- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.661
çocuğa zor oluyor diye tecrübeli arkadaşlar tavsiye etti3 aşı yaptılar iki bacaktan biri koldan. gitmeden önce calpol verdim yarım kaşık şükür bi sıkıntı olmadı. Siz neden böldürmeyi düşünüyorsunuz?
3 aşı yaptılar iki bacaktan biri koldan. gitmeden önce calpol verdim yarım kaşık şükür bi sıkıntı olmadı. Siz neden böldürmeyi düşünüyorsunuz?
Canım beslenmemek mi gerekiyor benim bebeğim zaten kusuyor, öğlen uyandığında önce yıkıyoruz sonra emziriyorum ..önce olsa kusar kuzumkızlar gündem dışı ama banyodan sonra bebişleri besliyo musunuz?
ağzı kokar derler ya..
Canım bizimkindede sabah doktor kontrolü vardi doktora dedik aşı var yan etkileri nedir diye ateş yapar dedi bende calpol yazmasını rica ettim. Asidan yarım saat önce yarım kaşık ver dedi dahada ateş olursa gunde dort kez yarim kaşık ver dedi. Doktora ve aşıdan önce ebeye soyle mutlaka.Canım ya yarım çay kaşığı mı verdin ne kadar önce verilmeli ben sabah önce doktora götürecem 9da muayene başlıyor sonra sağlık ocağına geçecem hastaneden cikmadan mı versem sabah 6 da emzirdikten sonra mi versem? Yarın ne yapacağımi düşünüp duruyorum inşallah senin bebis gibi rahat olur. ..Bir çay kaşığı deniliyor sen neden yarım verdin
Ben duymadım hiç öyle bişey valla her banyosundan sonra kendisi emmek istiyor zaten ağzıda kokmuyor benim banyo yapmamdan bahsediyosan bornozlada çok emzirdimkızlar gündem dışı ama banyodan sonra bebişleri besliyo musunuz?
ağzı kokar derler ya..
Canım ya yarım çay kaşığı mı verdin ne kadar önce verilmeli ben sabah önce doktora götürecem 9da muayene başlıyor sonra sağlık ocağına geçecem hastaneden cikmadan mı versem sabah 6 da emzirdikten sonra mi versem? Yarın ne yapacağımi düşünüp duruyorum inşallah senin bebis gibi rahat olur. ..Bir çay kaşığı deniliyor sen neden yarım verdin
benim kizim banyodan sonra hemen uyuyo emmeden oyle bisey oldugunu duymadim hic oylemiymis gercektenkızlar gündem dışı ama banyodan sonra bebişleri besliyo musunuz?
ağzı kokar derler ya..
geçmiş olsun canım.iyi atlatmışsınız.doktorun söylediği başka doktoru tutmuyor işte.Sacmlams azcık ben erken cektrdm cunku bı anormllk hssdıydm gruodm ıkıncı ay cekılıyo klça usgsı ha soyle nkdr erken okadar ıyı her ayın tedavısı baska cunku ve aylr gectıkce tedavı bebek ıçın daha sıkıntı oluyo mesela bzm çıft bezle duzeldı ucuncu ayda cıhaz bglanıyo gıbı elhamdulillah bısey cıkmamıs co sıkıntı yavrumun bacaklarına bakınca ıcım yanıyoddu benım
Rotarix ishal için demişti doktor bana üçüncü ay yapilacak demişti. Birinci doz ikincisi ise besinci ay demiştiKızlar bendeki aşı kartında 4 tane var 2. Ayda aşı nasıl oluyor. .bcg
DaBT-ipv-hib
Pnömokok
Rotarix bu rota virüsü mu oluyor
Bendede hemen istiyor banyodan sonra öncesinde emzirince kusuyor.Ben duymadım hiç öyle bişey valla her banyosundan sonra kendisi emmek istiyor zaten ağzıda kokmuyor benim banyo yapmamdan bahsediyosan bornozlada çok emzirdim
Bana doktor öyle söyleyince verdim birde burda okudum arkadaşın birinin çok ateşi çıkmış vermemiş öncesinde de. Korktum açıkçası doktorada ozellikle sordum önce mi diye evet dediBencede ateş olmadan neden boşuna ilaç verdiniz kızlar belki çıkmıcaktkı hiç
Aynı tarz sesler bende duyuyorum annemde hep diyordu ve bana çocuğu üşütüyosun diye kızıyodu geçen sağlık ocağına gittiğimde bebek hemşiresi normal onların bağırsak harekerleri olduğumu söyledi ama sen yinede hamilelikteki durumu doktoruna hatırlatkafama bir şey takıldı.hamileyken doktor ultrasonda böbrek kanalı bilmem kaç mm sınıra gelmemiş ama takip edelim hatta doğduktan sonra devam ederse ben takip ediyorum demişti.bir daha hiç bahsetmedi.kızım elimdeyken gurul gurul şırıltı gibi sesler duyuyorum karnından.bununla alakalı olabilr mi acaba.böyle bir şey söylenen var mı arnızda
ayy valla doktorlara da bir şey sormaya korkuyorum .çok pimpirikliyim bir şey denince çok peşine düşüyorum.özel hastaneler de malum olanca tetkiki yapmak için bahane arıyorlar.Aynı tarz sesler bende duyuyorum annemde hep diyordu ve bana çocuğu üşütüyosun diye kızıyodu geçen sağlık ocağına gittiğimde bebek hemşiresi normal onların bağırsak harekerleri olduğumu söyledi ama sen yinede hamilelikteki durumu doktoruna hatırlat
Doğru haklısın ama bence sen yine de söyle derim benayy valla doktorlara da bir şey sormaya korkuyorum .çok pimpirikliyim bir şey denince çok peşine düşüyorum.özel hastaneler de malum olanca tetkiki yapmak için bahane arıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?