- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.541
Ben evı cok begendım benım urfada bı ablam vardı ben cocuklarım ıcn evımın hıcbıryrnı dgstrmdm onlara dknulmaması gerktgnı anlttm dıyodu ve hc bısey kırmdlr dkmdlr kendılerıne aıt olmyn seylere dknmadılar dıyoduAy benimkide bugünlerde doymuyor sanki ellerini yiyor resmen ama Tombak oldu yaa...
Kızlar ev bakıyoruz ankarada, bir ev var 3. Kat ve son kat mutfağı amerikan tipi ,annem mutfak öyle olmasın dedi bwnde istemiyorum ama 15inden sonra artik taşınmamiz lazım sizce bu ev olur mu?annem bebel büyür mutfak tehlike diyor. .ev bu http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=182203884
canım kim ne derse desin sen rahatlamayacaksın.hayırlısıyla yaptır testi hayırlı haberle rahatla inşallah.Canım pmpirik de laf mı benim ki artık hastalık boyutunda mesela butun kontrllerı dun özl hastnde ypıldı ama ıçım rhtlamadı pzrtsı de unıversıte hstnesıne gıdıcem beegımle ılgılı suphelerımı soylcm krmzm testı ıstcm ben hp pinpirklydm ama kızımdan sonra takıntılı oldum
suphelrmı erıtemıyrm bobregınde genısleme vardı hamıleyken dogdu haka dzelmemıs ve bu belırtı hamılelıkte down sendromylaılışkılı testlerm de sıkıntı yoktu fkt dogumdn snra bebegnn down sendromlu oldugunu ogrenen dunya kadar ınsan var anlıcagnz kızım buyuyo ama ben yaslanmıyrm resmen cokuyrm bıle bıle kendımı ıcıne gomuyrm kurtulamyrm
Doktor bana iki aya kadar kanama olabilir ama kötü kokulu olursa ara demişti sezaryende oluyor sanırım dr de sorun yoj dediğine göre içimizdeki pislik temizleniyor olabilirkizlar 58.gunum.regl oldum fakat 10 15cmlik ciger gibi parcalar dusuyor.doktora sordum normaldir dedi ama boyle olan var mi cok korktum
Canım yanlış anlama ama bence bir destek yarsım al çünkü buladar takıntı hem seni hemde bebeği çok yıpratırCanım pmpirik de laf mı benim ki artık hastalık boyutunda mesela butun kontrllerı dun özl hastnde ypıldı ama ıçım rhtlamadı pzrtsı de unıversıte hstnesıne gıdıcem beegımle ılgılı suphelerımı soylcm krmzm testı ıstcm ben hp pinpirklydm ama kızımdan sonra takıntılı oldum
suphelrmı erıtemıyrm bobregınde genısleme vardı hamıleyken dogdu haka dzelmemıs ve bu belırtı hamılelıkte down sendromylaılışkılı testlerm de sıkıntı yoktu fkt dogumdn snra bebegnn down sendromlu oldugunu ogrenen dunya kadar ınsan var anlıcagnz kızım buyuyo ama ben yaslanmıyrm resmen cokuyrm bıle bıle kendımı ıcıne gomuyrm kurtulamyrm
Yok ttlm ne ynls anlcm aynı seylerı bnde dusunuyrm zatnCanım yanlış anlama ama bence bir destek yarsım al çünkü buladar takıntı hem seni hemde bebeği çok yıpratır
İnşallhcanım kim ne derse desin sen rahatlamayacaksın.hayırlısıyla yaptır testi hayırlı haberle rahatla inşallah.
canım kim ne derse desin sen rahatlamayacaksın.hayırlısıyla yaptır testi hayırlı haberle rahatla inşallah.
Bence anlıyolar benimki babası görünce gülmeye başlıyo bana yüz verdipi yok onun için sadece bir yemeğim galiba kızlar babaya düşkün olur derler ama şimdiden böyle olması bile sinir ediyo beniBenim bebeğim sabah emzirdikten sonra şarkı filan söylerken baktı.bakiyor tabi her dk her saniye değil bunlarla üzmemek gerek 4.aya kadar yolu var..Canim erken doğum derken kaçıncı haftada doğdu bugün benim bu geldi ben 38.haftada doğum yaptim belki normal zaman dilimi 40 hafta ya ona göre olabilir mi diye. .
Anlamaz ama şöyle birsey oldu Babamız bayramın 4.gunu sabah erkenden gitti bayram boyunca videolarda bebeğim agulamasi coktu babasi oynuyordu o gittiği gün gülmedi agulama yapmadı şimdi yeni yeni başladı ya canım sıkılıyor anlar mi ki babasının gittiğini cok üzülüyorum anlaması imkansız ama neden nasıl oldu bilmiyorum
Canim sen benden daha kötüsün bende hep panik paniktim hamileligimi arkadaşlar bilir tansiyonum çıkıyordu hastaneye yattım hafif preeklampsiyle orada bir kere yükselmedi, kendi kendimi yapıyormuşum şuanda herşey iyidi bu göz teması filan benim dengemi bozdu. ..sanırım uzman desteği almak lazım bugünler geçecek sonra başka şeylere takılacagiz..senin bebeğinin down sendromu yok ama sen baktır canım gözlerden ,burundan anlaşılır ama yaptır..İnşallh
Hepınız hkkınızı hlal edın lutfn yazdıklarımla nıytm hcbırınızı yormk degl yada ıcınıze kurt dusurmk degl
burda olmk bna ıyı gelıyo okdr
Ay canım benim sipa erkek ama babasıni bir gör ben içitecem diye narin davranıyorum babası resmen yiyor ama bu durum üzdü bizim artık birleşmemiz lazım gözlerim dolduBence anlıyolar benimki babası görünce gülmeye başlıyo bana yüz verdipi yok onun için sadece bir yemeğim galiba kızlar babaya düşkün olur derler ama şimdiden böyle olması bile sinir ediyo beni
Ay canım benim sipa erkek ama babasıni bir gör ben içitecem diye narin davranıyorum babası resmen yiyor ama bu durum üzdü bizim artık birleşmemiz lazım gözlerim dolduBence anlıyolar benimki babası görünce gülmeye başlıyo bana yüz verdipi yok onun için sadece bir yemeğim galiba kızlar babaya düşkün olur derler ama şimdiden böyle olması bile sinir ediyo beni
Aynen benimkide gece yatmaz gündüz kalkmaz oldu ama ben onunla 12 ye kadar uyuyorum dinlenebiliyorum yani sen uyumuyomusunBenım kız geceyı gunduzu karstrdı gundz uyuyo gece 3 bucuga kdr hc uyumuyo npcm bu veletı ben nasıl duzen tuttrcz zombi gibi oldum valla
çok zordur eminim Allah yardımcın olsunAy canım benim sipa erkek ama babasıni bir gör ben içitecem diye narin davranıyorum babası resmen yiyor ama bu durum üzdü bizim artık birleşmemiz lazım gözlerim doldu
Hamileligimin 5.ayindan beri orada burdayim hamileyken idare ediliyor ama şuanda babasız bebek büyütüyorum gibi çok zorlanıyorum
Uyuyrm da gece uykusu gıbı olmuo kıAynen benimkide gece yatmaz gündüz kalkmaz oldu ama ben onunla 12 ye kadar uyuyorum dinlenebiliyorum yani sen uyumuyomusun
Bende okumustum htrldm sımdıewet kesnlkle destk srt ve bıde manevyt da lzm bn hersydn oyle uzklştm kı bslga dstm ya bn sıpamın fotosunu kysam mı acep bende gzlerndn ve brn kokunun ck bask olnasndn suphelnmye bsldm dıl ckrıyodu oda tuz bbr olduCanim sen benden daha kötüsün bende hep panik paniktim hamileligimi arkadaşlar bilir tansiyonum çıkıyordu hastaneye yattım hafif preeklampsiyle orada bir kere yükselmedi, kendi kendimi yapıyormuşum şuanda herşey iyidi bu göz teması filan benim dengemi bozdu. ..sanırım uzman desteği almak lazım bugünler geçecek sonra başka şeylere takılacagiz..senin bebeğinin down sendromu yok ama sen baktır canım gözlerden ,burundan anlaşılır ama yaptır..
Valla artık ikinma sesindenn fenalik geldi. Cok rahatsiz oluyor kendisi de surekli uykuda ikiniyo sonra aglayarak uyaniyor ayagimda sallayinca uyuyor biraz. Bi de ben yalnizim artik tahammulum kalmadi ne zaman duzelir acaba
Kilo konusuna gelince ben 60 dan 96 ciktim malesef simdi 76 yim diyet falan yapamiyorum süt icin spor da normal oldugu icin yapamiyorum suan ebem henüz vaktimin oldugunu söyledi kilodan dolayi ayaklarim büyümüstü simdi. Hala büyük 38 olan ayaklarim 39 olarak kaldi o kadar ayakkabiya üzülüyorumsizce düzelir mi kilo verince ?
çekirdel ve kkimse benım oğlanda oyleydi simdi 64 günlük arasıara hala zorlansa da eskısı kadar ıkınmıyor bız onun ıkınmasından uyuyamazdık inş.duzelr merek etmeyınBiximkide surekli ikiniyor.bogazi acimiyormu bilmem benzetmek gibi olmasin atlar ses cikarirya aynen oyle..surekli bir ikinma..birde 2 gunde birkez kaka yapiyor.kakasi kati degil neden yapamiyor anlamiyorumsizinkiler hergun kaka yapiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?