- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.581
Bktı hatta ben sordum aklımdan bıle gecmedi dedi gldu bebekten once bnm doktora ihtycm var glb:)bebeğin tipine doktorlar bakmıştır zaten.şüphelenselerdi söylerlerdi sana.zaten tipi daha çok değişecek.istersen koy resmini bakalım ama doktorun şüphelenmediyse bence gerek yok.
kızlar 79 kiloyla doğuma gittim.. 71 e düştüm ama şuan 74 kiloyum.. okadar moralim bozuk ki çok üzgünüm yaa.. 1.60 boyum ve inanın hiç bir şeyim olmuyor hamile kalmadan önce 60la 63 arasında gidip geliyordum..
dukan diyetine başlasam aacaba zararı olur mu?
sütüm azalır mı?
6 ayı bekleyim diyordum ama bekleyemiycem
sizin kilolar ne durumda?
ben genel de belden altına kilo alırım.. ama bu sefer sırtımda kat oluştu düşünün hayatımda ilk defa bu kilodayım.. ilk defa bu duyguları yaşıyorum
cnm 65 kiloyla hamile kaldim 79 80 kiloya ciktm hamilelikte simdi 62 kiloyum yemeye devam ettim ama niye bilmiyorm zayifliyorum kanamam cok oldu ondan sanirim 45 gun oldu halen var kanamamkızlar 79 kiloyla doğuma gittim.. 71 e düştüm ama şuan 74 kiloyum.. okadar moralim bozuk ki çok üzgünüm yaa.. 1.60 boyum ve inanın hiç bir şeyim olmuyor hamile kalmadan önce 60la 63 arasında gidip geliyordum..
dukan diyetine başlasam aacaba zararı olur mu?
sütüm azalır mı?
6 ayı bekleyim diyordum ama bekleyemiycem
sizin kilolar ne durumda?
ben genel de belden altına kilo alırım.. ama bu sefer sırtımda kat oluştu düşünün hayatımda ilk defa bu kilodayım.. ilk defa bu duyguları yaşıyorum
Canim biz 45. Gun doktora goturduk dr o anki kilosundan dogum kilosunu cikarip gunune boldu yani gunluk kac gr aldigina bakti 20-40 gr arasi almasi beklenirmis bebeklerin gunluk. Bizimki 37.5 gr almisti gunluk masallah dr cok iyi dedi. bu sekilde bakabilirsin.tabi sanirim bu sadece anne sutuyle beslenen bebekler icin bi hesaplama..Kizlar bebeginiz 1. Ayinda kac kg almisdi benimki sariliktan 3455 e dusmustu, 25 gun sonra 3900 olmus, dr biraz az dedi, ilk baslarda mama yiordu asla meme emmiordu, sagip veriorum, simdi emiyo, 15 gundur, bizde mamayi pat die kestik, ondan mi az aldi ki simdi haftaya temrar tartacak, olmadi mama vercek, ben de utu sagdim, iki memeden toplam 70-80 gelior, dr dedi ki bi memeden 40 geliosa bebek 60 ceker dedi, bugu aradim, iki memeden 100 cc emior o zaman dedi, ins artaf kilosu, boyu 51 di 54 cm olsms, sizinkiler nasil
15-20 dk emior, artik 2 saati bekleemiom iki gundur, baya emio , emdikce sut artti sanki, sagdim isde 80 gelior ikisinden her sagmada, doyuyodur dimi,Canim benim bebiste 3470gr doğdu .iki günde 300gr düştü. 3-5ve 10.gunde kontrole gittik 10.gun 3700 küsürdü 18.gun 4150 26.gun 4600 30.gun 5040.
50cm doğdu 1.ayda 57 cm olmuştu..sen emzirmeye devam et memeye ..sen iki saati bekleme istediği zaman ver...biz doğdu ikinci gün cikacaz doktor 300 gr verdi diye çıkarmayacakti bugün aksama kadar 10gr. Bile alsa çıkaracam dedi aksama kadar emzirdim sezeryan doğum yaptım allahtan sutum hemen geldi 30gr. Aldı. . Kaç dk emiyor
Benimki 15 almis gunlukCanim biz 45. Gun doktora goturduk dr o anki kilosundan dogum kilosunu cikarip gunune boldu yani gunluk kac gr aldigina bakti 20-40 gr arasi almasi beklenirmis bebeklerin gunluk. Bizimki 37.5 gr almisti gunluk masallah dr cok iyi dedi. bu sekilde bakabilirsin.tabi sanirim bu sadece anne sutuyle beslenen bebekler icin bi hesaplama..
Canım benim bebis haftaya salı iki aylık olacak ama uzun bir zamandir 5 -6 saat ..geçen 6.5 saat uyudu bende saati duymadım( ne olur ne olmaz diye) korktum ama birsey olmadı..maşallah gece uykusu güzel rahat oluyor. .canım seninki iki aylık oldu mu ne zaman doğduBebegim bana gülmeye basladi cok hosuma gidiyor. :) En mutlu oldugu zaman altini degistirdigim zaman. :) Aguu da demeye basladi. :):):):) Arada bir duyuyoruz hanimefendiden. Kalcasindaki problem de insallah iki hafta icinde doktor kontrolünde gecmistir de aklimiz da rahata kavusur. Sizler neler yapiyorsunuz? Bebekleriniz büyüdü mü hanimlar? 2 aylik olup gece 5-6 saat uyuyan var mi? Benim kizim otomatik iki kere uyaniyor gece hep ayni saatte. Uyutmasi biraz zor olsa da, dayaniyorum. :)
canım ya zaman çare olacak bunlara ancak.bebeğinin büyüyüp ne kadar normal bir bebek olduğunu gördükçe rahatlayıp normal haline döneceksin.gidebiliyorsan tabii ki git doktora.ben daha önce benzer bir dönem geçirdim ve eczaneden gidip kendi kendine bile alabileceğin düzeyde hafif bir ilaç kullandım 6 ay.gerçekten de daha huzurlu daha az kaygılı bir insan haline geldim.bu dönemde kullanılması yasak o tür ilaçların eğer emziriyorsan.o yüzden önemli olan senin kendi kendine ortada somut kanıt olmayan olayların peşine düşmeni engellemen lazım.bununiçin inan en iyi yol ibadet yapabilmek.dua etmek ve Allaha bırakmak.her işinde Allaha teslim olduğunu inananarak söyler ve dua edersen kesinlikle rahatladığını göreceksinBktı hatta ben sordum aklımdan bıle gecmedi dedi gldu bebekten once bnm doktora ihtycm var glb:)
Bi 4 saat uyuo gece, sonra yok, gunduz de uyanmdan bi kere 2 saat sonra hep yarim yrimMaşallah canım doyuyordur. .Neden doymasin uykusu nasıl iyi mi... bence uyumada büyütüyor
ayy süper ya keşke ben de öyle olsamcnm 65 kiloyla hamile kaldim 79 80 kiloya ciktm hamilelikte simdi 62 kiloyum yemeye devam ettim ama niye bilmiyorm zayifliyorum kanamam cok oldu ondan sanirim 45 gun oldu halen var kanamam
Canim bundan sonra duzelir belki. Sutun artmaya baslamis bebis de daha iyi alir kiloyu. Onemli olan saglikli olmalari kuzularimizin. Iyi olsunlar da besler buyuturuz biz onlari alimallahh...Benimki 15 almis gunluk
ayy süper ya keşke ben de öyle olsam
Dua...canım ya zaman çare olacak bunlara ancak.bebeğinin büyüyüp ne kadar normal bir bebek olduğunu gördükçe rahatlayıp normal haline döneceksin.gidebiliyorsan tabii ki git doktora.ben daha önce benzer bir dönem geçirdim ve eczaneden gidip kendi kendine bile alabileceğin düzeyde hafif bir ilaç kullandım 6 ay.gerçekten de daha huzurlu daha az kaygılı bir insan haline geldim.bu dönemde kullanılması yasak o tür ilaçların eğer emziriyorsan.o yüzden önemli olan senin kendi kendine ortada somut kanıt olmayan olayların peşine düşmeni engellemen lazım.bununiçin inan en iyi yol ibadet yapabilmek.dua etmek ve Allaha bırakmak.her işinde Allaha teslim olduğunu inananarak söyler ve dua edersen kesinlikle rahatladığını göreceksin
Gece gündüz kavramını karıştırmış senin kiAllahım sıpam uyumuyo yıne cock tlvzyn ızlıyo uhuhu gunduz uyandıramıyorum gece uyutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?