2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kıyamam ben ona yaa ( şimdi birde bayram geliyor mecburen kalabalık ortamlara gircez..
bende çok korkuyorum var ya hasta ederim diye
kendi bebeğimmiş gibi üzüldüm canım..
sagol cnm benm aman dikkat et bebegine.bugun tekrar dokttora gittik.bronsit cikmadi cok sukur kendi doktorumz hafif soguk alginligi dedi.atesine dikkat et dedi.beni ozellikle uyardi.bayram deyip kalabaliga sokmayin bebegi bagisikligi zayif henuz cok kucuk hemen hasstalanir dedi dikkat et sende cnm

benim annemler izmir de oraya gitçem. ordakiler saldırmazlar inş ilk defa göcekler çünkü..
biraz ellemeyin falan deyince de millet hemen aman; iyi ki bi çocuğu var burnu hava da yakıştırması yapıo ya ona kızıyorum

İstedikleri kadar yakıştırma yapsınlar el kadar çocuk düşüncesiz olanlar onlar

İstedikleri kadar yakıştırma yapsınlar el kadar çocuk düşüncesiz olanlar onlar

bizde de her banyodan sonra tam temizlendi derken,"oh mis gibi olmuş" deyip öpülmesi var elinin öpülmesine de çok kızıyorum çünkü ellerini ağzına götürüyor bebekler..

uni baby ıslak mendillerini oğlumda da kullanmış çok memnun kalmıştım.çok saf normal ıslak mendil değil ve pişik yapmıyor.yaza kadar onu kullanıcam sonra yıkarım zaten.

CNm benim kızım 11,5 aylık 10 kilo falandır biz 4 numara kıllunanıyoruz
Prima kullanıyorsan çok sızdırır

CNm antibiyotik falan verdiyse kullanma
Bebekler anneden geçen antikorlarla 1
Yıl aşılı gibidir.malesef drlar pek önemsemiyor en küçük şeyde antibiyotik veriyorlar ilaç falan verme özellikle antibiyotik

ya evet iste dokundursan bi turlu.dokundurmasan bi turlu.halbuki kucucuk bebek dusunmeleri lazim

Huggies kullan cnm, tavsiye ederim, prima ozellikle almiorum, huggies gercekten cok iyi, islak mendili de var yenidogan, hem 64 lu,bezi23 mendil 3lu 10 tl, organik pamuklu hem de

Yıl aşılı gibidir.malesef drlar pek önemsemiyor en küçük şeyde antibiyotik veriyorlar ilaç falan verme özellikle antibiyotik
evet cnm dun ki doktor verdi antibiyotik ama bebege vermedim buugun kendi doktorumuza goturdm kesinlikle verme dedi.cok sujur kizim
evet cnm dogru diyosun dun ki doktor verdi ama bebege vermedm antibiyotik.bugun kendidoktorum kesinlikle verme dedi.cok sukur kizim iyi suan.bazi doktorlar gercekten hic onemsemiyolar.daha 1 aylik bebek bi poset ilaci bunyesi nasil kaldirsin.birde diyoki bunlar gecirmez igneye baslayabiliriz olmadi hastaneye yaticaz.zature olabilir bu bebek. basimdan kaynar sukar dokuldu.elim ayagim bosaldi.kendi doktorum da hafif usutmus dedi banyo yaptirdigm icin

Geçmiş olsun CNm ya Allahtan doktlorun
Iyiymiş.benim kızım doktorun Yüzünden
Ölüyordu.

Ay kizlar sezeryan olanlar gobekler ne alemde benim zaten birazcik vardi simdi daha buyuk oldu dun kendime elbise almaya gittim ne giydiysem cikiyo kocaman napcaz bu gobekleri

Huggies kullan cnm, tavsiye ederim, prima ozellikle almiorum, huggies gercekten cok iyi, islak mendili de var yenidogan, hem 64 lu,bezi23 mendil 3lu 10 tl, organik pamuklu hem de
Hmm elimizdeki primalari bitirelim de bakalim. Neden ozellikle almiyorsun primayi merak ettim?

Ay kizlar sezeryan olanlar gobekler ne alemde benim zaten birazcik vardi simdi daha buyuk oldu dun kendime elbise almaya gittim ne giydiysem cikiyo kocaman napcaz bu gobekleri
Başta iyi kilo gitti karın tabi vardı ama kötü değildi süt olsun diye yedim içtim şuanda 82 kilo oldum benim kadar doğumdan sonra alan yoktur burda şuanda yapacak birşeyim yok ben veririm biliyorum ama 6 aydan sonra spora başlayacam dikişler daha iyi olur. .

Ya kızlar ben akşam balkkesire gidiyorum şu an hava rüzgarlı bebeği yıkayıp öyle götüreyim diyorum çünkü orda çok rahat yıkayamam ve üç gün ordayız dünde yıkayamadım şimdi hava rüzgarlı ya biraz korkuyorum yokamaya gerçi akşama daha çok var ama ne yapıyım sizce yıkayımmı yıkamayımmı :?

sonuçta araba ile gideceksin dimi.evden çıkınca ana kucağına koy rüzgar değmez
sıkı giydir bir şey olmaz.ben her zaman yaptırırım bir şey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…