2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

En güzeli prezervatif ki zaten. Ben hic kendi vücuduma zarar veremem valla, hic diger yöntemleri evlendigimden beri denemedik.
Şanslısın ne güzel ama esim sevmiyormus onu belki şimdi sut veriyorum diye kullanır dedim ama ne güzel ikiz olurlar belki ikinci de kız olur dedi nasıl güveneyim ben koruyacağına :)

Ben Allah korusun dedikçe esim aşk olsun neden öyle diyorsun ne güzel ikiz gibi olurlar ikinci de kız olursa şahane olur bir kız bir erkek diyor :) ben güvenemem ona o yüzden kendim bir Yöntem bulmam lazım. Öncesinde de dogum kontrol hapı kullanıyordum ben. Bıraktığım ay hamile kaldım. O yüzden korkuyorum

Sadece annpaan bebişler sizin kakanız nasıl ?
Benim de bu konu kafami kurcaliyo.ilk zamanlar altin sarisi ve parcalari belirgindi icinde.o zamanlar mama takviyesi yapiyodum.simdi sadece anne sutu aliyor cok civik ve bazen bezden tasiyor.rengi koyu sari bazen koyu yesil.dedigin gibi.atesine hep bakiyorum sorun yok.anlamadim gitti.sizlerin nasil kizlar.bezden tasmasi normal mi.bezi mi degistirsem buyik mu geliyor acaba.

Kizlar annem iki gundur gitdi iki sonra da be egimin 40 ciikiyor.sorun oki bebegim cok az uyuyor yiyiyor 2 saatde bir ama 20 dakika 15 dakika uyuyor zorla cok uzuluyorum minigimin beyni karmakariwik oldu uykusuzlukdan.boyle olan varmi(
Canim brnimki de az uyuyir cunku memede uyuyorlar.en fazla yarim saat uyuyor cunku benim kzim saat basi emiyor

ya benim oğlumun kilo alimi iyi ama sadece gece düzenli uyuyor sabahtan beri toplam iki saat uyudu belki de emzirdikten sonra sağdim iki göğsümden 90 cc çıktı iyi değil mi ki

canim benim emzirdikten 3 saat sonra saginca 40-50 cikiyodu yetmemisti. su an 90 cikiyo yetiyo gibi hatta bugun 120 icti bi kere mamaya gerek kalmadi. Ki sen emzirdikten hemen sonra sagdin sanirim harika o zaman :)

benimde geçmişti bugün tekrar acıyor ya 20.günüm bugün ne yaptım da zorladım ki kızlar size bir şey soracağım ben ameliyattan 1 hafta sonra gitmiştim iyi demişlerdi TEKRAR KONTROLE GİTMEM GEREKİR Mİ SİZ KAÇ KEZ KONTROLE GİTTİNİZ KAÇINCI GÜNDE??

Ayni sorun bendede oldu ateslendim gogsum enfeksiyon kapmis benim bebegim hic emmedi bende devamli sagiyorum bakalim ne zamana kadar bole olacak sen bi ogunde kac ml sut veriyosun bebege

sütümü arttirdim bulgur incirle bu sabah yine kitleler olustu. enfeksiyona dönüsmeden müdahaleye gectim ama yumusuyor gibi. cok beter cunku o ates ve halsizlik... sagmaktan gogsum yara oldu tekrar acaba yanlis mi yapiyorum, kac saatte bir sagiyorsun? Benimki belli olmuyor bazen 60 sütle doyup bir kisa uykuya geciyor, bazen 40 süt 50-60 mama aliyor.. Bugun bir ogunde 90 süt+40 mama icti. Baska sefere 120 süt icti 1 saat sonra da 60 mamayi bitirdi. ama genel 40 50 süt 50 60 mama bir ögunde. ama son gunlerde artisa gecti sanki. büyüyor sanirim :)

Şanslısın ne güzel ama esim sevmiyormus onu belki şimdi sut veriyorum diye kullanır dedim ama ne güzel ikiz olurlar belki ikinci de kız olur dedi nasıl güveneyim ben koruyacağına :)

amanin esin cocuk seviyo galiba, o zaman bir an önce bir yöntem bul evet. kolay sanki dogurmasi adamlara göre ne var sanki :)

doktor ameliyattan 15 gün sonra çağırmıştı gitmedim 6. haftada rahim yerini alıyormuş diye okumuştum fakat 4 hafta sonra banyodan çıkınca dikişin köşesi acımaya başladı şişmişti sanki.gittim doktora baktı normal birşeyin yok dedi .birkaç güne geçti acı da zaten

Bizim cok isimize yaradi. Bebegin sallanmaktan hoslaniyorsa isine yarar. Ben oglen koyuyorum, bazen huysuzlaninca gece koyuyorum. Bizi rahatlatiyor. Ebebek te 200tl ye olanlari var, digerlerine gore gayet uygun.

otomatik sallanan beşikler işe yarıyor mu kızlar huysuzlanınca koyayım o sallansın istiyorum ama evde 3 adet beşik olmuş olacak bu seferde sizce kullanışlı mı işe yarar mı??

Biz iyi basladik aslinda, hem sezeryanden iyi kalktim, hemde bebis yiyip icip yatiyodu ama gaz sancilari baslayinca tutustum :)
Gaza bagli uyku ve emme sorunumuz var. Gazi oldugu icin surekli emmek istiyormus. E gazdan dolayi uyumuyorda. Esimle nobet tutuyoruz :) ona 3-6 nobetini verdim, 3e kadar ben ayaktayim :) kiz nazi derlerya, heh bizimki bildigin yapiyo nazini.
Sevindim sizin iyi olmaniza :) insallah tutmaz gaziniz tuzunuz :)

kizlar cok mutsuzum boncugum yine kustu hem de ne kusma ikinizdede ust bas kalmadi koltuk falan gitti. dusunun artik nasil kustu... kilo alimi iyi 3500 dogsu 1 aylikkan 4700 oldu boyu 5 cm uzamis ama ne bikeyim korkuyorum napmaliyim bilmiyorum

amanin esin cocuk seviyo galiba, o zaman bir an önce bir yöntem bul evet. kolay sanki dogurmasi adamlara göre ne var sanki :)
Evet evet ona göre gayet kolay ne güzel 3 saatte doğurdun zaten diyor. Kayınvalidem bir fitil verdi. Içerigini okudum emzirmelerde de kullanılabilir yazıyor. Doktoruma danışıcam hemen. %100 korumuyormus ama Kv bununla 20 Yıldır korunan 3 kişi var etrafımda diyor. Bakalım doktorum ne diyecek. Cok tesekkur ederim cevaplariniza. Allah yardımcımiz olsun tüm zorluklar Kadınlara Sanki yahu

Sut falan korumaz ben cok tanik oldum, dikkat et derim,,,
Sütun korunmadığı 4 arkadasım var benim gayet sağlıklı ve hayattalar suan :) onların anneleri de sut korur demişler ama o yüzden doktorum direkt söyledi. Bu kadar cok emmesine rağmen sende yumurtlama bile Başlamış korunmazsan ikinci kucağında dedi. Kocam Sağolsun prezervatif yerine arabada prenses var Alıp gelmiş durumda :) prens varın yanına asacakmış hemen.

oo senin ki cinsiyeti bile belirlemiş :) (töbe yaa)

Doktor bana 3 saatte bir sag demisti ama bende hep daha uzun surede sagiyorum hic belli olmuyo gece sagamiyorum mesela mama veriyorum benimki 3 saatte100 ml yiyor duzene oturttuk ole yavas yavas artircam iste kilo artisi iyiymis doktor bole devam et dedi zaten mamanin arkasindada 120 ml yaziyo bi ogunde ama 4saatte bir diyo cok zor yani bu olayi ayarlamak.heleki beni hic emmedigi icin mecbur sagcam hep yettigi yere kadar bende incir suyu kaynattim iciyorum insallah artar sutum benimde

Kizlar sutunuzu sagiyormusunuz bebek emdikten sonra..sagiyorsaniz ve memnunsaniz pompalarinizin isimlerini yazarmisiniz..bu arada sag gogsum mastit oldu sanirim yarin doktora gidicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…