- 8 Temmuz 2013
- 507
- 39
- 53
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.861
Kızlar kanamam devam ediyordu dün hiç gelmedi biraz bekleyim dedim demin abdest alcaktım ki kanama oldu şimdi ben adetmi olmuşumdur yoksa iki günde bir de olsa kanama devam ediyor olabilirmi benden hiç öyle sarı akıntı falanda gelmesi henüz
Bugün bende aynı sorunu dr sordum bebeklerde geniz eti oluşmadığı için hırıltılı sesler çıkarıyorlarmış. Tıkanma için bize reflu dedi ilaç verdi yatagını 45 derece açı ile yükseltin dediMrb agustos annelero bebegim 29 gunluk ve emerken surekli tikaniyor nefesi kesiliyor onceden kisa sureli oluyor panik yapmadan hallediyordum ama iki gun once iki dakika boyunca nefes almadi benim icinhayatimin cok kotu dakikalariydi beyni etkilenmis midir korkuyorum, emzirmeye hiç cesaretim kalmadi mama vermeye mi baslasam acaba .ayrica uyurken surekli bogazini temizliyor gibi ikiniyo gibi ses cikariyor dr.a dun gittim ve biseyi yok dedi hafif gobek fitigi var dedi bi arada :-( beni en cok korkutan bu nefessiz kalislar. Ne yapacagimi bilemiyorum artik
yok canım bugün 26. GünKaçıncı günün ? 6 haftayı geçtimi ?
Maşallah darisi bana nasil kullandin canim kimyonu yemekleremi kattin cay gibi demledinmi
Canım benim baya zamandır yoktu 37.gunden beri az az başladı 40.gundeyim bugün, bende korkuyordum neden böyle oldu diye aldanma o geçmelereBugün 31 günlük olduk :)
Sezaryanda kanama ne kadar devam ediyor benim iki gündür yok kanama dr iki ay sürebilir demişti, sezaryan olanlarda durumlar nasıl?
Allah kımseye vermesın de benım kızımın kalçasında gelişim geriliği çıktı çıft bez kullanıorz ama ıçım hıc raht degıl belkı bılgısıolan allah kousun ama blkı bnım drmumda olan vardır ondan merak ettım
kızlar bebeklerinızi besiklerine yatiriyor musunuz biz hiç yatırmadik genelde kustugu için gece göremem diye korkuyorum küçük ana kucağı var ev tipi ona yatıyor ama pek rahat edemiyor gibi ufak bir beşik mi alsak
park yatakta yatıyor bizim ki dibindeki kanepelerde de ben ve kv yatıyorkızlar bebeklerinızi besiklerine yatiriyor musunuz biz hiç yatırmadik genelde kustugu için gece göremem diye korkuyorum küçük ana kucağı var ev tipi ona yatıyor ama pek rahat edemiyor gibi ufak bir beşik mi alsak
Biz yan yatis yastığı aldık doktor tavsiyesiyle rahatım o yüzden yatarken hic kusmadi ama en azindan yan yattığina eminim rahatımkızlar bebeklerinızi besiklerine yatiriyor musunuz biz hiç yatırmadik genelde kustugu için gece göremem diye korkuyorum küçük ana kucağı var ev tipi ona yatıyor ama pek rahat edemiyor gibi ufak bir beşik mi alsak
bizim de vardı malesef aynen çift bez kullandık bir ay boyunca ve bacaklarını birleştirmemeye dikkat ettik geçen hafta kontrolümuz vardı duzelmiş çok şukur bıraktırdı dr. Çift bezi. Darısı başına
Gozunaydın canım inşallah bnm ywrmda duzelir cok ukutlandım şimdi çift bez işe yaramıcak gbı geliyodu bana yan yatırıyomuydun pekı canım sen ben korkuyorum bısey olur dıye ama kafasının arkası duzlesmeye basladıbizim de vardı malesef aynen çift bez kullandık bir ay boyunca ve bacaklarını birleştirmemeye dikkat ettik geçen hafta kontrolümuz vardı duzelmiş çok şukur bıraktırdı dr. Çift bezi. Darısı başına
canım onun sebebi doyurucu olmaması değil mama çok geç emilip midede kalıyormuş ve uzun süre tokluk hissi veriyormuş.anne sütü ise doğal olduğu için emilimi hızlı bağırsaklara çabuk iniyormusbi mobilyacıya anne yanı beşik yaptır.çok rahat oluyo oğlumda çok zor oluyodu bunda rahatım çok şükür kesinlikle tavsiye ederim gözüün önünde kolay ulaşılabilir oluyo.
kızlar bir de ben karar verdim benim sütüm yetiyor ama doyurucu değil.mama ile 3-4 saat uyuyan kızım aynı cc olan sütümle 1 saat uyuyor ... sanırım doyurucu değill offf of
Canim benim 39. Gun kirmizi sekilde gelmeye basladi adettir dedim hafif adet agrisi da vardi.kanama yedi gun surdu ama ucuncu gun benden etparcasi geldi bildigin et paracsi .plesanta kalintisi diye dusundum.aldin kavanoza koydum parçayı doktora gittim.doktor iceriye bakti biraz daha parca var dedi pipel yontemi ile aldi patolojiye gonderdi.sonrasinda kanama azaldi.doktor adette olabilir icerde ki parcayi atmak icin kanama da baslamis olabilir dedi.sezeryanda iyice temizliyor lar ama yine de kalmis olabilir dedi.simdi bitti kanama.39 gun boyunca o parca neden düşmedi sonradan dustu anlamadimCanım benim baya zamandır yoktu 37 beri az az başladı 40.gundeyim bugün, bende korkuyordum neden böyle oldu diye aldanma o geçmelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?