• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben bim in bezini ve ıslak mendilini kullanıyorum 2 numara 60 kusur tane var 15 tl ıslak mendilde 3 paketi 5 tl içinde 60 tane var ekonomik ve guel ben kızımda butun markaları denedım prima huggıes molfıx.. hepsi aynı ısı goruyo ınan.. eger pişiksorunun yoksa tavsıye ederm.. yalnız ben ıslak mendılı paketten çıkarıyorum ıyıce sıkıyorum sonra bı güzel yıkıyorum oyle kullanıyorum dırek kullanmıorum
Canım bebeğim pisik olmuştu doktora götürmüştüm pamugu islatip siliyorlar ya da islak Mendili yıkıyorlar nemli kalıyor buda pisik yapıyor dedi. .ıslak pamuk mendil olmasından kullanıyorum 3 paketi 120 tane 15 küsür, toptancida 12.5...bakalım bizde bir zaman değiştirme yapacaz..En uzun giden alt değiştirme örtüsü :)

bebegim bronsit oldu kizlar
cok gecmıs olsun kucucuk kuzu ilaçlarını kullan inş geçer benım kızım 10 aylıkkn olmustu surup buhar fayda etmedi 5 gun sabah aksam iğne oldu oyle gectı inş sız hemn kurtulursunuz benım oğlanda soğuk almış nefes alırken ses gelıyo genzinden.. bende bronsıtten korktum 2 kez dra gıttık soğuk almış dediler inş cabuk iyileşir kuzularımız

Selam olsun tüm ANNE lik duygusu tadan ve de tadacak olanlara.. Umarım bebişler ve sizler sağlıktasınızdır.. Oğlum bugün emzirdikten sonra sabah 1 Akşam 2 defa kesik şekilde kustu ve de bu durum beni epeyce üzdü :KK43: sizce bu durum normal midir? Yoksa endişelenmeliyim mi? Böyle bir durumla karşılaşan ve ya yaşam tecrübesi olanların bu deneyimlerini bana aktarmalarını umut ediyorum.. Akşamınız hayra varsın
kesik kusuyorsa sindirmiş demektır yanı besinini almış.. önemli olan fışkırtarak kusmaması

cok gecmıs olsun kucucuk kuzu ilaçlarını kullan inş geçer benım kızım 10 aylıkkn olmustu surup buhar fayda etmedi 5 gun sabah aksam iğne oldu oyle gectı inş sız hemn kurtulursunuz benım oğlanda soğuk almış nefes alırken ses gelıyo genzinden.. bende bronsıtten korktum 2 kez dra gıttık soğuk almış dediler inş cabuk iyileşir kuzularımız
bende tekrar goturcem bugun nedense doktora guvenemedm bugun kendi doktoruma goturucem.hicbiseyi yoktu 1 gunde bronsitmi olur anlamadm dune kadar hicbiseyi yoktu.dun banyo yaptirdm usuttu diye dusunuyorum.bakalm bugun doktorumuz ne diyecek.adam okadar korkuttu ki beni zaturre falan olur dedi Allah korusun

Kizlar kizim uykuya yeni geciyordu birden titreyerek ciglik atmaya basladi.aglama degil bildiginiz ciglik hemen kucagima aldim.cocuk zor sakinlesti.neden olmus olabilir dua falan okuduk ama ben hayatimda ilkDefa boyle birsey gordum
Aynisini yasadik.9 gunluktu,gozleri de acikti.O kadar korktukki.Hala hatirlsyinca sinirim bozuluyo.Sebebini hic bilmiyorumAcaba lohusayim die mi oldu diye dusunmustum.

Bu arada 2 numara beze geçen var mı? Iki gündür cisi hep dışarı çıkıyor bu yanlarda boşluk oluyor tam kenarlari birleşmiyor sıkıyorum teni hep iz oluyor. .2 numara bez aldık daha rahat oldu.birde kullandığiniz bez markalari nedir? Ekonomik ve iyi olan hangisidir...Biz prima yeni bebeği kullaniyoruz .numara 1 -50 tanesi 22 numara 2- 88 tanesi 30tl..bir ayda 6 paket kullandık,birde islak mendili var uni baby islak pamuk Mendili kullanıyoruz. Oda pahali :KK66:
Bende huggies yenidgan kullaniorum, cok guzel, islak mendil de huggies yenidogan, yumusacik ikisi debez 24 e indirimdeydi, islak mendil de 3lu 10 tl,kesinlikle tavsiye ederim, fiyatndan degil,organik pamuklu diye aldm

Bende huggies yenidgan kullaniorum, cok guzel, islak mendil de huggies yenidogan, yumusacik ikisi debez 24 e indirimdeydi, islak mendil de 3lu 10 tl,kesinlikle tavsiye ederim, fiyatndan degil,organik pamuklu diye aldm
Organik Pamukluysa ona bakarım. .bende uni babyi ıslak pamuk olduğundan birde verniksi temizlemediginden bunu almıştim huggiese bakacam canım

Bu arada 2 numara beze geçen var mı? Iki gündür cisi hep dışarı çıkıyor bu yanlarda boşluk oluyor tam kenarlari birleşmiyor sıkıyorum teni hep iz oluyor. .2 numara bez aldık daha rahat oldu.birde kullandığiniz bez markalari nedir? Ekonomik ve iyi olan hangisidir...Biz prima yeni bebeği kullaniyoruz .numara 1 -50 tanesi 22 numara 2- 88 tanesi 30tl..bir ayda 6 paket kullandık,birde islak mendili var uni baby islak pamuk Mendili kullanıyoruz. Oda pahali ;)
Cnm iki numara büyük değilmi büyük
olduğu için taşıyor

Cnm iki numara büyük değilmi büyük
olduğu için taşıyor
Canım 1 numarada hep çıkıyordu ya şu kenarlar açık kalıyordu yani yanları açıkti bende orayı birleştirmek için bant kısmını sıkıyordum baya vücudu kızarık oluyordu o yüzden iki numara aldım ama çok aşırı büyük değil. .üzerinde 3-6kg yazıyor..1 numarada 2-5 kg.
5 kg üstünde bebeğim ..

kızımın burnu tıkalı galiba.nefes alırken emerken sıkıntılı bir hali var.burun için bir şey kullanan var mı aranızda

Canım 1 numarada hep çıkıyordu ya şu kenarlar açık kalıyordu yani yanları açıkti bende orayı birleştirmek için bant kısmını sıkıyordum baya vücudu kızarık oluyordu o yüzden iki numara aldım ama çok aşırı büyük değil. .üzerinde 3-6kg yazıyor..1 numarada 2-5 kg.
5 kg üstünde bebeğim ..
Canim benim oglum 56 gunluk oldu biz yaklasik 1 hafta once 2 numaraya basladik oglum su an 5 kg ye yakin bem de prima premium care yenidogan kullaniyorum ama haklosin cok pahali. Islak memdil de uni baby yenidogan kullaniyoruz dogdugundan beridir. Hafta sonu ankarada nevgrossda 3 lusu 9.90 a dusmustu aldim 3 ayi bitene kdr omu kullancm sonra degistircem bakalim...

5 kg üstünde bebeğim ..
benım bebişte 5 kılo civarı ben 3 e gecmeyı düşünüyorum cunku iz yapıyo vücudunda bi de bugun sırtından kakası cıktı kucuk geldıgı ıcın saınrım

bende tekrar goturcem bugun nedense doktora guvenemedm bugun kendi doktoruma goturucem.hicbiseyi yoktu 1 gunde bronsitmi olur anlamadm dune kadar hicbiseyi yoktu.dun banyo yaptirdm usuttu diye dusunuyorum.bakalm bugun doktorumuz ne diyecek.adam okadar korkuttu ki beni zaturre falan olur dedi Allah korusun
cnm benım kız soğuk almıştı dr gıtmısıtık bıze bı soğuk algınlığı bı de balgam sokucu vermstım sabah ve oglen şuruplarını verdı aksam cıcugun sırtından nefes aldıkça ıslık calar gıbı ses gelmeye başladı atesı de cıktı meğer o ses bronsıt olduğu ıcınmıs sen kulağını koy sırtına dınle zaten bronsıtse hırıltıyı sesi duyarsın ıns degıldır

Back