK66:) bilmiyorum ki ne yapsak
Kızım daha ne istiyon yat uyu gitsin bizimki dokuzda yatacak hey hey ogünleri görebilecekmiyim acaba hanfendi 1de yatıyodu şimdi 3e çıkardı sabahda sekizde kalktı daha uyuyacak uyumasın diye uğraşıyorum gece erken saate gelir belki gece uykusu diye ama nafile gözler gidiyor seninkinin artık kan şekeri olayı bitmiştir hem bide uyandırmaki öyle gece çok kalkmaya alışmasın o zaten çok acıksa sence dururmu kıyameti kopartıyolar yani en azından benimki öyle :)

Sağlık ocağındaki dr.a sordum oda biraz düşündü o yüzden pek tatmin olmadım. .iki aylık olmuş artık kendi düzenler kucuk olsa uyandır derdim dedi. ..zaten gün boyu uyanma emme saatimiz ayni aksam en son 9 da uyur uyanmaz bu 7 saate çıkması tuhaf oldu önce 5-6 saat uyuyordu bugün kendi uyandı aslında uyanmış mizirdaniyordu ...annem elleme diyor biz sizi hiç ellemzdik size ne oldu diyor :KK66:) bilmiyorum ki ne yapsak

nerde okuduğumu tam hatırlamıyorum ama gece uykusu bebekler için memeden yada mamadan kıymetliymiş ve bebek gün içinde beslenmesini telafi edermiş zaten. Yapılabiliyosa uykudan önceki beslenmeyi normalden fazla yapmayı tavsiye etmişlerdi.

bugün aşılarımızı olduk.kilo=4900 boy=55cm çıktı.d3 vitaminini doğru düzfün vermediğim halde fazla verme gün aşırı ver dedi.baş çevresini ölçünce.39 cm çıktı.sizlerde durum nasıl aşıyı olanlardan baş çevresini bilen var mı

Back