2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de şu an açılmış paket bitsin 2 numaraya geçecegim. Üç bez markasını da kullandım prima, molfix huggies
İlk doğunca Prima kullandım ama sevmedim çok ince geldi bana,
Huggies yenidoğan yumuşacıktı ben sorun yaşamadım fakat her yerde bulunmuyor:) daha 2 numarayı çoğu yerde görmedim 3 4 5 var hep
Molfix kullanıyorum en son 19 TL aldım yanında ıslak mendil de vardı onu da sevdim.
Bizim bebekte hic biri pisik yapmadı gerçi ben çok sık değiştiriyorum gece bile bekletmiyorum.

cnm doktordan geldik simdi.ya bubdoktorlar cok acimasiz mi desem bilgisiz mi desem bilmiyorm.dun ki doktor bronsit dedi.kendi doktorum bugun hafig soguk alginligi baslamis dikkat et dedi.bronsit falan yok dedi. sadece burun damlasi ve surup verdi.cok sukur bisey cikmadi

sanırım tırnak btması diyosun ,bende de var.ilk doğumumdan sonra da olmuştu..geçer diye umuyorum yine..
bu arada kızım sabahtan beri uyumadı.oğlumda hiç yapmadığı bişey yapıp odasındaki çöp kutusuna çişini yapmış.. çıldırdım yalan söylemeye de başladı,vurdum hatta sonra eşim ilgi çekmeye çalışıyor olabileceğini söyledi.konuştum sonra vicdanım sızlıyor.ikisine de yetişmek zor..

o ıslak mendillerden bende aldım ama kullanma pişik yapar dediler öyle duruyor sen memnunmusun pişik oldu mu bebeğin???

Biberonu benimki de almamisti bastan, mama takviyesine baslayinca kullanmam gerekiyordu, ne yapacagim diye cok üzülmüstüm ilk gün ama ikinci gün aldi. Biraz arada denemen gerekiyor. Önce azcik süt koy alissin sonra doldurursun.

ay cok sevindim yani bonsit de olsa tedvisi var bişey olmaz ama daha cok kucuk yavrular.. dediğim gibi sirtini dinle nefes alırken ıslık gibi ses duyarsan mutlaka yıne dra git

o ıslak mendillerden bende aldım ama kullanma pişik yapar dediler öyle duruyor sen memnunmusun pişik oldu mu bebeğin???
Canim biz dogdugundan beridir onu kullaniyoruz ve.cok sukur daha hic pisik olmadi. cilt yapisiyla da alakali olabilir bilemiyorum ama ben cok memnunum

Canım pisik değilde poposunun arası kızarık oluyor. .cis yapmış değiştim hemen kakasini yaptı açtım kızarmış bizimki böyle oluyor...evde 1numaradan biraz var ama zor oldu diye değiştim..bez ammenna ama su ıslak mendil her hafta bitiyor. .3 aya kadar uni Baby Yenidoğan kullanacam sonra uni babynib ıslak havlu mendil var o daha uygun ya da arkadaş yazmış huggiesin organik olan varmış ona bakacam

Ben 15 günden sonra 2. Pakete geçtim hala onu kullanıyorum şu an 32 günlüğüz dördüncü paketteyim prima fazla almıştım ben onu kullanıyorum şu an ama bından sonra molfixe geçicem çünkü elimde iki paket molfix var 3 numara bide ıslak mendil konusunda haklısın pahalıya geliyo toptan aldığım için elimde daha bar ama bundan sonra pamuk alıp su ile ıslatıp temizlicem hemde daha sağlıklı

Canim normal pamuk pek iyi olmuyor ilk doğduğunda denedik ama bendeki normal pamuktu bu bebekler için olandan değil islatiyorsun semsert oluyor siliyosun kurulamakta pamukla yapılsa yapisiyor filan. ..uni Babye güvendim şuanda değiştirmek istemiyorum ama büyüsün azıcık 14 ekimde iki aylık olacaz inşallah. .

kızımın burnu tıkalı galiba.nefes alırken emerken sıkıntılı bir hali var.burun için bir şey kullanan var mı aranızda
Serum fizyolojiyle açıyorum bizimki genelde tıkalı,
Geçen burnuna sıktık kaldırdık hapşrdu nasıl çıktı o çocuktan o nasıl çıktı :)

Canım benim dediğim özel bunun için pamuklar varya onlardan denemem için küçük bişey alırım ama duruma göre devam ederim saol

evet tirnak batması ilaç kullanıyorum bakalım.allah yardımcın olsun iki çocuk büyük de ilgi istiyor yavrum.inşallah herşey yoluna girer

Poposunda kızarıklık bizim de oluyor sebebini bilmiyorum

hislerime tercüman oldun bebek doğduğundan beri bizimki bir yerlerde eve gelmez hesap vermez oldu çok kkırgınımda elimden birsey gelmiyor su anda

tatlım benim kıyamam üzmemeye çalış kendini çünkü 1-2 sene sonra kendiliğinden farkına varcak ve 1000 kere özür dilicek sizden.. bi kıymeti kalıyor mu hayır.. ama en azından diğer çocukta kedi oluyorlar.. ilk çocukta anne çok yıpranıyor hele benim gibi 18 indeyse :s

ayy kıyamam ben ona yaa ( şimdi birde bayram geliyor mecburen kalabalık ortamlara gircez..
bende çok korkuyorum var ya hasta ederim diye
kendi bebeğimmiş gibi üzüldüm canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…