2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar oğluşum iki üç güne bi kaka yapıyo dün sabun koydum anca yaptı çocuğum
sizde bu durumu yaşayan var mı
daha 45 günlük normal mi anne sütüyle besleniyo bi de su veriyor musunuz bebebeğe ben vermiyorum ama herkes ver diyo

Canim anne sutu alan bebeklerde normalmis bu durum benimki bir defasinda 4 gun yapmamisti baya tedirgin olmustum ama sonra normale dondu. Su konusunda bana da herkes ver diyor ama vermiyorum dr a da sordum anne sutunun % 78 i su zaten suya gerek yok dedi iyice icim rahatladi..

2.ay aşimizi yarin olacaz inşaAllah kizlar ama hapsırık ve hafif öksürük var bi engel olur mu bu durumda

Her gün temizliyorum burnunu
Kullanıyorum burun aspiratörü ve serum fizyolojik

Alalımda kaç nımara alalım ben şu iki numaradayım ama üçede geçebilirim üç numaradanda daha üç paket açılmamış yoksa ben giç alma işime girmeyeyimmi
Biz artık 4 kilo olduk ama 3-6 kilo olanından alıncak sanırım numarası 3 oluyor herhalde ben ileriye dönük olarak aktif bebek mi alsam acaba diye düşünüyorum :/ kafam karışık

Son düzenleme:
cnm ben ilk günden itibaren aventin biberonunu ve sma diye bi mama veriyorum gayet iyi içiypr benim oğlum mamayı

Kizlar ozellikle bebekleri kusanlar..mutlaka idrar tahlili yaptirin..kizim kusuyordu refludur dedim ama cok huysuzdu..acile gittik agliyordu hep..idrar tahlili yaptilar enfeksiyon cikti.belirtisi kusmaymis.bazen belirti vermezmis bile..ilerlerse bobrek yetmezligi yapiyormus..sonra baska hstanede yine yaptirdim idrar kulturunede bakildi..90.000 cikti degeri cok yuksekmis .yarin bobreklerine bakilick ultrasando.isallah birsey cikmaz..cok korkuyorum..

Anladim canım. Peki doktorlar bebeklerinizi kiyafetle mi tartiyor onlari dusuyo mu kilodan. Bizimkiler 150 200 gr dusuyolar saglik ocagi da doktorda

Benim bebegimde kusuyor rr fiskirarak gunde 1 ya da 2 kez bazi gunler hic kusmuyo. Kustuktan sonra aglamiyo rahstliyo belli. Seninki nasıl kusuyordu.ne enfeksiyonu çıktı. .. yaa daha cok küçükler Rabbim sifa versin

Benim bebegimde kusuyor rr fiskirarak gunde 1 ya da 2 kez bazi gunler hic kusmuyo. Kustuktan sonra aglamiyo rahstliyo belli. Seninki nasıl kusuyordu.ne enfeksiyonu çıktı. .. yaa daha cok küçükler Rabbim sifa versin
Benimki genelde ikinirken kusuyordu.dikkate almadim.idrar yollari enfeksiyonu.kiz cocuklarda daha cok olurmus..diskinin bulasmasi sonucu.

Cok geçmiş olsun benim bebek ilk zamandan beri kusuyor şuanda bende korktum. .canım sizinkide gaz çıkarırken mi kusuyor ? Bizimki gazı çıkarıyor cok emdiyse cok kusuyor inşallah birşey çıkmaz canım yaa .. sizE doktor mu dedi yapalım diye

Anladim canım. Peki doktorlar bebeklerinizi kiyafetle mi tartiyor onlari dusuyo mu kilodan. Bizimkiler 150 200 gr dusuyolar saglik ocagi da doktorda
Ya benimkide kıyafetleriyle tatirliyor
düşmediler canım ama yinede aynı giysiyle 1 kilo. Almış bugün sadece Külotlu Çorap ve badi vardı tartilirken pantolonunu çıkarip tarttim..

bizimki de kusuyor.hıçkırık tutuyor emme sonrası ve kusuyor ama dikkat ettim mama içmişse kusmuyor.

Hayir canim kusuyordu internette okudum suphelendim
Cok agladi ogun..ve fiskirarak kustu acilde soyleyince sikayetlerini tahlil yaptilar orda cikti canim..gaz cikartirken ikinirken kusuyorddu..

OTE="BuzlarUlkesi, post: 37312126, member: 25531"]Ya benimkide kıyafetleriyle tatirliyor
düşmediler canım ama yinede aynı giysiyle 1 kilo. Almış bugün sadece Külotlu Çorap ve badi vardı tartilirken pantolonunu çıkarip tarttim..[/QUOTE]
Bizim dr önce bezini cikarip bezi tartiyor sonra bezi bbağlayarak ciplak tartiyor

Daha önce yazmıştın arkadaşlar amazon diye bir siteden baby d drops adında d vitamini sipariş vermiştim bıgün elime geçti almak isteyen olur belki siteden diye haber veriyim istedim

Daha önce yazmıştın arkadaşlar amazon diye bir siteden baby d drops adında d vitamini sipariş vermiştim bıgün elime geçti almak isteyen olur belki siteden diye haber veriyim istedim

gozun aydın bybo da gormuştum benimde aklıma soktun bu akşam biraz baktım bende alıcam sanırım. Ne kadar sakınabilirsek okadar kar diye bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…