2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar o kadar moraim bozuk ki bi arkadasimin esi dogum yapti sezeryanla.bugun duydum ki dogumdan sonra vucudu emboli atmis.tam olarak neresine bilmiyorm ama suan yogun bakimdaymis.bebegi babannesinde mama ile besleniyo ve herkes o kadar cok agliyoki cok cnm sķķin

bebeğin tipine doktorlar bakmıştır zaten.şüphelenselerdi söylerlerdi sana.zaten tipi daha çok değişecek.istersen koy resmini bakalım ama doktorun şüphelenmediyse bence gerek yok.
Bktı hatta ben sordum aklımdan bıle gecmedi dedi gldu bebekten once bnm doktora ihtycm var glb:)

cnm 65 kiloyla hamile kaldim 79 80 kiloya ciktm hamilelikte simdi 62 kiloyum yemeye devam ettim ama niye bilmiyorm zayifliyorum kanamam cok oldu ondan sanirim 45 gun oldu halen var kanamam

Canim biz 45. Gun doktora goturduk dr o anki kilosundan dogum kilosunu cikarip gunune boldu yani gunluk kac gr aldigina bakti 20-40 gr arasi almasi beklenirmis bebeklerin gunluk. Bizimki 37.5 gr almisti gunluk masallah dr cok iyi dedi. bu sekilde bakabilirsin.tabi sanirim bu sadece anne sutuyle beslenen bebekler icin bi hesaplama..

15-20 dk emior, artik 2 saati bekleemiom iki gundur, baya emio , emdikce sut artti sanki, sagdim isde 80 gelior ikisinden her sagmada, doyuyodur dimi,

Benimki 15 almis gunluk

Maşallah canım doyuyordur. .Neden doymasin uykusu nasıl iyi mi... bence uyumada büyütüyor

Canım benim bebis haftaya salı iki aylık olacak ama uzun bir zamandir 5 -6 saat ..geçen 6.5 saat uyudu bende saati duymadım( ne olur ne olmaz diye) korktum ama birsey olmadı..maşallah gece uykusu güzel rahat oluyor. .canım seninki iki aylık oldu mu ne zaman doğdu

Bktı hatta ben sordum aklımdan bıle gecmedi dedi gldu bebekten once bnm doktora ihtycm var glb:)
canım ya zaman çare olacak bunlara ancak.bebeğinin büyüyüp ne kadar normal bir bebek olduğunu gördükçe rahatlayıp normal haline döneceksin.gidebiliyorsan tabii ki git doktora.ben daha önce benzer bir dönem geçirdim ve eczaneden gidip kendi kendine bile alabileceğin düzeyde hafif bir ilaç kullandım 6 ay.gerçekten de daha huzurlu daha az kaygılı bir insan haline geldim.bu dönemde kullanılması yasak o tür ilaçların eğer emziriyorsan.o yüzden önemli olan senin kendi kendine ortada somut kanıt olmayan olayların peşine düşmeni engellemen lazım.bununiçin inan en iyi yol ibadet yapabilmek.dua etmek ve Allaha bırakmak.her işinde Allaha teslim olduğunu inananarak söyler ve dua edersen kesinlikle rahatladığını göreceksin

Dua...
cok hklısın ger gun kendıme dıyorm kı namaza basla bak nasıl bıtıyo gecıyo bunlar ama nefsım musade etmıyo bı turlu ne zm uzaklassm seytn bna boyle musllt oluyo bıda yapmcm bunu kendıme de kızımada o saglıklı bı bebek ve hergun buyuyo ben deli zırvlrmla onun bugunlerını kacırıyorm ılerde pişman olcm emnm bu hep boyle oldu nefes almaya bıraz evden cıkmaya okdr ıhtycm vr kı ve tbı kı manevıyta once hersey guzel olck bıkc ay sonra hatta gulcez bnm bu tkık hallrıme ınsallh

arkadaşlar oğlum bugün bizim hediyemizi vermedi.. ( kakasını hediye olaraak görüyorum) ama hakketende hediyeymiş haa.. biraz huysuz bugn..
bir de nurse harveysimiz dün 4 hafta doldu diye içirmedim bugün ama içmesi gerekiyor yaa
9 dan sonra zorlanmaya başladı ve ağladı..
ama sizce nurseye devammı edeyim (faydasını gördüm)
yoksa farklı bir ürün mü alayım Dr.a danışarak..
yani nurseye alışıp işe yaramamazlık yaparmı?

Allahım sıpam uyumuyo yıne cock tlvzyn ızlıyo uhuhu gunduz uyandıramıyorum gece uyutamıyorum

Ben erken dogdu bebegim diye pimpirikliyin saniodum meger zamaninda da dogsa ayni olurmusum sizi görünce okuyunca anladım bunu ben nerdeyse her hafta doktordayim... ikinma bizde de var artık 3 4 gunde bir kaka yapiyo bazen cok sancjsi oluyo ve hic yapmam dedigim seeri yapiorum. Sabunla kakasini yaptirdim 2 kez gecmek bilmeyen bi burun tikanikligimiz var. Serum fizyolojikfalan da kar etmiyor...

Herkese merhabalar,
Telefondan giriyorum o yüzden alıntı yapamayacam ama inşallah konularla ilgili arkadaşlarım beni okur: )
Uyku benim bebekte sorun.. Bunu daha önce de söylemiştim. Fırsat buldukça nette yazılar okuyorum. Bebeklerin gece ve gündüzü ayırt etmesi için gündüzün normal seste konuşun, aktiviteleri sesli yapın diyorlar. Mesela altını değiştireceğimiz zaman konuşacaz bebekle gibi, ama gece sessi ve karanlık olmalıymış uyku ortamı.. Tabi gündüz uyku ortamı aydınlık olmalıymış..
Tambur ve buzlar ülkesi Maşalah bebeğiniz gece uzun süre uyuyor.. Benim bebişko gece de gündüz de maksimum2 saat kesintisiz uyuyor.. Zaten onun ıykuya dalmasını ancak sallayarak başarıyorum.. Allah beterinden esirgesin artık napayım..
Ben de normal doğum yaptım ama hala muhabbetimiz başlamadı... Evet yorgunluk çok ama her şey eskisi gibi olacak mı diye merak da ediyorum.. Benim içte de dikişim çoktu: ( ve o kısımda kesi izi hala var: ( bu beni çok korkutuyor.. Sizin de öyle mi??
İnşallah hepimİz en kısa zamanda turp gibi bomba gibi taş gbi oluruz : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…