2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğru söylüyorsun kış geliyor artık hiç çıkamam bu gidişle de depresyona felan girerim ben. önden enerji depolamam lazım benim de

incir ve dutu yiyor musun canım. bazıları kaynat suyunu iç diyorda

N
Ne o kız hem süt yapıyor hemde zatıflatıyor çok merak ettim :)

kizlar bebeginin agzinin icinde kirmizi yara olan oldu mu? sag dudak kenarinda icerde cok kucuk de degil orta boy dugme buyuklugunde... hani agzimizda aft olusur patlayinca kirmizi kalir ya etrafi onun gibi
geçmiş olsun canım. kan değerlerine baktılar mı bebişin doğduğunda. bence bi doktora götürmelisin. emerken mama yerken felan acı çekiyor olabilir mi var mı farklılıklar?

N

Ne o kız hem süt yapıyor hemde zatıflatıyor çok merak ettim :)
dereotu canım. i.saraçoğlundan duymuştum. ben 10 gün kadar her öğünden önce yedim tutam tutam. sütüm fışkırıyordu. göğüslerimin doluluğu bile rahatsız ediyodu beni. ama hızla 8 kilo verdim. o yüzden yemeyi bıraktım ben. herkese tavsiye ediyorum ama ben yiyemiyorum

aynen öyle canım. kışın ne yapacaklar bende merak ettim. benimde kuzum isilik oldu. emerken de sıpır sıpır terliyodu. bende azalttım üstündekileri geçti. o zaman bende bildiğimi okusam doğru yolda gidiyorum demek ki

çok yazdım ama merak ediyorum kızlar
emziren bütün anneler sütünü sağıp bakıyorlar mı ne kadar olduğuna?
ben hiç böyle bir şeye girişmedim. gerekiyorsa benimde sağmam lazım mı yani. ben sağıp bakarsam sütüm kalmaz zaten saüdığımı da içirmekte zorlanırım bebeğime. biberon kullanmıyorum. başka bi taktiği mi var bu işin?

https://www.google.com.tr/search?q=...ge%3Dproduct_info%26products_id%3D784;238;499

adres uzun oldu,aslında resmini de çekmiştim ama boyutunu ayarlayamadım.kızlar
gaz sancısına birebir! Hepinize tavsiye ediyorum şiddetle.süper etki etti kızımda hemen hemen hiç gaz sancısı yok artık diyebilirim.3 haftadır kullanıyorum.(daha önce yazamadım kusura bakmayınj)getirtebilenler yurtdışından (almanyadan getirttim ben ve bayrama 4 kavanoz daha gelecek) anne sütünü artırdığını yeni öğrendim içicemde artık.30 cc ye 1-1.5 tatlı kaşığı veriliyor.arkadaşım 1haftalıkken başlamış hiçç gaz sancısı olmamış bebeğinin.onun dışında nerde satılır bilmiyorum ama internette de bulunabilir sanırım.

kızıma gelince dün gece mamadan sonra gazını çıkartırken mama ağzından burnundan geldi.ve bikaç sn nefessiz kaldı çok korktum bu iki oldu.yan çevirdim falan kendini toplamasını bekledim..off Allahım korusun yavrularımızı çırpnışı mahvetti beni.var mı böyle durumda kalan ne yappmak lazım

kızlar bir de ben ekleme yapmak istiyorum
benim bebeğimin de gaz sancıları ağlamaları var.
uyutmak ise çok zordu. ben bir haftadır internetten indirdiğim anne karnındaki sesler ile uyutuyorum oğlumu. bi süre yanında açık kalıyor sesi. ağlıyorsa hemen susuyor uykuya dalıyor. bana da bi arkadaşım tavsiye etmişti inanmamıştım ama işe yaradı. denemekte fayda var derim. youtube'a anne karnındaki sesler yazın. denerseniz burda da yazın merak ederim

geçmiş olsun canım. kan değerlerine baktılar mı bebişin doğduğunda. bence bi doktora götürmelisin. emerken mama yerken felan acı çekiyor olabilir mi var mı farklılıklar?

Aci cekiyor mu bilmiyorum mesela emzik sürekli agzinda. Ama dünden beri böyle arada sirada agladigi oluyordu hatta anlayamadim ne oldugunu. Gaza da benzemiyo bu diyordum esime. Ama cok asiri huzursuz da degil. Böyle bazen agliyor. Bugün bana bakarken bir agladi ki sorma, sanki derdimi anlamiyor musun süt istemiyorum der gibiydi. Zaten tam o sirada "oy agzina bak diye severken" gördüm. Iki gündür fark ettigim tek sey, yutkunurken zorlanmasi ve aglamasi. Ben de birden cekiyo ondan agliyo herhalde diye düsünüyordum ama bilmiyorum baglantili mi...

Uf ya birkac kere esimi doktora götürdüm doktor da her sordugum soruya normal dedi, simdi bunun icin de gidelim dicem oflayacak. Kan degerleri falan normaldi dogumda. Bi de mama takviyesi yapiyoruz ya sütümden vitamin falan almiyorsa mamadan aliyordur herhalde diye düsünüyorum ama...

Hemen bakiyorum linke! :) Gazli bebisten ceken anneler olarak hemen atliyoruz :):):)

Canim üst üste ayni gün mü oldu? Süreklilik gösterirse idrar yolu enfeksiyonu olabilme ihtimali var, ama yok böyle aradan zaman gecip gecip oluyorsa fazla icmistir. Benim kizima da oldu bir kere ne yapacagimi sasirdim elim ayagim dolandi, doktor cok fazla icirmissin o zaman yeri yokmus dedi. Bogulacak gibi olunca yüzü asagi bakacak sekilde cevirmek lazimmis.

http://www.inploid.com/post/bebek-bogulmalarinda-ilk-yardim/45395/

Eklentiler

• Manovre-di-disostruzione-pediatriche4.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 56
Rezeneyi iciyorum incir ve kuru dutu deniycem mutlaka canim

Alinti yapamadim ama bebegi nefessiz kalip bogulacak gibi olan anneler bende bu kotu olayi defalarca yasadim ve iki tanesi oldukca uzun surdu. Ben zinco gaz ilaci kullaniyordum yan etkilerinde yutma bozuklugu yapabilir yaziyordu, ilaci kestim simdi biraz rahatladik her defasinda surekli boguluyor gibi olup nefessiz kaliyordu ve mide bulantisi da yapiyordu.merak ettim acaba bu sikayetleri olan anneler zinco kullaniyor mu.

Merhaba ben de emzirirken bi an tikandi nefes alamadi aklim cikti kayinvalidem sutum gidecek diye korktu o derece kotu oldum aldik doktora goturduk doktor reflu dedi .. cunku benim kizim kusamiyo emdikleri bogazina geliyo ve yutkunuyo sureklii agzinda bisi varmis gibi emzirirken de denk gelince nefes alamadi simdi emzirmeye bile korkuyorun =(( doktor gaviscon toz ilac verdi sutume karistirip kasikla veriyorum ins bi daha yasamayiz =( geceleri surekki nefesini kontrol etmekten bn uyuyamiyorum =(

Canim bu dogal mi acaba almanyada varsa Avusturyada da vardır heralde eğer içeriği hakkında bilgin varsa yazarsan sevinirim cuma günü oradan bir tanıdık gelecek babamdan isteyecem..
Doktor bebegimin kusmasi için motilium verdi araştırirken nette bazıları süt olsun diye kullanıyormus doktorlari vermiş yan etkisindede yazıyordu..yalnız pek ise yaramadı sanırım bebekte kusma aynen devam

C
incir ve dutu yiyor musun canım. bazıları kaynat suyunu iç diyorda
Canim iki gün oldu yanlış hatirlamiyorsam sorunyok arkadaşımız bana komposto yap dedi ama ben böyle yedim kaynatıp içerim sorun değil. ..

Canim bebeğine oldu ? İnşallah önemli değildir

kızlar 10.günden sonra demir hapı kullanmalıydım hala erteliyorum bu hap kabızlık yapıyor ve ameliyat yerimi zzorlayacak diye korkuyorum bi arkadaşım probiyotik şase önerdi bağırsakları düzenlesin diye ikisini birden alırsak kabızlık çekermiyiz yine siz ne yaptınız demir olayını

benım bebeğe de motılıum verdi cnm biizdede işe yaramadı 3 kere 1 olcek verıyorum
bende motılıum un hapını sut olsun dıye kullanıyorum ve sutu arttırıyo tavsıye ederım

benım bebeğe de motılıum verdi cnm biizdede işe yaramadı 3 kere 1 olcek verıyorum
bende motılıum un hapını sut olsun dıye kullanıyorum ve sutu arttırıyo tavsıye ederım
Canım 3 öğün 1 cay kaşığı şuanda süt kesigi gibi kusuyor gaz çıkarırken..
Gaz damlası kullanıyoruz gaz devam ediyor büyük adam gibi çıkarıyor bu işe yaramadığını mi gösteriyor meteokids ismi. .yazık bu bebislere minicikler ama sıkıntı çok inşallah geçer kısa zamanda

Canım bende hastaneden çıktıktan sonra kullandım hastanede de verdiler ..Sabah akşam ama cok düzenli kullanmadım 40 gün icecektim.iki buçuk paket ben bir buçuk içtim pek kabızlık cekmedim.
Ameliyat yerine birşey olmaz korkma..ben doğumdan ertesi gün deli gibi güldüm dikişim patlayacak sandım cok agri oldu ama birşey. Olmadı baya olmuş çok ikinmazsin birşey olmaz. .iç ilacını hamileyken kullanıyordum saç dökülmesi yoktu şimdi yavaş yavaş başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…