2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kizlar sezeryan olanlar gobekler ne alemde benim zaten birazcik vardi simdi daha buyuk oldu dun kendime elbise almaya gittim ne giydiysem cikiyo kocaman napcaz bu gobekleri
süt yapsın diye tatlımı yedin canım Genelde süt yapsın diye yediklerimiz bize kilo
olarak dönüyor Keğl egzersizi yap.6. aya gelince de spora başla
her emzirmeden önce 1 koca bardak su iç emzirdikten sonrada

Ya kızlar yemeklerinize karabiber kırmızı biber katıyor musunuz karabiberi çok severim ama acı olur yemek süte karışir bebeği etkiler diye katmiyoruz neleri yapıp neleri yapmıyorsunUz...

Bugün memeler hemen doluyor eşim gelecek yolda belki ondan ya da dün yediklerimi diyecem ama öyle çok değişik birşey yoktu. . Sol memenin dolması saatler alıyordu şimdi iki saate oldu gerçi önce böyleydi sonradan oldu inşallah böyle devam eder. ..

süt yapsın diye tatlımı yedin canım Genelde süt yapsın diye yediklerimiz bize kilo
olarak dönüyor Keğl egzersizi yap.6. aya gelince de spora başla
her emzirmeden önce 1 koca bardak su iç emzirdikten sonrada
Cok tatli tuketen biri degilim sütlü tatlilari severim ama hareketsizlikten oldu sanirim 16 kilo almistim 10kilosu gitti geriye kalanda göbeğimde toplanmis sanirimdediklerini yapicam korsenin faydasi olurmu toplanmasi icin acaba

Cok tatli tuketen biri degilim sütlü tatlilari severim ama hareketsizlikten oldu sanirim 16 kilo almistim 10kilosu gitti geriye kalanda göbeğimde toplanmis sanirimdediklerini yapicam korsenin faydasi olurmu toplanmasi icin acaba
canım ben korse taktım ama mecburiyetten ama faydası oldu
hiç göbeğim yok.zamanla senin göbeğinde gider tabi dikkat edersen

canım birşey olmaz ayrıca süttwen geçmesi için kana karışması gerek
ben herşeyi yedim birşey olmadı

Aventinki bebegi cok zorluyor, bebnimki de aventinkini almadi, nuku dene derim, hem aventten daha ucuz

Canım normal doğum mu seninki. .benim göbek var tamam ama böyle sıkı değil şuanda toplayamam korse iki aydan sonra fayda eder mi bilmem dikişe zarar olur belki
canım ben korse taktım ama mecburiyetten ama faydası oldu
hiç göbeğim yok.zamanla senin göbeğinde gider tabi dikkat edersen

Kizlar şimdiden hepinizin bayramini kutluyorum kutucuklar iniz la hayirli bayramlar kozlar göğsümuzun sut dolu olduğu illa sertliğinden mi anlasilir bu aralar benim gogsum yumuşak

Ne güzel doğurdunuzda bebişinizle 1 ay bitti. Darısı bize güzel anneler. Bebişlerinizle iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…