2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de nj'deyim aynı hastanede doğum yapacaktık hatta:) ben hamileliğimi kötü geçirdiğim için istanbul a geldim ailemin yanına ama artık dönme vakti.. Doktorum Ulaş bozdoğam ile anlaşamadık bi türlü şimdi Hüseyin bey e gideceğim ama onun da sezeryan oranları beni korkutuyor. Sen doktorunu ve çocuk doktorunu tavsiye eder misin? Hastanenin yaklaşımı vs nasıldı? Isimlerini vermende sakıncası yoksa doktor isimlerini alsam çok mutlu olurum:)
Bebişin de kocaman olmuş çok sevindim yakışıklı bi mickey maşallah bende Dr aynı takım var giydirmek için sabırsızlanıyorumm hehe:))

Tavsiyelerin için çok sağol canım benim. Bebeğin gazını çıkarsam tamamen ayılıyor uykusu kesinlikle gazı çok ama tamburcum çok haklısın.. Bende de chicco Silikon göğüsucu var işe yaramadı ama... Sen yazmıştın gene sütünü sürdüğünü göğüsucuna hatırladım dün denedim bugün de yaptım ama bakalım canım tekrar çok sağol..

Allah tüm hamişlere annelere yardım etsin...

Bugun aylik kontrolumuz vardi kizim 3 kilo olmus sonunda asimizida olduk boyuda uzamis maşallah.süt artirmak icin bi damla önerdi bakalim kullanicam faydasi olursa yazarim.
Bide su homurtulari ikinmalari sordum normal olduğunu söyledi merak edenler varsa soyliyim

canım avent phılıps gögus kalkanı al cok ısıme yaradı yara vs kalmadı..bırde yanlıs emzırmemeye dıkkat et ucunu degıl alabılfıgı
Nasil bir damla tatlim

Bugun bir arladasım süt için gnc tablet önerdi, farkettirdi dedi. Duyan yada kullanan var mı kızlar

Ben o dediğinin solgar marka olanını kullanıyorum. Evet memnunum sütüm bol çok şükür. Ama en çok su süt yapıyor.

D vitamini meselesini okudum ben de sizden ki hiç haberim yoktu. İlk kontrolümüzde doktorum sağlık ocağının verdiği davit-3 ü değiştirdi içinde kanserojen var dedi. Ben vitasanol kullanıyorum. Gaz da yapmıyor üstelik içinde a ve c vitamini de var. Tadı da portakallı gibi oğlum bayılıyor tadına.

Ben anadizi kullanıyorum. Memnunum uyumasına çok yardımcı oluyor.

bu d vitamini sorunsalından bıktım.. amerikadan nasıl getirtçez peki

Ben vitasanol kullanıyorum doktorum değiştirdi davit-3 ü bunda kanserojen yokmuş. Amerikadan getirtilenin adı ne ki

kızlar ya dilimin ucunda 3 tane aft var deli olcam artık acıdan 3 gündür bıktırdı bezdirdi canımdan ya.. bi akşam yemeği yedim acıdan öldüm ya (

Karbonatlı su ile ağzını sık sık çalkalarsan hızlı iyileşiyor canım.

Ben sezeryan oldum kontrol ondan olmıcak olmayım kafam karıştı şimdi ?

40. gün kontrole gel dedi bana da doktorum ben normal doğurdum gerçi ama doğum kontrol yöntemi konuşucaz dedi.

Bugun bir arladasım süt için gnc tablet önerdi, farkettirdi dedi. Duyan yada kullanan var mı kızlar

Ben o dediğinin solgar marka olanını kullanıyorum. Evet memnunum sütüm bol çok şükür. Ama en çok su süt yapıyor.

Kizlar sutunuzun artmasi icin ya rezzak ismini bol bol okuyun cok faydasini gordum, emmesi icin fetih suresi ilk ayetini okuyun, miniklerimizi veren allah ac birakmaz insaallah..

Kızlarrrr nolur mesajım kaynamaın arada gorenler cevap yazsın benim kızıma bi haller oldu hep bı uykuhalı dun uyandıramadım suyun altına soktum banamsn demedı acıle goturduk doktr grnrde ıyı ama kan degerlerıne bklm dedı daha thlıl yptrmdm bende guatr var bebekte de olabılırmış cok korkuyrm bu topuk kanından bakılıyodu dımı hıpotroıdıne olsaydı aramazlarmydı yada sonradan mı oluyo kafam allak bullak oldu bnm bugun toplasan bı saat uynk kaldı gzlerını acmadan aglıyo krnknı dyruyorm uyumayadewm allah askna normal mı yagidip ka aldrsam mı bılemedım kı kıyamıyrmda

canım geçmiş olsun sen içini ferah tutmaya çalış inşallah bişey yoktur. Sıkıntısı olmayan bebek uyurmuş derler zamanla artıyor uyanık kalma süresi ve evet topuk kanında sıkıntı varsa arıyolar diye biliyorum bende.

Açıkcası sanki bana da biraz garip geldi uyuması inş biz sadece garipsiyoruzdur bebişinin bişeyi yoktur bence kan testini yaptır derim evet kıyamıyoruz ama sonuçta bu çocuk daha çok aşı olacak öyle düşün bu kadar boşuna huzursuz olma bişey yoksada için rahat eder

İnsallh yktrcok korkuyrm 40 çıkana kdr cnımı okuyn cck uyanmk istemıyo umarım bısey yoktr rabbm herkesın evldnı korusun bnm kızımıda

Haklısın yarın gotrym en ıyısı kendımı yıyp bıtrcm banada cok garıp gelıyo cunku hıç bole uyuyan bı bebek degıldı

benimkinde de aynı durum var aynısı anlattıklarının hep.ama bence normal.

Kizlar bu cocuk uyumuyor deli olucam..kakasinida yapmadi.zeytinyagi icirdim hala yapmadi..habire mirildaniyor sallamaktan kolum koptu..birde mamalar 1 ay icinde tuketilmeliymis benim kutu yariya bile gelmedi.gunde 1 veya 2. Defa veriyorum duruyo hepsi..siz nasil kullanip sakliyorsunuz mamalari..ziyan oluyor.

mrhaba kizlar tek gogsumden sut geliyodu saglik ocagina gittik asi icin ordaki hemsireninde kizi kucukms sutu kesilmis sonra mamma milk maker diye damla var kullndm dedi aldim bnde gercektn ise yaradi fazlalasti kizlar kullanin derim ben fiyati 19lira.kizlar bide gaz icin biri formul bulsun ya artk bitsn bu aglamalar ben damla kullanym biogail diye ya bu damlalarn zarari varmi lutfn kizlar ya napicami sasirdm artk yardim lutfenn

canım avent phılıps gögus kalkanı al cok ısıme yaradı yara vs kalmadı..bırde yanlıs emzırmemeye dıkkat et ucunu degıl alabılfıgı

Nasil bir damla tatlim
Yanlış emzirme var bizde ama oğlum kolayına kaçıyor şıp ıucunu tuttu mu tamam zahmet edip ağzını daha geniş Açmıyor doğru tutuşu nasıl başaracaz bilmiyorum kalkanı ben de almak istiyorum başkaları da methetmiş inşallah alınca bende de işe yarar.. Çok sağol canım..

Bende kimyon rezene yapıp içiyorum sütüm bol çok şükür 7-8 .ayına kadar emzirsem süper
kimyon

Ay ben de son kontrolde dra sordum dedi her şey kanserojen mesela cep telefonu bebeğe 1 metreden yakın olmamalı ama mümkün mü? Yani içir dedi ama ben hala içirmiyorum.. Senin Dr tam benim kafama göreymiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…