2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde 37 de evet tüyler anne karnında dökülecekti sanırım yavaş yavaş ama bizimki erken doğum olunca henüz tüyler dökülmemiş ben öyle düşündüm normal geldi

otomatik sallanan beşikler işe yarıyor mu kızlar huysuzlanınca koyayım o sallansın istiyorum ama evde 3 adet beşik olmuş olacak bu seferde sizce kullanışlı mı işe yarar mı??

uykusuzluktan büyük ihtimalle annenin yanına birisi şart yardımcı

İlk iki gün benim çok zor geçti hatta kafamdan ben uyuyayım bu bir rüya olsun uyandığımda bu bebek gitmiş olsun diye bile düşündüm sonra çok vicdan azabı çektim ama o anki psikolojim çok vahimdi şimdi çok şükür alıştık birbirimize ana kız bol bol geziyoruz bugün havuzluhana bile götürdüm maskotu oldu oranın cadı :) senin nasıl gidiyor

kızlar konusu geçmiş benim bebiş erken doğduğu için mi kafası yumurta gibi:)) arkası düzleşecek mi zamanla??

Bende 38+1de doğum yaptım benim oğlumun kafasınin arkası öyle kustugu için sürekli yan yatırıyorum düzelir mi bilmem zaten doktorda yan yatırın dedi nasıl düzelecek

Bende 38+1de doğum yaptım benim oğlumun kafasınin arkası öyle kustugu için sürekli yan yatırıyorum düzelir mi bilmem zaten doktorda yan yatırın dedi nasıl düzelecek

benımkı zamanında dogdu ama kendısı oyle yatıyor hep yan kafa..bırde hep sagına yattıgı ıcın sag daha basık arkası sıvrı..nekadar duzektsekte hep sag yana yatıyor umarım düzelir...

benımkı zamanında dogdu ama kendısı oyle yatıyor hep yan kafa..bırde hep sagına yattıgı ıcın sag daha basık arkası sıvrı..nekadar duzektsekte hep sag yana yatıyor umarım düzelir...
Benim kizimda hep sagina yatiyor duzeĺtiyorum yine donuyor arkasi biraz uzun gibi duzelir insallah

Oy yerim ben onu :)
Ben her kalktığında çeviriyorum..
Yan yatis yastığı olduğundan bi sag bi sol yaptırıyorum..canım birde sen süt azligi yazıyordun geçen bende yazdim arkadaşın biri incir ve kuru dut dedi o günden beri maşallah doluyor rezenede içiyorum. .sende dene istersen

sagol yarkinto ben de vereyim o zaman. hic guzel emmiyo kizim benim o yüzden sagiyorum ben öyle veriyorum. evet mama daha kolay oluyo...

kizlar bebeginin agzinin icinde kirmizi yara olan oldu mu? sag dudak kenarinda icerde cok kucuk de degil orta boy dugme buyuklugunde... hani agzimizda aft olusur patlayinca kirmizi kalir ya etrafi onun gibi

kızlar konusu geçmiş benim bebiş erken doğduğu için mi kafası yumurta gibi:)) arkası düzleşecek mi zamanla??
canım benim bebeğim zamanında doğdu ama bizimkinin de arkası sivri. ben sırt üstü pek yatırmıyorum hem kusarsa sorun olur diye hemde arkası düzleşmesin diye. benim hoşuma gidiyo bu hali:)

ben nedense bebişimi dışarı çıkarmaya korkuyorum. hasta olursa bu zor günlerim daha da zorlaşır diye açıkçası.
ama çokta bunaldım. çıkmak istiyorum.

kızlar geçen gün hastaneye götürdüğümde bebeğimi tek penye battaniyeyle çıkardım dışarı, ordakilere bi baktım ,kışlık örgü hırkaların üstüne peluş battaniyelerinde altından birer tane daha battaniyelere sarmışlar felan.
nasıl giydireceğimi şaşırıyorum.
benim gibi şaşkın olan var mı bu konuda. çünkü ben ne giydirmeye karar versem kayınvalide üşür diyo, babası çok giydiriyosun isilik olur diyo. aptal gibi oluyorum giydirmeye kkalktığım zaman

neden bıçak altına yatıracaktı canım? sorun yok inşallah

bende gündüz açık gezemedim zaten. gece yatarken açtım mecbur. o zaman çabuk iyileşti. inşallah geçiyor merak etme. tekrarda olmuyo.

ben nedense bebişimi dışarı çıkarmaya korkuyorum. hasta olursa bu zor günlerim daha da zorlaşır diye açıkçası.
ama çokta bunaldım. çıkmak istiyorum.
Yok canım hiç korkma ben 10 günlükten itibaren iki günde bir en az mutlaka çıkartıyorum hem onunda çok holuma gidiyor hemde bana iyi geliyor özgürlüğümü tekrar hissediyorum sanki hele bide kendime bişeyler alınca sanki çocuk benim gibi sevindirik oluyorum :) bence mutlaka havalar dahada bozulmadan son günlerin tadını çıkar

inşallah bir şey çıkmaz kuzunda canım. bizimkine tanı konuldu ama henüz operasyon için gerek görülmedi. dilerim sizde hç bişey çıkmaz. genelde bebek reflüsü tanısı koyuyorlar zaten onda da bu şekilde kusmalar oluyormuş. yine de ultrasonda mutlaka baktırın. o an kustuğunda ,nan benimde canımdan can gidiyor sanki. çok acı çekiyo çünkü nefes alamıyo. Allah ım evlatlarımızla sınav etmesin hiç birimizi

Ben dışarı çıkardığımda üzerine penye battaniye örtüryorum okadar bnce onlar biraz abartmışlar bu çocuk şimdidn okadsr giyinirse kışın ne giyecek ya hem benim bebişdede vardı biraz isilik kv burdayken daha kalın giydiriypdu doktor daha ince giydir dedi öyle yapmaya başlayınca rahatladı yavrum

Canım Sağol zayıflatiyor mu valla o süt olsun bu süt olsun diye dana gibi oldum kendimden boogh geldi...Bugün rezene filan iyi doldu ikisi ama birini emdi yumuşacik ay başta böyle değildi neden oluyor yaa
kesinlikle zayıflatıyor. annemde bu şekilde kilo verdi. ama ben zayıflattığını düşünemedim. aç karnına yemekten önce yeyince hızla kilo verdim.
düzelecek inşallah henüz bebek sahibi olmanın mutluluğuna tam varamadık ben buna bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…