- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.721
Canim anne sutu alan bebeklerde normalmis bu durum benimki bir defasinda 4 gun yapmamisti baya tedirgin olmustum ama sonra normale dondu. Su konusunda bana da herkes ver diyor ama vermiyorum dr a da sordum anne sutunun % 78 i su zaten suya gerek yok dedi iyice icim rahatladi..kızlar oğluşum iki üç güne bi kaka yapıyo dün sabun koydum anca yaptı çocuğum
sizde bu durumu yaşayan var mı
daha 45 günlük normal mi anne sütüyle besleniyo bi de su veriyor musunuz bebebeğe ben vermiyorum ama herkes ver diyo
Her gün temizliyorum burnunucevap veren olmuş mu bilmiyorum canım çok okuyamıyorum fırsat buldukça işte soruna cevap vereyim dedim ben doktora sordum oğlumda yapıyodu burun tıkanıklığı ve geniz akıntısından dolayı dedi serum fizyolojık kullan ama sonrasında eczanede ortribebe diye bişi var onu kullan burnunu çok iyi temizliyo rahatlıyo bebekler yani normal
Biz artık 4 kilo olduk ama 3-6 kilo olanından alıncak sanırım numarası 3 oluyor herhalde ben ileriye dönük olarak aktif bebek mi alsam acaba diye düşünüyorum :/ kafam karışıkAlalımda kaç nımara alalım ben şu iki numaradayım ama üçede geçebilirim üç numaradanda daha üç paket açılmamış yoksa ben giç alma işime girmeyeyimmi
Otri bebe çok çok ama çok iyi,bende banyodan sonra kullanıyorum alınacak varsa kesinlikle otri bebeHer gün temizliyorum burnunu
Kullanıyorum burun aspiratörü ve serum fizyolojik
cnm ben ilk günden itibaren aventin biberonunu ve sma diye bi mama veriyorum gayet iyi içiypr benim oğlum mamayıbenim kıza mama veremiyorum.kilo alımı da az ama istemiyor mamayı.midesi de çok köçük sanki.hemen doyuyor.aptamil mama nuk bibron kullanıyorum.ya mamayı ya da biberon başlığını sevmedi.tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı
Anladim canım. Peki doktorlar bebeklerinizi kiyafetle mi tartiyor onlari dusuyo mu kilodan. Bizimkiler 150 200 gr dusuyolar saglik ocagi da doktordaCanım dr ayda 1 kilo alması lazım dedi şuanda 1 kilo almış görünüyor o yüzden sütün yettigini dr söyledi. .evde 6.100 du orada 6040 çıktı. Sağlık Ocağında 6060 gr çıktı aşağı yukarı yakın,ben evde 1.5ltsu şişesini doldurdum onu alip çıktım tartiya o tam çıkmıştı ...Şimdi 1ay daha oldu olmadı düşünecem bakalım
Benim bebegimde kusuyor rr fiskirarak gunde 1 ya da 2 kez bazi gunler hic kusmuyo. Kustuktan sonra aglamiyo rahstliyo belli. Seninki nasıl kusuyordu.ne enfeksiyonu çıktı. .. yaa daha cok küçükler Rabbim sifa versinKizlar ozellikle bebekleri kusanlar..mutlaka idrar tahlili yaptirin..kizim kusuyordu refludur dedim ama cok huysuzdu..acile gittik agliyordu hep..idrar tahlili yaptilar enfeksiyon cikti.belirtisi kusmaymis.bazen belirti vermezmis bile..ilerlerse bobrek yetmezligi yapiyormus..sonra baska hstanede yine yaptirdim idrar kulturunede bakildi..90.000 cikti degeri cok yuksekmis .yarin bobreklerine bakilick ultrasando.isallah birsey cikmaz..cok korkuyorum..
Benimki genelde ikinirken kusuyordu.dikkate almadim.idrar yollari enfeksiyonu.kiz cocuklarda daha cok olurmus..diskinin bulasmasi sonucu.Benim bebegimde kusuyor rr fiskirarak gunde 1 ya da 2 kez bazi gunler hic kusmuyo. Kustuktan sonra aglamiyo rahstliyo belli. Seninki nasıl kusuyordu.ne enfeksiyonu çıktı. .. yaa daha cok küçükler Rabbim sifa versin
Cok geçmiş olsun benim bebek ilk zamandan beri kusuyor şuanda bende korktum. .canım sizinkide gaz çıkarırken mi kusuyor ? Bizimki gazı çıkarıyor cok emdiyse cok kusuyor inşallah birşey çıkmaz canım yaa .. sizE doktor mu dedi yapalım diyeKizlar ozellikle bebekleri kusanlar..mutlaka idrar tahlili yaptirin..kizim kusuyordu refludur dedim ama cok huysuzdu..acile gittik agliyordu hep..idrar tahlili yaptilar enfeksiyon cikti.belirtisi kusmaymis.bazen belirti vermezmis bile..ilerlerse bobrek yetmezligi yapiyormus..sonra baska hstanede yine yaptirdim idrar kulturunede bakildi..90.000 cikti degeri cok yuksekmis .yarin bobreklerine bakilick ultrasando.isallah birsey cikmaz..cok korkuyorum..
Çıplak tartıyor bizim drAnladim canım. Peki doktorlar bebeklerinizi kiyafetle mi tartiyor onlari dusuyo mu kilodan. Bizimkiler 150 200 gr dusuyolar saglik ocagi da doktorda
Ya benimkide kıyafetleriyle tatirliyorAnladim canım. Peki doktorlar bebeklerinizi kiyafetle mi tartiyor onlari dusuyo mu kilodan. Bizimkiler 150 200 gr dusuyolar saglik ocagi da doktorda
bizimki de kusuyor.hıçkırık tutuyor emme sonrası ve kusuyor ama dikkat ettim mama içmişse kusmuyor.Cok geçmiş olsun benim bebek ilk zamandan beri kusuyor şuanda bende korktum. .canım sizinkide gaz çıkarırken mi kusuyor ? Bizimki gazı çıkarıyor cok emdiyse cok kusuyor inşallah birşey çıkmaz canım yaa .. sizE doktor mu dedi yapalım diye
Hayir canim kusuyordu internette okudum suphelendimCok geçmiş olsun benim bebek ilk zamandan beri kusuyor şuanda bende korktum. .canım sizinkide gaz çıkarırken mi kusuyor ? Bizimki gazı çıkarıyor cok emdiyse cok kusuyor inşallah birşey çıkmaz canım yaa .. sizE doktor mu dedi yapalım diye
Cok agladi ogun..ve fiskirarak kustu acilde soyleyince sikayetlerini tahlil yaptilar orda cikti canim..gaz cikartirken ikinirken kusuyorddu..Cok geçmiş olsun benim bebek ilk zamandan beri kusuyor şuanda bende korktum. .canım sizinkide gaz çıkarırken mi kusuyor ? Bizimki gazı çıkarıyor cok emdiyse cok kusuyor inşallah birşey çıkmaz canım yaa .. sizE doktor mu dedi yapalım diye
Benimki bayadır yapıyo sorun diye düşünmedim hiçKızlar sizin bebişlerinizde tükürüğü ile ağzında baloncuk yapıyor mu? Bizim ki bir kaç gündür yapıyor nedendir bilen var mı
Daha önce yazmıştın arkadaşlar amazon diye bir siteden baby d drops adında d vitamini sipariş vermiştim bıgün elime geçti almak isteyen olur belki siteden diye haber veriyim istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?