- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 133
- 34
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.281
Ben de şu an açılmış paket bitsin 2 numaraya geçecegim. Üç bez markasını da kullandım prima, molfix huggiesBu arada 2 numara beze geçen var mı? Iki gündür cisi hep dışarı çıkıyor bu yanlarda boşluk oluyor tam kenarlari birleşmiyor sıkıyorum teni hep iz oluyor. .2 numara bez aldık daha rahat oldu.birde kullandığiniz bez markalari nedir? Ekonomik ve iyi olan hangisidir...Biz prima yeni bebeği kullaniyoruz .numara 1 -50 tanesi 22 numara 2- 88 tanesi 30tl..bir ayda 6 paket kullandık,birde islak mendili var uni baby islak pamuk Mendili kullanıyoruz. Oda pahali
cnm doktordan geldik simdi.ya bubdoktorlar cok acimasiz mi desem bilgisiz mi desem bilmiyorm.dun ki doktor bronsit dedi.kendi doktorum bugun hafig soguk alginligi baslamis dikkat et dedi.bronsit falan yok dedi. sadece burun damlasi ve surup verdi.cok sukur bisey cikmadicnm benım kız soğuk almıştı dr gıtmısıtık bıze bı soğuk algınlığı bı de balgam sokucu vermstım sabah ve oglen şuruplarını verdı aksam cıcugun sırtından nefes aldıkça ıslık calar gıbı ses gelmeye başladı atesı de cıktı meğer o ses bronsıt olduğu ıcınmıs sen kulağını koy sırtına dınle zaten bronsıtse hırıltıyı sesi duyarsın ıns degıldır
Tesekkur ederim:)sakin atesi çıkınca ateş düşürücü
verme.bu asi ateş yapmiyor korkma Cnm
kızlar benim bebegim de göbek fıtığı var.aile hekimi para şeklinde bantlarla sar gecmezse bayram sonu çocuk cerrahisine gideceğiz.birde benim ayak tirnagim çattı çok fena iltihap oldu ilaç kullanıyorum.hamilelikten sonra genelde oluyormuş.benim gibi olan var mi
o ıslak mendillerden bende aldım ama kullanma pişik yapar dediler öyle duruyor sen memnunmusun pişik oldu mu bebeğin???Canim benim oglum 56 gunluk oldu biz yaklasik 1 hafta once 2 numaraya basladik oglum su an 5 kg ye yakin bem de prima premium care yenidogan kullaniyorum ama haklosin cok pahali. Islak memdil de uni baby yenidogan kullaniyoruz dogdugundan beridir. Hafta sonu ankarada nevgrossda 3 lusu 9.90 a dusmustu aldim 3 ayi bitene kdr omu kullancm sonra degistircem bakalim...
kızımın burnu tıkalı galiba.nefes alırken emerken sıkıntılı bir hali var.burun için bir şey kullanan var mı aranızda
Canim aventinkini anne memesine en cok benzeyen uc dediler aldik.biberonu vermek istemiyorum fakat lazımda oluyor ama bebeğim almıyor sabah sagdigim süt bosa gitti emzirdim sütüm az gibi hissediyorum ya kaşıkla verdim çıkardı hepsini biberonu deneyim dedim hiç yutmadan dışarı verdi. .bende buzdolabından çıkarıp ilittigim için geri kullanamadim..
ay cok sevindim yani bonsit de olsa tedvisi var bişey olmaz ama daha cok kucuk yavrular.. dediğim gibi sirtini dinle nefes alırken ıslık gibi ses duyarsan mutlaka yıne dra gitcnm doktordan geldik simdi.ya bubdoktorlar cok acimasiz mi desem bilgisiz mi desem bilmiyorm.dun ki doktor bronsit dedi.kendi doktorum bugun hafig soguk alginligi baslamis dikkat et dedi.bronsit falan yok dedi. sadece burun damlasi ve surup verdi.cok sukur bisey cikmadi
Canim biz dogdugundan beridir onu kullaniyoruz ve.cok sukur daha hic pisik olmadi. cilt yapisiyla da alakali olabilir bilemiyorum ama ben cok memnunumo ıslak mendillerden bende aldım ama kullanma pişik yapar dediler öyle duruyor sen memnunmusun pişik oldu mu bebeğin???
Canım pisik değilde poposunun arası kızarık oluyor. .cis yapmış değiştim hemen kakasini yaptı açtım kızarmış bizimki böyle oluyor...evde 1numaradan biraz var ama zor oldu diye değiştim..bez ammenna ama su ıslak mendil her hafta bitiyor. .3 aya kadar uni Baby Yenidoğan kullanacam sonra uni babynib ıslak havlu mendil var o daha uygun ya da arkadaş yazmış huggiesin organik olan varmış ona bakacamBen de şu an açılmış paket bitsin 2 numaraya geçecegim. Üç bez markasını da kullandım prima, molfix huggies
İlk doğunca Prima kullandım ama sevmedim çok ince geldi bana,
Huggies yenidoğan yumuşacıktı ben sorun yaşamadım fakat her yerde bulunmuyor:) daha 2 numarayı çoğu yerde görmedim 3 4 5 var hep
Molfix kullanıyorum en son 19 TL aldım yanında ıslak mendil de vardı onu da sevdim.
Bizim bebekte hic biri pisik yapmadı gerçi ben çok sık değiştiriyorum gece bile bekletmiyorum.
Ben 15 günden sonra 2. Pakete geçtim hala onu kullanıyorum şu an 32 günlüğüz dördüncü paketteyim prima fazla almıştım ben onu kullanıyorum şu an ama bından sonra molfixe geçicem çünkü elimde iki paket molfix var 3 numara bide ıslak mendil konusunda haklısın pahalıya geliyo toptan aldığım için elimde daha bar ama bundan sonra pamuk alıp su ile ıslatıp temizlicem hemde daha sağlıklıBu arada 2 numara beze geçen var mı? Iki gündür cisi hep dışarı çıkıyor bu yanlarda boşluk oluyor tam kenarlari birleşmiyor sıkıyorum teni hep iz oluyor. .2 numara bez aldık daha rahat oldu.birde kullandığiniz bez markalari nedir? Ekonomik ve iyi olan hangisidir...Biz prima yeni bebeği kullaniyoruz .numara 1 -50 tanesi 22 numara 2- 88 tanesi 30tl..bir ayda 6 paket kullandık,birde islak mendili var uni baby islak pamuk Mendili kullanıyoruz. Oda pahali
Serım fizyolojik sonradında otribebe burun aspiratörü ile çekiyorumkızımın burnu tıkalı galiba.nefes alırken emerken sıkıntılı bir hali var.burun için bir şey kullanan var mı aranızda
Canim normal pamuk pek iyi olmuyor ilk doğduğunda denedik ama bendeki normal pamuktu bu bebekler için olandan değil islatiyorsun semsert oluyor siliyosun kurulamakta pamukla yapılsa yapisiyor filan. ..uni Babye güvendim şuanda değiştirmek istemiyorum ama büyüsün azıcık 14 ekimde iki aylık olacaz inşallah. .Ben 15 günden sonra 2. Pakete geçtim hala onu kullanıyorum şu an 32 günlüğüz dördüncü paketteyim prima fazla almıştım ben onu kullanıyorum şu an ama bından sonra molfixe geçicem çünkü elimde iki paket molfix var 3 numara bide ıslak mendil konusunda haklısın pahalıya geliyo toptan aldığım için elimde daha bar ama bundan sonra pamuk alıp su ile ıslatıp temizlicem hemde daha sağlıklı
Serum fizyolojiyle açıyorum bizimki genelde tıkalı,kızımın burnu tıkalı galiba.nefes alırken emerken sıkıntılı bir hali var.burun için bir şey kullanan var mı aranızda
tm cnm tesekkur ederm:)ay cok sevindim yani bonsit de olsa tedvisi var bişey olmaz ama daha cok kucuk yavrular.. dediğim gibi sirtini dinle nefes alırken ıslık gibi ses duyarsan mutlaka yıne dra git
Canım benim dediğim özel bunun için pamuklar varya onlardan denemem için küçük bişey alırım ama duruma göre devam ederim saolCanim normal pamuk pek iyi olmuyor ilk doğduğunda denedik ama bendeki normal pamuktu bu bebekler için olandan değil islatiyorsun semsert oluyor siliyosun kurulamakta pamukla yapılsa yapisiyor filan. ..uni Babye güvendim şuanda değiştirmek istemiyorum ama büyüsün azıcık 14 ekimde iki aylık olacaz inşallah. .
evet tirnak batması ilaç kullanıyorum bakalım.allah yardımcın olsun iki çocuk büyük de ilgi istiyor yavrum.inşallah herşey yoluna girersanırım tırnak btması diyosun ,bende de var.ilk doğumumdan sonra da olmuştu..geçer diye umuyorum yine..
bu arada kızım sabahtan beri uyumadı.oğlumda hiç yapmadığı bişey yapıp odasındaki çöp kutusuna çişini yapmış.. çıldırdım yalan söylemeye de başladı,vurdum hatta sonra eşim ilgi çekmeye çalışıyor olabileceğini söyledi.konuştum sonra vicdanım sızlıyor.ikisine de yetişmek zor..
Poposunda kızarıklık bizim de oluyor sebebini bilmiyorumCanım pisik değilde poposunun arası kızarık oluyor. .cis yapmış değiştim hemen kakasini yaptı açtım kızarmış bizimki böyle oluyor...evde 1numaradan biraz var ama zor oldu diye değiştim..bez ammenna ama su ıslak mendil her hafta bitiyor. .3 aya kadar uni Baby Yenidoğan kullanacam sonra uni babynib ıslak havlu mendil var o daha uygun ya da arkadaş yazmış huggiesin organik olan varmış ona bakacam
hislerime tercüman oldun bebek doğduğundan beri bizimki bir yerlerde eve gelmez hesap vermez oldu çok kkırgınımda elimden birsey gelmiyor su anda
ayy kıyamam ben ona yaaamin insallah sagol cnm.moralim cok bozuk atesi cok yukseliyo.ilac verdi doktor 2gunde duzelme olmazsa hastaneye yaticaz kizim cok halsizbebeklerinize cok dikkat edin.doktor kimseye dokundurmayin opturmeyin dedi.baskasindan sepmis kendi kendine bu kadar kucuk bebege olmaz dedi.lutfen bebeklere cok dikkat edin.canim cok yaniyo daha minicik ve hic hali yok gozlerinden yaslar akiyo kizimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?