• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun.. ALLAH şifa versin yavruna.. üzülme bebeğin de üzülür Rabbim dermansız dert vermesin..
sağol canım benim. rahatladım biraz. çok şükür dermanı olmayan bir şey değil. Allah sağlıklarıyla yokluklarıyla sınamasın kimseyi. uyurken bile özlüyo insan

kızlar benim oğlum çok huylu ya
ne emziğe ne ana kucağına alıştıramadım. emzik için her şeyi denedim kanmıyor bi türlü. ya diliyle ittirip atıyo, ya ağzını kapatmıyor ya da midesi bulanıyo öğürüyo. uyuklarken vereyim belki alır diyorum yokkk bar bar bağırıyor etini koparmışlar gibi. bi alışsa hayatım kuurtulacak. sizler neler yaptınız

canım aynı şey benim başıma geldi.tahlil normal çıktı.hamilelikte t3 değeri alt sınırda çıkıyordu.ilaç falan kullammamıştım.tahlil sonucu çıkana kadar dokuz doğurdum.topuk kanında da bakılıyor zaten.bir problem olsa orda çıkardı.neyse benim kız 40ına kadar çok uyudu.doktor doktor sordum hep.emzirmeye ben uyandırıyordum.bak bugün sabahtan beri toplasan 2 saat uyumadı.şimdi yatağına koydum o da uyursa.gerçi şimdiye kadar tahlillerin belli olmuştur.umarım herşey yolundadır
Allahıma bınlerce kez sukurler olsun normal çıktı tahlıllerı ama bende sonuçlar çıkana kadar oldum herseyı normal glb benım kız uykucu oldu bırazcık rabbım evlatlarımızı korusun:)

Kızlar ya sütüm gitti sanırım yok dün akşam zorla çıktı inanamıyorum ne oldu. .gece cis filan yapmadı ne yapacam ki
akşamları benim sütüm azalıyo canım. engel olamıyorum çünkü oğlum gündüz çok sık emiyo. ama stres yapma inan çok etkisi var. eğer zayıflama korkun yoksa sana günde üç öğün aç karna derotu yemeni tavsiye ederim

kızlar benimde bebeğim 28 günlük aynı problem bendede var gündüzleri ses çıkarmıyor ama geceleri o kadar garip sesler çıkarıyor ki ve sürekli kendini kasıyor doktora sordum biraz başını yükselt dedi ama hiç bi işe yaramadı normal mi bilmiyorum
Benim kızımda horluyo hatta bazen nefesı kesılmış gıbı ses cıkarıyo doktora srdum bende suan normal dorduncu ayında hala dewam edıyor olursa kulak burun boğaza yonlendırırım dedı hıç endıselenme rabbım baska sıkıntı vermesın

Yanlış emzirme var bizde:KK43: ama oğlum kolayına kaçıyor şıp ıucunu tuttu mu tamam zahmet edip ağzını daha geniş Açmıyor doğru tutuşu nasıl başaracaz bilmiyorum :KK43: kalkanı ben de almak istiyorum başkaları da methetmiş inşallah alınca bende de işe yarar.. Çok sağol canım..
benim oğlumda uykuluyken ucunu alıyo. zorla çenesiyle oynayıp düzelttiriyorum. yoksa gaz yutuyor.
göğüs ucu yaran için bi kaç önerim var canım. bende çok çektim ilk hafta. mutlaka çabuk iyileşmesini istiyorsan şunu yapmalısın, hangi kremi sürüyorsan lansinoh mesela, sürüp en az iki saat göğsünü açıkta bırakman lazım. ben faydasını görmediğim halde lansinoh kullanmayı bırakmadım ama bepanthol sürdüğüm zaman tamamen iyileşti. yine açıkta bırakarak tabi. emzirmeden önce mutlaka memenden bu kremi arındır sil canım. ben böyle iyileştirebildim göğüslerimi. inşallah hemen şifa bulursun

Ay ben de son kontrolde dra sordum dedi her şey kanserojen mesela cep telefonu bebeğe 1 metreden yakın olmamalı ama mümkün mü? Yani içir dedi ama ben hala içirmiyorum.. Senin Dr tam benim kafama göreymiş:)

Gökhan Mamur bizim doktorun adı, memorial etiler hastanesinde görev yapıyor. Ben internetten araştırmıştım doğumdan önce. Böyle hem pipirikli ama öte yandan da habire ilaç dayamayacak biraz doğalcı bir doktor olsun istedim. Karşıma bu doktorun adı geldi. Şimdilik memnunum. Daha ilk randevuda davit-3 ü değiştirdi. Bakalım inşallah hep memnun kalırız.

Tavsiyelerin için çok sağol canım benim. Bebeğin gazını çıkarsam tamamen ayılıyor uykusu:KK43: kesinlikle gazı çok ama tamburcum çok haklısın.. Bende de chicco Silikon göğüsucu var işe yaramadı ama... Sen yazmıştın gene sütünü sürdüğünü göğüsucuna hatırladım dün denedim bugün de yaptım ama bakalım canım tekrar çok sağol..

Allah tüm hamişlere annelere yardım etsin...

Ne demek canim... O zaman 10dk emzir sonra omzuna al, tekrar emzir yatir belki biraz da olsa rahatlatir. Ama sunu diyeyim ben de uyaniyor diye gazini cikarmiyordum. Ama fark ettim ki gazi ciktiktan sonra daha rahat uyuyor. Hatta artik omzumda uyuya kaliyor. Gazi cikarsa kollarimda emziksiz öylesine bile uyuyor. Istersen 1 gün kendine izin ver gazini cikararak dene bakalim gercekten hep mi uyanacak uykusundan? Ben iki degisik marka kullandim ikisini de kabul etti. Sanirim seninki kabul etmiyor?

Tavsiyelerin için çok sağol canım benim. Bebeğin gazını çıkarsam tamamen ayılıyor uykusu:KK43: kesinlikle gazı çok ama tamburcum çok haklısın.. Bende de chicco Silikon göğüsucu var işe yaramadı ama... Sen yazmıştın gene sütünü sürdüğünü göğüsucuna hatırladım dün denedim bugün de yaptım ama bakalım canım tekrar çok sağol..

Allah tüm hamişlere annelere yardım etsin...

Bizimki de avent markadan başkasını almadı ağzına. Göğüs ucum hiç yok gibi benim dümdüz. Tutamıyor maalesef. Uğraşmak da istemiyor avaz avaz ağlıyor. Hastanede hemşireler avent marka olanı getirdiler onu tuttu. Çıkınca biz başka marka aldık onu kabul etmedi. Gece yarısı nöbetçi eczaneden aynı markayı bulduk da (avent) hala onunla emiyor, mememi tutamıyor. Ben de emdiği sürece kıyamıyorum uğraşmaya direkt mememi tutsun diye. Bir de marka değiştirmeyi dene istersen.

akşamları benim sütüm azalıyo canım. engel olamıyorum çünkü oğlum gündüz çok sık emiyo. ama stres yapma inan çok etkisi var. eğer zayıflama korkun yoksa sana günde üç öğün aç karna derotu yemeni tavsiye ederim
Canım Sağol zayıflatiyor mu valla o süt olsun bu süt olsun diye dana gibi oldum kendimden boogh geldi...Bugün rezene filan iyi doldu ikisi ama birini emdi yumuşacik ay başta böyle değildi neden oluyor yaa

Kızlar kanamam devam ediyordu dün hiç gelmedi biraz bekleyim dedim demin abdest alcaktım ki kanama oldu şimdi ben adetmi olmuşumdur yoksa iki günde bir de olsa kanama devam ediyor olabilirmi benden hiç öyle sarı akıntı falanda gelmesi henüz

ben bugun cektrdim hersey nirmal dedi cnm sen neyi merak ediyorsun
Allah kımseye vermesın de benım kızımın kalçasında gelişim geriliği çıktı çıft bez kullanıorz ama ıçım hıc raht degıl belkı bılgısıolan allah kousun ama blkı bnım drmumda olan vardır ondan merak ettım

Kizlar kizim kabiz oldu 2 gundur uyku yok.doktora goturdum lavman yaptilar.cikardi ama hala gazi var.kolik olabilirmis.umarim degildir.bu arada 3400 dogmustu 4160 olmus.1 kilo almasi lazimdi mama ver dedi.bence iyi aslinda.dogum kilosunun ustune 750 gr almis.kalca da problem yokmus..gaz damlasi verdi bakalim.

cani
merhaba herkese.. bayağıdır takip edemedim sizleri. bebeğimin gaz sancılarıyla başım dertte. bi ara azalmıştı geçti sandım ama doktorun dediği gibi 20.günden sonra arttı sancıları. emzirirken sallarken başım düşüyo uyksuzluktan. sinir boşalmaları yaşıyorum. emerken bile göğsümün ucunu kemiriyomuş hissi veriyo ve memeden çekmek isteği oluşuyo bende. sonra kendimi suçluyorm böyle düşündüğüm için ve bir de bunu ona nası yapıyorum diye ağlıyorum.

ve işin kötüsü kusmaları başlamıştı. burnundan da gelecek derecede olunca doktora götürdük. ultrasonda bakıldı ve mide çıkışı darlığı (pilor stenozu) tanısı konuldu. kuzum emdikten sonra öyle bi kusuyo ki burnundan da fışkrııyo sütler. canı çok yanıyo belli ve nefes alamıyo . sonra sütler burnunda kuruyup tıkanıklık yapıyo. başka bir doktora daha götürücez. cerrahi operasyon dediler. bi kaç gündür üzüntüden yaşamıyorum diyebilirim.

umarım sizlerde her şey yolundadır...
canim cok gecmis olsun.benim bebegimde taraif ettigin gibi kusuyor ama her emmeden sonra olmuyor. seni cok iyi anlıyorum cok zor. ama benim doktorum kusma sayisini sordu hunde en fazla 3 bazi günler olmuyo dedim kilo alimi iyi dedi sorun yok dedi. ama icim rahat degil gece 2 kere kustu 5 gibi yine kustu. o ce bi oguruyo midesi bulaniyo gibi sonra fışkıran sekikde kusuyor. bu hafta baska doktora da gidecegim. cok üzülüyorum cok Rabbim yavrularımıza sağlık versin...

benim oğlumda uykuluyken ucunu alıyo. zorla çenesiyle oynayıp düzelttiriyorum. yoksa gaz yutuyor.
göğüs ucu yaran için bi kaç önerim var canım. bende çok çektim ilk hafta. mutlaka çabuk iyileşmesini istiyorsan şunu yapmalısın, hangi kremi sürüyorsan lansinoh mesela, sürüp en az iki saat göğsünü açıkta bırakman lazım. ben faydasını görmediğim halde lansinoh kullanmayı bırakmadım ama bepanthol sürdüğüm zaman tamamen iyileşti. yine açıkta bırakarak tabi. emzirmeden önce mutlaka memenden bu kremi arındır sil canım. ben böyle iyileştirebildim göğüslerimi. inşallah hemen şifa bulursun

Amin çok sağol canım benim.. Ya 2 gündür ben de göğüsuCum açık gezmeye çalışıyorum ama bu da çok kötü ya : ) inşallah geçer kurtulurum ya.. Allah hepimizin ne sıkıntısı varsa gidersin inşallah..

Kızlar süt konusunda dertli bir annede benim Ama çok şükür 3 4 gündür maşallahı var, mama vermiyorum ve oğluma fazla fazla yetiyor. Ben bir sürü şey yaptım ama son 4 gündür ekstra yaptığım tek sey 1 çay kaşığı kimyon. Sorun yaşayanlar birde bunu deneyin ben memnun kaldım

sağol canım benim. başka doktora götürdük dün. bebek geliştiktikçe mide de genişler dedi. sadece ultrason takibi yaparız dedi bakalım. kusmaları fazlalaşmadıkça, bebek kilo kaybetmedikçe kafana takma bu durumu dedi. inşallah Rabbim şifa verir. kimseyi yavrusyla imtihan etmesin Allah
Aminnn.. cok sevindim bu arada masallsh kuzucuga hicbiseyi yoktur Allahin izniyle.. drlar bazen acimssoz oluyorlar malesef. Dun gittigim bi dr nerdeyse tekrar bicak altina yatircakti beni. Allahtan guvenmeyip baska dr a gittim de kurtuldum.. Rsbbim islah etsin vicdanversin...

Kızlar süt konusunda dertli bir annede benim Ama çok şükür 3 4 gündür maşallahı var, mama vermiyorum ve oğluma fazla fazla yetiyor. Ben bir sürü şey yaptım ama son 4 gündür ekstra yaptığım tek sey 1 çay kaşığı kimyon. Sorun yaşayanlar birde bunu deneyin ben memnun kaldım
Maşallah darisi bana nasil kullandin canim kimyonu yemekleremi kattin cay gibi demledinmi

Back