2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebegimin yuzunde kirmizi lekeler vardi.gecip geri beliren.dr inek sutu ya da yumurta allerjisi dedi.bunlari kes ve takip et dedi.cok zor bi diyet.sutun yumurtanin girmedigi gida cok az.bir de kizlar gecen hafta nokta kadar kan vardi kizimin kakasinda.dun yine oldu bu sefer daha buyuktu tirnak kadar.taze kan.inek sutu allerjisinde olur diyo nett.var mi bilgisi olan.dr a goturcem ama su ara sarilik yuzunden cok kan verdik korktu kuzum.detayli bi arastirma yapilsin istiyorum.lekeler uyuyunca geciyor.ikininca ve emince beliriyor.

kızlar evde ne zaman annem olursa oğlum huysuzlanmiyor masallah dün bu saatlerde çığlık cigligaydı şimdi uyuyor bu saatlerde hiç uyumaz halbuki.bende annemleri göndermedim bu gece buradalar:-) kızlar ya benim akşamlari sütüm olmuyor çok az oluyor böyle olan var mi

kızlar evde ne zaman annem olursa oğlum huysuzlanmiyor masallah dün bu saatlerde çığlık cigligaydı şimdi uyuyor bu saatlerde hiç uyumaz halbuki.bende annemleri göndermedim bu gece buradalar:-) kızlar ya benim akşamlari sütüm olmuyor çok az oluyor böyle olan var mi
Benimde bu saatlerde azaliyor.cunku tum gun yoruluyoruz.

Bizimkinin kabızlık sorunu var fitil uyguluyorum 24 saatte bir yapmayınca. Doktor onun için bir on gün sonraya filan hep çağırıyor. Rutin kontrolleri bende merak ediyorum ne zaman olur?
Kuzenimde bebeği oldu benden bir hafta önce onun ikinci sordum hasta olunca dedi kalça için filan gitmemiş daha sağlık ocağına gidecen dedi ama saçma geldi yani saçma dediğim ilk üç ay en azından gider diye tahmin ediyordum. .Allah. izin verirse haftaya evime taşınacam..Şimdi özel bir hastanede dr.a gidiyoruz rota virüsü için dr
Bilgi verdi..ben taşınınca tip Fakültesine götürmek istiyorum bu aşıyı oradada yaptırabilir miyim?

Kuzenimde bebeği oldu benden bir hafta önce onun ikinci sordum hasta olunca dedi kalça için filan gitmemiş daha sağlık ocağına gidecen dedi ama saçma geldi yani saçma dediğim ilk üç ay en azından gider diye tahmin ediyordum. .Allah. izin verirse haftaya evime taşınacam..Şimdi özel bir hastanede dr.a gidiyoruz rota virüsü için dr
Bilgi verdi..ben taşınınca tip Fakültesine götürmek istiyorum bu aşıyı oradada yaptırabilir miyim?
Bende özel hastaneye gidiyorum gecen hafta kalca usg icin gittik aşıyı da halledelim dedik sorduk aşı yapmiyoruz onun icin sağlık ocağına gidin dediler. Aşılar saglik ocaginda yapılıyor mus.

Anm bzm doktr altı ay duzenlı getırın dedı rota vırısu ozel ası saglık ocagı yapmıyo sen yaptırıyosun ben özel hastnde yptrdım fytkda 142 tl saglık ocagı ası kartındakılerı yapıyo

Valla benim kızım çok uslu sizinkileri okuyunca şükrediyorum ya acıkınca ağlar yada gaz sıkıştırınca ondada karnı doyunca gazını kendi çıkartabiliyor çıkarınca susar gece iki saatte bir mıyıklanır gözler kapalı emer uyanmadan tekrar uykuya devam eder sadece anne sütü alıyor çok şükür kabızlığımızda yok bugün 43. Günümüz inş değişmez huyumuz böyle çok mutluyuz :)
Maşallah masallh benım kız kuduruk valla yenı huyu uyanıkken asla yalnız kalmıyo her dakka bnle konuş dıyo arkamızı donunce dudaklar buzuluyo aglmya baslıyo 63 günluk ve son gunlefde anne olmk daha keyıflı oldu ben ona bkıp gulumseyınce kahkaha atıyor kızıyomus gıbı yapıyorum dudak tıtretıyo buzuyo adıyla her seslenene agular yapılıyo ınsallh hep boyle mutlu oluruz epımız tek korkum sımdı ya usutursem atslnrse bız mamada yedırıyrz ya kakamzda kokuya anormal bı durum degıldr ınsllh

ben de dün çektirdim.normal dedi.çocuk doktorundan randevu bulamadım.ortapedi doktoruna götürdüm.önce kendi baktı. sonra usg çektirdi.yalnız bir şey olsaydı geç kalmış sayılırdınız dedi.oysa çocuk doktoru demişti 2. ayda bakalım diye
Sacmlams azcık ben erken cektrdm cunku bı anormllk hssdıydm gruodm ıkıncı ay cekılıyo klça usgsı ha soyle nkdr erken okadar ıyı her ayın tedavısı baska cunku ve aylr gectıkce tedavı bebek ıçın daha sıkıntı oluyo mesela bzm çıft bezle duzeldı ucuncu ayda cıhaz bglanıyo gıbı elhamdulillah bısey cıkmamıs co sıkıntı yavrumun bacaklarına bakınca ıcım yanıyoddu benım

M
Kizlar bebegimin yuzunde kirmizi lekeler vardi.gecip geri beliren.dr inek sutu ya da yumurta allerjisi dedi.bunlari kes ve takip et dedi.cok zor bi diyet.sutun yumurtanin girmedigi gida cok az.bir de kizlar gecen hafta nokta kadar kan vardi kizimin kakasinda.dun yine oldu bu sefer daha buyuktu tirnak kadar.taze kan.inek sutu allerjisinde olur diyo nett.var mi bilgisi olan.dr a goturcem ama su ara sarilik yuzunden cok kan verdik korktu kuzum.detayli bi arastirma yapilsin istiyorum.lekeler uyuyunca geciyor.ikininca ve emince beliriyor.
merhabalar
Ben Temmuz annesiyim ama 25 Temmuz doğumlu olduğu için oğlum burayı da takip ediyorum.
Benim oğlumun da kakasında kan oluyordu ilk ay. Süt ürünlerini kestim doktorun tavsiyesiyle. Kontrollü olarak yeniden başladım yemeye. Ancak ne peynirden ne sütten yoğurttan kaynaklanmadı. Paket hazır ürünleri( Bisküvi, gofret, kraker vb. ) yediğimde kan olduğunu farkettim. Paketli hazır ürün yemeyi kestim ve bir daha hiç olmadı kakasında kan. Bence sen de bu ürünlerden olupolmadığını kontrol et. Belki sende de aynı durum vardır.

Bende özel hastaneye gidiyorum gecen hafta kalca usg icin gittik aşıyı da halledelim dedik sorduk aşı yapmiyoruz onun icin sağlık ocağına gidin dediler. Aşılar saglik ocaginda yapılıyor mus.
Ben ilk aşısını özel hast yaptırdım ve devam etcez, dilerseniz sağlık ocağında da yaptırabilirsiniz dediler, her ozel hast yapmıyor demek ki

Anm bzm doktr altı ay duzenlı getırın dedı rota vırısu ozel ası saglık ocagı yapmıyo sen yaptırıyosun ben özel hastnde yptrdım fytkda 142 tl saglık ocagı ası kartındakılerı yapıyo
Canim bu aşı fiyati değişiyor mu ben 300tl olarak biliyordum...eşimde hatta fakirin bebesi hasta mı olsun dedi. ..
Yurt dışında aşı takviminde var...
Neyse nerde yapılıyorsa yaptirirz ama bu çok saçma parası olan yaptırıyor olmayan yaptıramiyor..ha yaptırmayanda illa salgına maruz kalacak değil ama olsun bebekler. İçin
herşey olmalı...

Ben ilk aşısını özel hast yaptırdım ve devam etcez, dilerseniz sağlık ocağında da yaptırabilirsiniz dediler, her ozel hast yapmıyor demek ki
Canim bunu demen iyi oldu yarın aşısı var kontrole gidecez inşallah orada yapılır hemen eve geliriz

ikinci ay aşılarına gittiğimizde sağlık ocağındaki hemşire rota virüs yaptıracaksanız eczaneden alın gelin yapayım demişti bize ama ağızdan olduğunu soylemeyince ben ağır gelir dorduncu aşı diye bidahaki ay yaptırırım dem iş tim.

para aldılar mı peki? İlk ayki aşıyı bizde ozelde yaptırdık para aldılar. İkinci ayı asm de yaptırdık o yüzden

Canim bu aşı fiyati değişiyor mu ben 300tl olarak biliyordum...eşimde hatta fakirin bebesi hasta mı olsun dedi. ..
Yurt dışında aşı takviminde var...
Neyse nerde yapılıyorsa yaptirirz ama bu çok saçma parası olan yaptırıyor olmayan yaptıramiyor..ha yaptırmayanda illa salgına maruz kalacak değil ama olsun bebekler. İçin
herşey olmalı...
Rabbım durumu olmayan herkese yrdm etsn bebekldrını korusun demek kı degısıyo cnm bız hastanede yaptırık okadar aldılaracaba bı kısmını devlet mı karsıladı

Evet paralı kontrole gittiğimizde aşı için de ayrı ücret ödedik.
para aldılar mı peki? İlk ayki aşıyı bizde ozelde yaptırdık para aldılar. İkinci ayı asm de yaptırdık o yüzden
Ya nıye odedınız o nasıl iş bu aşılar devlet trfndn karsılanıyo ne hakla alıyolar vermeyın arkds syleyın bız para vermdn yaptırıyoruz sz paralı adalet mı bu

Back