2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah 6dan beri uyumuyor..uykusuzluj ve yorgunluktan sut olurmu ki..n3zaman duzene giricek bilmiyorum..bzen kendimi cok caresiz hissediyorum.kv yanimda sozde..yarim saat salliyor belim agirdi bacagim agirdi..yaslida degil 52 yasinda...kendi kizi olsa gece o kalkar bakar..yoruldum.allah yoklugunu gostermesin amacok yoruldum.esim yardimci degil hic..isten geliyor yemek yiyip cikiyor.sözde cok seviyor kizini..kimse beni düşünmüyor.yoruldummmm

Sabah 6dan beri uyumuyor..uykusuzluj ve yorgunluktan sut olurmu ki..n3zaman duzene giricek bilmiyorum..bzen kendimi cok caresiz hissediyorum.kv yanimda sozde..yarim saat salliyor belim agirdi bacagim agirdi..yaslida degil 52 yasinda...kendi kizi olsa gece o kalkar bakar..yoruldum.allah yoklugunu gostermesin amacok yoruldum.esim yardimci degil hic..isten geliyor yemek yiyip cikiyor.sözde cok seviyor kizini..kimse beni düşünmüyor.yoruldummmm
Pardonda eşin seni bırakıp nereye gidiyor devamlı anlmadım ben valla eşim gelince direk kızı babasını çok özlemiş modlarına girip kucağına yapıştırıveriyorum hoş zatwn birazda sıkar her akşam bi ywre gitmek

Alalımda kaç nımara alalım ben şu iki numaradayım ama üçede geçebilirim üç numaradanda daha üç paket açılmamış yoksa ben giç alma işime girmeyeyimmi

evet katılıyorum özellikle erkek çocugu olan arkadaşlar beziniz cok sıkı olmasın gecen benim doktor arkadaşım uyara uyara bi hal oldu.ben 3 deyim 6kilo bizimki 5200 iken başladım.2de inanılmaz iz yapıyordu bacaklarında

Ben artık sınırlarımı zorluyorum niye bu kız durmadan uyur uyanır vaziyette beş dk sürmeden uyanıyor sinirlerim gitgite bozuluyor sanırım bu çocuk işi bana göre değilmiş

Canim bak az kalmış yavrum nasil kivraniyor kUzuma dayanamam allahım bütün yavruların sizisini acısını dindirsin...inşallah düzelir senin içinde geçmiş olsun kolay değil elbette dediğin gibi kimse anne gibi sabırlı olamaz,sinirlendigimiz zamanlar olur ama başkası bakmaz biz bakarız..inşallah az kalmış geçer. ..peki sen nasıl onu sakinleştirmeye çalışıyorsun acaba havlu ısıtıp ayağına karnına mi koysan bilmiyorum. ..Allah size dayanma kuvveti versin kuzunun sancısıni dindirsin

allah yardımcın olsun canım. benim değil ama kardeşimin oğlu kolikti annemlerin üst katında oturuyorlardı butun gece seslerini dinlerdik o bebeği susturmak için neler yaparlardı, kabus gibiydi ya uyurdu ya ağlardı bakınmak oynamak falan yok. dediğin gibi 3 aylık oldu kesildi. inşallah seninde öyle olur.

kızlar bizim daha 5. haftamız bizde ağlamalar yeni başladı 6. haftada ağlamalar tavan yapacak diyorlar 3. ayda bitecek diyorlar sizinkiler ne durumda 2. ayda??? merak ediyorum bebeğim ağlamıyor güzel güzel uyuyor diyen var mı???kolik ağlaması akşam 8 ile gece 1 e kadar bu aralarda olur diyorlar gece ağlamalarıda mı kolik oluyor acaba??

allah razı olsun kızlar.düşünsenize ben gece 4.30da yazmışım bumesajı öylesine sıkılmışımki ne eşim ne annem ne başkası anlar beni o vakitte sizin kadar.buarada tabi biz ayaktayız hala.bi arkadaş çok güzel özetlemiş kolik bebek ya uyuyor ya ağlıyor diye onun için şu saatler arası ağlar vs.diye bişey yok.benim paşamın uykudaki halini çeksemde göndersem size mutsuz huzursuz kaşlar sürekli çatık.koliğin en üst derecesindeyiz biz.düşünsenize yemek yapma gibi bişey yok bende belki annem arada yaparsa o işte.lavaboya gidip gelene kadar zannedersiniz bu çocuğa bişey oldu acil yetişmeniz lazım.velhasıl kolik bu vesselam...

ya adet olan varmı aranızda.benim 82.günüm ama olmadım daha.yani lohusalıktan sonra olmadım.ben tüp bebek için gün almak için araken hamile kaldığımı öğrendim.birbuçuk yıl gitmediğimiz doktor kalamdı en sonunda bir prof.a gittik o bizden bilenleriniz bilir amh diye bitest var yumurtalık rezervlerine bakıyor onu istedi. o bende 0.01in altında çıktı.doktora bunedemek diye sorduğumda yumurtalıklarınızın çok erkenden yaşlanması yani kısaca30yaşında erken menopoz tüpbebek şansıda çokaz dediğinde doktorun odasında kendimi tutamayıp dakikalarca ağladım.yinede deneyelim deyip tüpbebeğe başlayacakki minik kuşumu öğrendik sevincimi tahayyül bile edemezsiniz neyse velhasılıkelam adet olmamam bunla alakalımı diye merak ettiğim için soruyorum

Canım doğrusun kimse anne gibi olmaz..bende ilk iki hafta kv yanındaydim bakıyor ama anne gibi değil,yemeğime filan dikkat etmiyordu ama annen geldi ben ne zaman kalktım kalktı, yemeğime yememe dikkat etti.. hakkını asla ve asla ödeyemem..eşinle konuş benim eşim akşam çıkamaz dışarı evleneli 1.5 yıl oldu çıkmadı gündüzleri çıkar oda sürekli değil konuş su durumda çıkmak ne az senin dinlenmem gerek su saate kadar yazık değil mi

ya adet olan varmı aranızda.benim 82.günüm ama olmadım daha.yani lohusalıktan sonra olmadım.ben tüp bebek için gün almak için araken hamile kaldığımı öğrendim.birbuçuk yıl gitmediğimiz doktor kalamdı en sonunda bir prof.a gittik o bizden bilenleriniz bilir amh diye bitest var yumurtalık rezervlerine bakıyor onu istedi. o bende 0.01in altında çıktı.doktora bunedemek diye sorduğumda yumurtalıklarınızın çok erkenden yaşlanması yani kısaca30yaşında erken menopoz tüpbebek şansıda çokaz dediğinde doktorun odasında kendimi tutamayıp dakikalarca ağladım.yinede deneyelim deyip tüpbebeğe başlayacakki minik kuşumu öğrendik sevincimi tahayyül bile edemezsiniz neyse velhasılıkelam adet olmamam bunla alakalımı diye merak ettiğim için soruyorum
Canım kimininki 6 ay olmazmis bende 60 gün oldu adet olmadım..hem nekadar doğru bilmemde adet olunca süt azalıyormus...

Peki adet olmuyoruz hamile kalma olasılığı var mi

Banyo yaptırmayı denersen faydası olabilir benim kuzum da gün boyunca uyumadığında rahatlasın diye banyo yaptırıyoruz 1-2 saat uyuyor en azından

Canim benim annem bile bakamadi ki dogru duzgun, azicik ugrassa yoruluyodu ki kaynanandan bes dört yas genc. kimse anne gibi olmuyo. Benim kizim da sabah byen dörtten ögleden sonralara kadar uyumuyor. esini kesinlikle uyar sesini cikarmazsan tepene binmesin. Bebegin icin de onu iyi gozlemle farkli metodlar dene, sac kurutma makinesi sesi, klasik muzik, kucakta yuruyerek sallama, karanlik ortam, sesli ortam vs.

Canım kimininki 6 ay olmazmis bende 60 gün oldu adet olmadım..hem nekadar doğru bilmemde adet olunca süt azalıyormus...

Peki adet olmuyoruz hamile kalma olasılığı var mi
Tabi ki var hatta adet de olunmadığından hamileliği geç öğrenen bile oluyor

feyena37300878 .!.:
Yavrum ıkınmaktan bir hal oldu: (
Bizinki de kac gecedir boyle.isin ilginci ben de de gaz oluyo anlayamdim yaa dikkat ediyorum ama yine de oluyo.ikina ikina bi hal.uyaniyo devamli ne zaman gecer su uykular ne zaman duzene girer.deliksiz uyumayali uzun zaman oldu. uyku:110::mad::KK34: guzel seymis zamanin da kiymetini bilmemdim

Ben artık sınırlarımı zorluyorum niye bu kız durmadan uyur uyanır vaziyette beş dk sürmeden uyanıyor sinirlerim gitgite bozuluyor sanırım bu çocuk işi bana göre değilmiş
Benim ki de oyle sinirler desen yanmis vaziyette.ikinci cocuk yapanlar nasil cesaret ediyolar. Ya da buyuyunce unutulup gidiyo heralde:KK47::KK43::KK43::KK31:

değildir inşallah canım.6 ay olmayanlar var.ben 50 küsuruncu günde oldum ama ilk kızımda daha 40ı çıkmadan olmuştum.benim süt az oluyor ona bağluyorum.sütün iyiyse olmaman normal.içinin rahat etmesi açısındn yaptır bir hormon testi.tüm bebekler birer mucize ama seninki apayrı bir mucize olmuş

Pardonda eşin seni bırakıp nereye gidiyor devamlı anlmadım ben valla eşim gelince direk kızı babasını çok özlemiş modlarına girip kucağına yapıştırıveriyorum hoş zatwn birazda sıkar her akşam bi ywre gitmek
Gidiyor tatlim..adamda bagimlilik kahveye gidiyor her aksam heraksam..isten geliyor yemek yiyor 1 saat oyalaniuor 9adogru cikiyor 12 de geliyor..her aksam ayni

Back