- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.601
Canım TV'ye çok baktirma benceAllahım sıpam uyumuyo yıne cock tlvzyn ızlıyo uhuhu gunduz uyandıramıyorum gece uyutamıyorum
teşekkür ederim müd aradım bizim müd değişmiş daha doğrusu müdyrd geçici olarak müd olmuş bir öğrt müdyrd olmuş onlarda gidecekmiş bu hafta yani işler karışık ben 16 ağustosta doğum yaptım benim hesabıma göre 8 hafta 13 ekimde bitiyor ama sizi birileri şu gün izniniz bitiyor gelin falan diye aradımıbenim doğum iznim 1 ekimde bitti.10 gün rapor aldım.+ 10 daha alıcam.müdürü aramıştım daha önce yıl içinde 5 gün rapor kullanmışsınız 35 gün daha alabilirsiniz demişti.10 gün de doğumcudan alıcam.30 ediyor ondan sonra zor olacak ama 1. dönemin sonuna kadar ücretsize ayrılacağım hayırlısıyla.müdürü arasan iyi olur canım
Canim sen mama veriyordun degilmi..bebeginin kaka durumu nasil hergun yapiyormu?
Bugn tv hıc acmadım:)Canım TV'ye çok baktirma bence
Anne karnında nasılsa oyle oluyo dıyolardı bn ınanmıyodum hakktn oyleyms ben gunduz hıc hareket etmıyo dıye kac kere doktora gıtmstm gece de uyutmuyodu benı hakktn sımdıde oyle nasıl duzene gırck hıc bılmıyorum hıc sasmıyo aksm dokuz bucukta bı uyanıyo taaa gece uce kadar zerre uyku yokGece gündüz kavramını karıştırmış senin ki
Anne sutuyle mi besleniyo sadece canım öyleyse üç gün diyo doktor bi sufup söylicem ama doktorunuza sof sen yinede aguline bize cok cok ıyı geldı kabız olmustu dıye verdı hm kakasını çok duzenlı yapıyodu ıcerken hem gaz prooblemımızı cok azalttı bitkisel zaten ama doktrna sor zeytınyagıyla poposuna masaj yapabılırsın yarım cay kaıgı saf zeytın yagı ıçırebılırsın inşallah bugun yapar rahtlar yavrunBenim kuzum dün ve bugün kakasını yapmadı neden acaba
Kizlar bebeginiz 1. Ayinda kac kg almisdi benimki sariliktan 3455 e dusmustu, 25 gun sonra 3900 olmus, dr biraz az dedi, ilk baslarda mama yiordu asla meme emmiordu, sagip veriorum, simdi emiyo, 15 gundur, bizde mamayi pat die kestik, ondan mi az aldi ki simdi haftaya temrar tartacak, olmadi mama vercek, ben de utu sagdim, iki memeden toplam 70-80 gelior, dr dedi ki bi memeden 40 geliosa bebek 60 ceker dedi, bugu aradim, iki memeden 100 cc emior o zaman dedi, ins artaf kilosu, boyu 51 di 54 cm olsms, sizinkiler nasil
Ins cnm, emdikce artara insaaallah, saglikli olsun da kilo artar elbetBenim bebeğim erken doğdu 36. hafta 2880 gr doğdu hastaneden 2800 ile çıktık. 1. ayında 3950 gr oldu. 2. ayda 5300 gr oldu. Ben sırf anne sütü verdim. Boyu da 48 cm doğdu 1. ay 52 cm 2. ay 55 cm oldu. Mamayı kestin diye düşünme bebeğin emdikce sütünde artacaktır. Devam et sen.
oğlumu altı buçukta emzirdim gazını çıkardım çok kustu sonra sağdıgim sütü verdim yine kustu sonra yine.sonra başladı ağlamaya şimdi salliyorum iki saat oldu emzik var tekrar emzirsem yine ağlayacak böyle birşey yaşayan var mi
ya uyusa uyumuyor tam dalacak uyanıyor saat altından beri öyle.eşimde sekiz buçukta koşmaya gitti biraz önce geldi sinirlendim biraktim ona yatak odasına geldim baksın biraz.erkekler ne iyi ya hiç bir yere çıkamıyorum doğru dürüst:-(Canim dursun emzirme midesi dinlensin fazla mı emzirdin..uyusun kendi uyansin..
emziriyorum ama hala daha yapmadı ıkınıyor arada ama yokAnne sutuyle mi besleniyo sadece canım öyleyse üç gün diyo doktor bi sufup söylicem ama doktorunuza sof sen yinede aguline bize cok cok ıyı geldı kabız olmustu dıye verdı hm kakasını çok duzenlı yapıyodu ıcerken hem gaz prooblemımızı cok azalttı bitkisel zaten ama doktrna sor zeytınyagıyla poposuna masaj yapabılırsın yarım cay kaıgı saf zeytın yagı ıçırebılırsın inşallah bugun yapar rahtlar yavrun
Umarm yapmıştırEm
emziriyorum ama hala daha yapmadı ıkınıyor arada ama yok
Canım anlıyorum bu durum çok kötü gazı mı vardı acaba bizimkide kusuyor.ya uyusa uyumuyor tam dalacak uyanıyor saat altından beri öyle.eşimde sekiz buçukta koşmaya gitti biraz önce geldi sinirlendim biraktim ona yatak odasına geldim baksın biraz.erkekler ne iyi ya hiç bir yere çıkamıyorum doğru dürüst:-(
ah kızlar ah biliyorsunuz benim kuşum kolik bir bebek.asla isyan değil kelimelerim o benim bitanem .bu saat oldu ağlamaktan katılarak o minicik topuklarını yerlere vura vura kızartarak sızmaya çalışıyor.görseniz ağlarsınız inanın.ben kendimi tutamıyorum kendi yorgunluğumdan falan değil he onun çaresizliğine ve benim ona çaresiz kalışımaneler yaptım neler ama banamısın demiyor en son doktorla şunlara karar kıldık s.simplex gaz ilacı,debridat bağırsak düzenleyici,humananın kimyonlu rezenesi ve bir çay kaşığı zeytinyağı.benim dikkat etmemi hiç sormayın bile.korkudan sebze yemeyeli nekadar oldu bilmiyorum.oğlumda yaşamadan kolik kelimesini bile hiç duymamıştım.3aya biter diyorlar benim kuşum bugün80.gününde.3aylık iş değil bu.çalışmaya başlayamadım çünkü paşama kimse dayanamaz,ben gibi pişpişleyip merhamet edemez.annem bakacaktı ama o biledayanamıyor.hala sızmadı inliyor sabahlara kadar kıvranıyor.dua edin.benimde değişik rahatsızlıklarım var biride vertigo bukadar uykusuz kalınca başım dönmeye başlıyor.geçen kızkaedeşim geldi o bile 'yok abla biz bunla 2kişi başedemiyeceğiz' dedi gitti.baska şeylermi var diye dünya test yapıldı ama adımızKOLİK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?