- 2 Mart 2013
- 289
- 40
- 123
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.701
değildir inşallah canım.6 ay olmayanlar var.ben 50 küsuruncu günde oldum ama ilk kızımda daha 40ı çıkmadan olmuştum.benim süt az oluyor ona bağluyorum.sütün iyiyse olmaman normal.içinin rahat etmesi açısındn yaptır bir hormon testi.tüm bebekler birer mucize ama seninki apayrı bir mucize olmuş
Benimkide her aksam olmasada hep disarda.kavga etmekten yoruldumGidiyor tatlim..adamda bagimlilik kahveye gidiyor her aksam heraksam..isten geliyor yemek yiyor 1 saat oyalaniuor 9adogru cikiyor 12 de geliyor..her aksam ayni
Canım benim çok ama çok sevindim inanmazsin belki isminide bilmiyorum ama Asmin olarak bebisimle emzirirken dualar okuduk...Allah kimseyi evladıyla sinamasin geçmiş olsun cok sevindim. .Arkadaşlar sonuçlarımızı aldık bugün çok şükür iyi çıktı canım oğlum bir süre daha takip edilecek inşallah daha iyi oluruz. Birde siz nasıl gündüz uyutuyorsunuz yavrularınızı benimki uyumamak için direniyor uzun süre uyumayıncada arızaya bağlıyor. Ancak omzumda sallanarak uyutabiliyorum oda zorla ve çok yorucu oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım
çok sevindim.maşallahArkadaşlar sonuçlarımızı aldık bugün çok şükür iyi çıktı canım oğlum bir süre daha takip edilecek inşallah daha iyi oluruz. Birde siz nasıl gündüz uyutuyorsunuz yavrularınızı benimki uyumamak için direniyor uzun süre uyumayıncada arızaya bağlıyor. Ancak omzumda sallanarak uyutabiliyorum oda zorla ve çok yorucu oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Allah razı olsun canım amin en zoru evlat heralde Allah kimseye yaşatmasın. Çok şanslısın vallaha bizimki doğduğundan beri gündüzleri uyumuyor emzik almadı zaten belki işim kolaylaşırdı öyle ama yok ilk zamanlar gazı çok ondan uyuyamıyor diyordum şimdi biraz daha azaldı gazı ama yine uyumuyor. Off ne yapcam ben bunuCanım benim çok ama çok sevindim inanmazsin belki isminide bilmiyorum ama Asmin olarak bebisimle emzirirken dualar okuduk...Allah kimseyi evladıyla sinamasin geçmiş olsun cok sevindim. .
Uykuya gelince her emzirmeden sonra koyuyorum yatağına önceden daha kolay uyuyordu şimdi emzikle uyuyor 1 saate kalkıyor geri emzik az pis pis yatakta uyuyor
Teşekkür ederim canım sağolçok sevindim.maşallah
Nedenini bilmiyorum ama benim oğlumda yapıyor ben anormal birşey olarak düşünmedim hiçKızlar sizin bebişlerinizde tükürüğü ile ağzında baloncuk yapıyor mu? Bizim ki bir kaç gündür yapıyor nedendir bilen var mı
Cok sukurr canim cok sevindim dualarimiz seninleydi. Masallahh kuzuna. Rabbim baska dert vermesin insallah...Arkadaşlar sonuçlarımızı aldık bugün çok şükür iyi çıktı canım oğlum bir süre daha takip edilecek inşallah daha iyi oluruz. Birde siz nasıl gündüz uyutuyorsunuz yavrularınızı benimki uyumamak için direniyor uzun süre uyumayıncada arızaya bağlıyor. Ancak omzumda sallanarak uyutabiliyorum oda zorla ve çok yorucu oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım
maşallah canım çok iyi gelişimi. Ateş 37.5 a kadar normal kabul ediliyor 38 üstüne çıkarsa calpol vermeni öneriyor dr.lar benim oğlumda aşı sonrası 37.9a kadar çıktı ve düştü kendiliğinden. Umarım ateşi çıkmaz geçmiş olsunBugün kontrolümuz vardı. .6040gr olmuş sanırım sütüm yetiyor artık anladık 1kilo almış boyuda 60cm olmuş şükür iyi dedi kalça usgde iyi şükür. ..aşımizi olduk ay kolunu tuttum canımdan can gitti. .bebeklerde en düşük ateş kaç oluyor
Amin canım Allah razı olsunCok sukurr canim cok sevindim dualarimiz seninleydi. Masallahh kuzuna. Rabbim baska dert vermesin insallah...
Yanlış yaptım belki cok şiddetli ağlıyor hic duymadım böyle ağlama yarım kaşık verdim ağrı kesici diye üstünü çıkarırken ağlıyor yatırıyorum birden çığlıkla ağlıyor ay birşey olmaz inşallah ya geri içim tuhaf oldu. ..bu baloncuk gibi tukuregini çıkarıyor. ..hastanede bir bayan gördümnbubay salyasi akmaya başlayacak dedi bilmiyorum...maşallah canım çok iyi gelişimi. Ateş 37.5 a kadar normal kabul ediliyor 38 üstüne çıkarsa calpol vermeni öneriyor dr.lar benim oğlumda aşı sonrası 37.9a kadar çıktı ve düştü kendiliğinden. Umarım ateşi çıkmaz geçmiş olsun
Bu asidan korkuyorum yaa daha var ama taa ilk asida doktorda dedi ikinci ay aşısı zor diye... bebegini kucaginda tartiyordun yaa sonuc yakin mi kac kilo aldi ve sutun yettigini anladın. Bende sadece emziriyom doyuyo gibi ama acemilik iste tedirgin oluyorumBugün kontrolümuz vardı. .6040gr olmuş sanırım sütüm yetiyor artık anladık 1kilo almış boyuda 60cm olmuş şükür iyi dedi kalça usgde iyi şükür. ..aşımizi olduk ay kolunu tuttum canımdan can gitti. .bebeklerde en düşük ateş kaç oluyor
Canım dr ayda 1 kilo alması lazım dedi şuanda 1 kilo almış görünüyor o yüzden sütün yettigini dr söyledi. .evde 6.100 du orada 6040 çıktı. Sağlık Ocağında 6060 gr çıktı aşağı yukarı yakın,ben evde 1.5ltsu şişesini doldurdum onu alip çıktım tartiya o tam çıkmıştıBu asidan korkuyorum yaa daha var ama taa ilk asida doktorda dedi ikinci ay aşısı zor diye... bebegini kucaginda tartiyordun yaa sonuc yakin mi kac kilo aldi ve sutun yettigini anladın. Bende sadece emziriyom doyuyo gibi ama acemilik iste tedirgin oluyorum
Canım dr ayda 1 kilo alması lazım dedi şuanda 1 kilo almış görünüyor o yüzden sütün yettigini dr söyledi. .evde 6.100 du orada 6040 çıktı. Sağlık Ocağında 6060 gr çıktı aşağı yukarı yakın,ben evde 1.5ltsu şişesini doldurdum onu alip çıktım tartiya o tam çıkmıştı ...Şimdi 1ay daha oldu olmadı düşünecem bakalımBu asidan korkuyorum yaa daha var ama taa ilk asida doktorda dedi ikinci ay aşısı zor diye... bebegini kucaginda tartiyordun yaa sonuc yakin mi kac kilo aldi ve sutun yettigini anladın. Bende sadece emziriyom doyuyo gibi ama acemilik iste tedirgin oluyorum
cevap veren olmuş mu bilmiyorum canım çok okuyamıyorum fırsat buldukça işte soruna cevap vereyim dedim ben doktora sordum oğlumda yapıyodu burun tıkanıklığı ve geniz akıntısından dolayı dedi serum fizyolojık kullan ama sonrasında eczanede ortribebe diye bişi var onu kullan burnunu çok iyi temizliyo rahatlıyo bebekler yani normalKızlar sizin bebişlerinizde tükürüğü ile ağzında baloncuk yapıyor mu? i bir kaç gündür yapıyor nedendir bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?