2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kaçıncı günün ? 6 haftayı geçtimi ?

kızlar moralim çok kötü bebeğim iki haftalık daha önceleri geceleri oturuyor gözler açık ağlamıyordu şimdi ise sürekli ağlıyor... sabaha kadar bende ayaktayım emziriyorum kucağımda dalıyor yatağa bıraktığım an başlıyor ağlamaya..bu kadar küçük bebek günde 18-22 saat uyur diyorlar..ee nasıl büyüyecek bu kadar uyanık kalmayla...ne yapacağımı şaşırdım gazını mı çıkaramıyor acaba ben şu masajlardan yapıyorum ama başka ne yapabilirim??

Bugün bende aynı sorunu dr sordum bebeklerde geniz eti oluşmadığı için hırıltılı sesler çıkarıyorlarmış. Tıkanma için bize reflu dedi ilaç verdi yatagını 45 derece açı ile yükseltin dedi

Bugün 31 günlük olduk :)
Sezaryanda kanama ne kadar devam ediyor benim iki gündür yok kanama dr iki ay sürebilir demişti, sezaryan olanlarda durumlar nasıl?

Bugün 31 günlük olduk :)
Sezaryanda kanama ne kadar devam ediyor benim iki gündür yok kanama dr iki ay sürebilir demişti, sezaryan olanlarda durumlar nasıl?
Canım benim baya zamandır yoktu 37.gunden beri az az başladı 40.gundeyim bugün, bende korkuyordum neden böyle oldu diye aldanma o geçmelere

bizim de vardı malesef aynen çift bez kullandık bir ay boyunca ve bacaklarını birleştirmemeye dikkat ettik geçen hafta kontrolümuz vardı duzelmiş çok şukur bıraktırdı dr. Çift bezi. Darısı başına

yanlış emzirme bizde de var.meme ucum neredeyse bir parmak boğumu kadar.aldıramıyorum haresini,tutmuyor zorlarsam öğürüyor.böyle sadece ucunu alırsa bir süre sonra süt geri çekilirmiş.çok emziremezsin dedi ebe hemşire bi tanıdığımız.

kızlar bebeklerinızi besiklerine yatiriyor musunuz biz hiç yatırmadik genelde kustugu için gece göremem diye korkuyorum küçük ana kucağı var ev tipi ona yatıyor ama pek rahat edemiyor gibi ufak bir beşik mi alsak

bi mobilyacıya anne yanı beşik yaptır.çok rahat oluyo oğlumda çok zor oluyodu bunda rahatım çok şükür kesinlikle tavsiye ederim gözüün önünde kolay ulaşılabilir oluyo.

kızlar bir de ben karar verdim benim sütüm yetiyor ama doyurucu değil.mama ile 3-4 saat uyuyan kızım aynı cc olan sütümle 1 saat uyuyor ... sanırım doyurucu değill offf of

park yatakta yatıyor bizim ki dibindeki kanepelerde de ben ve kv yatıyor

Biz yan yatis yastığı aldık doktor tavsiyesiyle rahatım o yüzden yatarken hic kusmadi ama en azindan yan yattığina eminim rahatım

Gozunaydın canım inşallah bnm ywrmda duzelir cok ukutlandım şimdi çift bez işe yaramıcak gbı geliyodu bana yan yatırıyomuydun pekı canım sen ben korkuyorum bısey olur dıye ama kafasının arkası duzlesmeye basladı

canım onun sebebi doyurucu olmaması değil mama çok geç emilip midede kalıyormuş ve uzun süre tokluk hissi veriyormuş.anne sütü ise doğal olduğu için emilimi hızlı bağırsaklara çabuk iniyormus

Bebeklerine rezene ya da zeytinyagi içiren arkadaşlar nasil veriyorsunuz bebeklere.mama icine mi katiyorsunuz yoksa direk damlatiyor musunuz. Bi de rezene yi aktarlardan mi aldiniz yoksa sallama mi.zeytin yagi sizma mi

Canım benim baya zamandır yoktu 37 beri az az başladı 40.gundeyim bugün, bende korkuyordum neden böyle oldu diye aldanma o geçmelere
Canim benim 39. Gun kirmizi sekilde gelmeye basladi adettir dedim hafif adet agrisi da vardi.kanama yedi gun surdu ama ucuncu gun benden etparcasi geldi bildigin et paracsi .plesanta kalintisi diye dusundum.aldin kavanoza koydum parçayı doktora gittim.doktor iceriye bakti biraz daha parca var dedi pipel yontemi ile aldi patolojiye gonderdi.sonrasinda kanama azaldi.doktor adette olabilir icerde ki parcayi atmak icin kanama da baslamis olabilir dedi.sezeryanda iyice temizliyor lar ama yine de kalmis olabilir dedi.simdi bitti kanama.39 gun boyunca o parca neden düşmedi sonradan dustu anlamadim

Sanirim kizin kolik surekli agliyor..1 ay sonra kolik olunurmu ya..dun doktoru cok gazi var olabilir dedi...uykusuzluktan ölücem..sütüm yetmiyor.su bira mayasi haplarini kullanan varmi.yada malt icecegi

Kizlar sutu yetmeyenlere bir tavsiye de benden.murdum erigi yani mor agustos erigi ile kuru kayisiyi hasladim.blenderdan gecirdim.soguyunca icine pekmez koydum.marmelat oldu.sulandirip iciyorum.bu sayede sezaryen sonrasi ishal olup gaz cikarmistim.simdi sut ucin yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…