- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.801
Canim gec bir cevap oldu kusura bakma ayrica cok tesekkur ederim cok sukur simdi kilomuz iyi dogdugunda 2,800'du simdi 4,800 iyi kilo aldi toparladi biraz,zaten ki
Canim gec bir cevap oldu kusura bakma ayrica cok tesekkur ederim cok sukur simdi kilomuz iyi dogdugunda 2,800'du simdi 4,800 iyi kilo aldi toparladi biraz,zaten kiyafetleri kucuk gelmeye basladi artik ben amerika da yasiyorum haliyle dogumum da burada oldu burada ki dr lazim olur mu bilmem
Tavsiyelerin için çok sağol canım benim. Bebeğin gazını çıkarsam tamamen ayılıyor uykusuNehneh acliktan degilse o zaman cok gazi var ki uyumuyor. Ben bir memeyi emzirdikten sonra omzuma alip sirtina pit pit vurarak gazini cikartiyorum, sivazlamadan kesinlikle daha iyi gaz cikariyor. Bir de direk yapman gerekiyor, en azindan benim bebekte böyle isliyor. Mesela emdi, hemen omzuma almadiysam o sirada yuttugu havayi cikarmasi zorlasiyor. Hatta bazen hizli icince 10dk sonra hemen omzuma aliyorum. Gögüs ucu yaralari icin ben silikon gögüs ucu almistim. Öyle iyilesti benim memelerim, simdi yine tahris olunca tekrar onlara geciyorum bir iki gün. Bir de bebek emdikten sonra sütünü cikar azcik gögüs etrafina sür öyle acikta kurusun. En önemlisi memelerin acikta kurumalari. :)
Mama takviyesine gecmeden önce bizimki de bir ara köpüklüydü. asiri gazdan oluyor o köpüklü, bebek icerken cok hava yuttuysa demek ki.
canım avent phılıps gögus kalkanı al cok ısıme yaradı yara vs kalmadı..bırde yanlıs emzırmemeye dıkkat et ucunu degıl alabılfıgıTavsiyelerin için çok sağol canım benim. Bebeğin gazını çıkarsam tamamen ayılıyor uykusukesinlikle gazı çok ama tamburcum çok haklısın.. Bende de chicco Silikon göğüsucu var işe yaramadı ama... Sen yazmıştın gene sütünü sürdüğünü göğüsucuna hatırladım dün denedim bugün de yaptım ama bakalım canım tekrar çok sağol..
Allah tüm hamişlere annelere yardım etsin...
Nasil bir damla tatlimBugun aylik kontrolumuz vardi kizim 3 kilo olmus sonunda asimizida olduk boyuda uzamis maşallah.süt artirmak icin bi damla önerdi bakalim kullanicam faydasi olursa yazarim.
Bide su homurtulari ikinmalari sordum normal olduğunu söyledi merak edenler varsa soyliyim
Bugun bir arladasım süt için gnc tablet önerdi, farkettirdi dedi. Duyan yada kullanan var mı kızlar
Uykusuz bir gecenin sabahında herkese günaydın
Bizim bebek sabah4 ten beri uyanıkben telden giriyorum foruma alıntı yapamadım gene bir arkadaşımız sormuş bebeğiniz kaç saat uyuyor diye.. Ben de bebeğimin az uyuduğundan şikayetçiyim o yüzden bir hesaplaşayım dedim. Dün sabah 6 dan bu sabah 6 ya kadar yaklaşık 10 saat uyumuş... halbuki 16-20 saat civarı uyuması lazım.. Gaz sancılarımız çok.. Ağlama krizlerimiz çok.. Allah yardımcımız olsun.
D vitamini konusunu konuşmuşsunuz. Geçen gün de demiştim d vitamini gaz yaptığı için Dr bize arar verin dedi. Ben sadece 2 kez verip ara verdim hala da vermedim bebeğe zira nette biraz araştırdım Türkiye'de 2 markanın d vitamini veriliyormuş ve her ikisinde de Allah korusun kanserojen bir madde varmış. İçinde kanserojen madde olmayan d vitamini takviyesini imkanı olanlar Amerika'dan getiriyorlarmış.. Bi de bıngıldağın erken kapanma sorunu var... Çok kararsız kaldım...
Tüm annişlere ve bana bol süt, tüm minnoşlara ve benim oğlana mışıl mışıl uykular dilerim..
Bir de hanımlar bebeğinizi evde yanınıza nasıl koyuyorsunuz ? Yani ev tipi ana kucağı kullanıyor musunuz? Ben almayı düşünüyorum da o yüzden kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Ya da ev tipi ana kucağından başka ürünler varsa onlar hakkında yorumlar da olabilri
bu d vitamini sorunsalından bıktım.. amerikadan nasıl getirtçez peki
kızlar ya dilimin ucunda 3 tane aft var deli olcam artık acıdan 3 gündür bıktırdı bezdirdi canımdan ya.. bi akşam yemeği yedim acıdan öldüm ya(
Ben sezeryan oldum kontrol ondan olmıcak olmayım kafam karıştı şimdi ?
Bugun bir arladasım süt için gnc tablet önerdi, farkettirdi dedi. Duyan yada kullanan var mı kızlar
Kızlarrrr nolur mesajım kaynamaın arada gorenler cevap yazsın benim kızıma bi haller oldu hep bı uykuhalı dun uyandıramadım suyun altına soktum banamsn demedı acıle goturduk doktr grnrde ıyı ama kan degerlerıne bklm dedı daha thlıl yptrmdm bende guatr var bebekte de olabılırmış cok korkuyrm bu topuk kanından bakılıyodu dımı hıpotroıdıne olsaydı aramazlarmydı yada sonradan mı oluyo kafam allak bullak oldu bnm bugun toplasan bı saat uynk kaldı gzlerını acmadan aglıyo krnknı dyruyorm uyumayadewm allah askna normal mı yagidip ka aldrsam mı bılemedım kı kıyamıyrmda
Açıkcası sanki bana da biraz garip geldi uyuması inş biz sadece garipsiyoruzdur bebişinin bişeyi yoktur bence kan testini yaptır derim evet kıyamıyoruz ama sonuçta bu çocuk daha çok aşı olacak öyle düşün bu kadar boşuna huzursuz olma bişey yoksada için rahat ederKızlarrrr nolur mesajım kaynamaın arada gorenler cevap yazsın benim kızıma bi haller oldu hep bı uykuhalı dun uyandıramadım suyun altına soktum banamsn demedı acıle goturduk doktr grnrde ıyı ama kan degerlerıne bklm dedı daha thlıl yptrmdm bende guatr var bebekte de olabılırmış cok korkuyrm bu topuk kanından bakılıyodu dımı hıpotroıdıne olsaydı aramazlarmydı yada sonradan mı oluyo kafam allak bullak oldu bnm bugun toplasan bı saat uynk kaldı gzlerını acmadan aglıyo krnknı dyruyorm uyumayadewm allah askna normal mı yagidip ka aldrsam mı bılemedım kı kıyamıyrmda
İnsallh yktrcok korkuyrm 40 çıkana kdr cnımı okuyn cck uyanmk istemıyo umarım bısey yoktr rabbm herkesın evldnı korusun bnm kızımıdacanım geçmiş olsun sen içini ferah tutmaya çalış inşallah bişey yoktur. Sıkıntısı olmayan bebek uyurmuş derler zamanla artıyor uyanık kalma süresi ve evet topuk kanında sıkıntı varsa arıyolar diye biliyorum bende.
Haklısın yarın gotrym en ıyısı kendımı yıyp bıtrcm banada cok garıp gelıyo cunku hıç bole uyuyan bı bebek degıldıAçıkcası sanki bana da biraz garip geldi uyuması inş biz sadece garipsiyoruzdur bebişinin bişeyi yoktur bence kan testini yaptır derim evet kıyamıyoruz ama sonuçta bu çocuk daha çok aşı olacak öyle düşün bu kadar boşuna huzursuz olma bişey yoksada için rahat eder
Selam kizlar bebeğimkakasini yapacakken ssürekli agliyor.emerek rahatliyacagi icinde aurekli memeye salsriyor ama daha cok gaz olacagi icin vermiyorun.kakasi civik ve sarimsi.birde köpüklü.15 gündensonra baslafi kakasini yaparken aağlamaya 2 aylik olacak hala ayni.suaralarda kopujlu.sizdede boyle bi durum varmi?
mrhaba kizlar tek gogsumden sut geliyodu saglik ocagina gittik asi icin ordaki hemsireninde kizi kucukms sutu kesilmis sonra mamma milk maker diye damla var kullndm dedi aldim bnde gercektn ise yaradi fazlalasti kizlar kullanin derim ben fiyati 19lira.kizlar bide gaz icin biri formul bulsun ya artk bitsn bu aglamalar ben damla kullanym biogail diye ya bu damlalarn zarari varmi lutfn kizlar ya napicami sasirdm artk yardim lutfennKizlar bu cocuk uyumuyor deli olucam..kakasinida yapmadi.zeytinyagi icirdim hala yapmadi..habire mirildaniyor sallamaktan kolum koptu..birde mamalar 1 ay icinde tuketilmeliymis benim kutu yariya bile gelmedi.gunde 1 veya 2. Defa veriyorum duruyo hepsi..siz nasil kullanip sakliyorsunuz mamalari..ziyan oluyor.
Yanlış emzirme var bizdecanım avent phılıps gögus kalkanı al cok ısıme yaradı yara vs kalmadı..bırde yanlıs emzırmemeye dıkkat et ucunu degıl alabılfıgı
Nasil bir damla tatlim
kimyonmerhaba arkadaşlar bende agustos annesiyim aranızayeni katıldm.47 günlük bi kızım var.benimde sütümde azalma olmuştu humana stell tea içiyorum günde 2 bardak.birde bugün lactamilin emziren anneler için sütünü ve meyve çayını aldım.humana baya arttırdı sütümü deneyin derim baya faydası oldu.tabi bunun yanında sürekli rezene ve kimyon demleyip içiyorum günde 3 bardak
Yanlış emzirme var bizdeama oğlum kolayına kaçıyor şıp ıucunu tuttu mu tamam zahmet edip ağzını daha geniş Açmıyor doğru tutuşu nasıl başaracaz bilmiyorum kalkanı ben de almak istiyorum başkaları da methetmiş inşallah alınca bende de işe yarar.. Çok sağol canım..[/
Yanlış emzirme var bizdeama oğlum kolayına kaçıyor şıp ıucunu tuttu mu tamam zahmet edip ağzını daha geniş Açmıyor doğru tutuşu nasıl başaracaz bilmiyorum kalkanı ben de almak istiyorum başkaları da methetmiş inşallah alınca bende de işe yarar.. Çok sağol canım..
Koyu yeride ağzının içine almıyormu ?
Ay ben de son kontrolde dra sordum dedi her şey kanserojen mesela cep telefonu bebeğe 1 metreden yakın olmamalı ama mümkün mü? Yani içir dedi ama ben hala içirmiyorum.. Senin Dr tam benim kafama göreymiş:)Ben o dediğinin solgar marka olanını kullanıyorum. Evet memnunum sütüm bol çok şükür. Ama en çok su süt yapıyor.
D vitamini meselesini okudum ben de sizden ki hiç haberim yoktu. İlk kontrolümüzde doktorum sağlık ocağının verdiği davit-3 ü değiştirdi içinde kanserojen var dedi. Ben vitasanol kullanıyorum. Gaz da yapmıyor üstelik içinde a ve c vitamini de var. Tadı da portakallı gibi oğlum bayılıyor tadına.
Ben anadizi kullanıyorum. Memnunum uyumasına çok yardımcı oluyor.
Ben vitasanol kullanıyorum doktorum değiştirdi davit-3 ü bunda kanserojen yokmuş. Amerikadan getirtilenin adı ne ki
Karbonatlı su ile ağzını sık sık çalkalarsan hızlı iyileşiyor canım.
40. gün kontrole gel dedi bana da doktorum ben normal doğurdum gerçi ama doğum kontrol yöntemi konuşucaz dedi.
Ben o dediğinin solgar marka olanını kullanıyorum. Evet memnunum sütüm bol çok şükür. Ama en çok su süt yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?