2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tomrisin emzirme günlüğü diye bir blog var onu okuyun belki faydası olabilir. o söylenenleride takmayın süt olayı tamamiyle psikolojik sütünüzün yetmediğini düşünmeyin. zaman zaman bende aynı duyguya kapılsamda hemen toparlamaya çalışıyorum. allah kolaylık versin hepimize...

Evet canim doktor tavsiyesi.devamli agliyodu ve hep memede kalmak istiyodu kiloda almamisti zaten hem kucuk hem erken dogdu daha fazla kilo kaybi olmasin diye mamaya basladik.zaten bende anliyorum ilk emmeye basladiginda emdigini yutuyor 5dk falan sonra 2-3kere cekip agzinda biriktirip oyle yutuyor.memelerimde oyle tas gibi falan degil bildigin yumusak emmeyince agri falan oluyo diyosunuzya bende öyle bisey yok ama emzirmeye devam ediyorum insallah cogalir

Okudum faydali bilgiler var gercekten .amin sagolun Allah hepimize bol bol süt versin

canim kafana takma milleti. ben de 3 saat gecti, her gogsu 15dk sagdim simdi ve 80cc cikti iki gogusten toplam. Önemli olan bebegin gerekli vitaminleri besini mama ile de olsa almasi. Ki mama ile büyümüs cok saglik problemi yasamamis bir sürü insan var. Ben hic kafama takmiyorum öyle diyenleri, önemli olan bebegin gelisiminin iyi olmasi. Ben de verebildigimi veriyorum, veremedigimi mama ile takviye yapiyorum.

Ay su anne sutu sutu soyle faydali boyle faydali, ayyy mama verme, emzir diyen luzumsuzlara bende cok sinir oluyorum. Sanki biz bilmiyoruz.
Bizimkide bugun 23gunluk oldu. Kucuk hanim uyumuyor, hic uyumuyor. Sutum yetiyormu bilemiyorum tabi ama doktor gunde 2defaya kadar mama ver dedi. Bi oglen bide gece yatirmadan veriyorum. Gerisi hep emiyo. Cok huysuz ama surekli emmek istiyor. Hep memede durmak istiyor. Sizin bebislerde yapiyor mu?

Bebeğini uyandırıp emziren annelere çok özendim maşallah.. Benim bebeğim 2 saat kesintisiz uyusa şükrediyorum.. Emerken uyuyor yerine Koyunca ağlıyor.. Sallıyorum uyudu sanıp azıcık sallamayı kesiyorum gene ağlıyor.. Napacağımı şaşırdım.. Şimdi annem yanımda ama birkaç güne kadar gidecek ben ne halt işleyecem bilmiyorum
Bir de göğüsucu yaralarım hala felaket durumda.. Bebek zaten uyumuyor soluğu memede alıyor e benim de canım acıyor... Üff allahım şifa versin hepimize inşallah..
Aylık kontrolde bebeğin kilo alımı iyiydi bin şükür.. Yani ağlamaları açlıktan değil diye düşünüyorum bebek beyin.. Allah hepimize yardım etsin..

Canım gerçekten zor benimki geçen huysuzlandi uyuyan bir bebek ama artık huyu değişti sabahtan pek uyumuyor birde ilk akşam önceden besiginde sessiz yatıyordu şimdi ağlıyor...bunlar bile yoruyor

Canim emzik verdin mi bilmiyorum ama aglayinca emzigi ver ben veriyorum çıkınca ngeri ağlıyor eğer derin uykuds değilse, eliyle tutuyor yani itiyor biraz rahat. Oluyor

Ben iki saatten önce vermiyorum kalkarsa emzigi veriyorum bekliyorum doktor erken verme dedi. Bu şekilde dene bakalım ama belki gazdan böyle bilmiyorum

kızlar fışkararak kusmasını sordum doktora oda anne sütü aldığındamı yoksa mamadamı öyle diye sordu bizizm sorunumuz mamadan sonra aşırı kusuyordu doktor markaları AR(anti reflü) mamaları var onu kullanın dedi bende humananınkini aldım ve o şekil kusması kalmadı elhamdülillah eğer emmedede öyle kusuyorsa reflü tedavisine başlayacaktık dedi

kızlar meraba
oğlum son zmanlarda iyice huysuzlanmıştı.ablamda pipisine baktı mayasır olabilir dedi.sünnetçimize götürdüm dr yüzde yüz mayasır dedi hemen sünnet ettirdim dün sünnet oldu oğlum birde gazı çok olyor dedim sünnetçimizde bir tarif verdiAllahın izni ile çok faydası oldu.dünden beri çok farketti inş. daha iyi olur.
tarifte :yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı karbonatı eritip gazı oldukça bir çay kaşığı veriyorsunuz
ben faydasını gördüm sizde deneyin

Emzik verdim canım ama çoğu zaman tutmuyor. Bazen tuttuğundaysa hep başında durman lazım hemen ağzından düşürüyor emziği başlıyor ağlamaya.. Keşke emzik ağzından düşmeden uzun süre kalsa ağzında rahat ederdim.. Allah hangimizin ne sıkıntısı varsa yardım etsin inşallah..

Canım aynen bu emzik olayi aynı düşünce ağlıyor kendi eliyle tutuyor canı isterse derin uykuya dalinca düşsede umrunda değil. ..insallah düzelecek. .kusmasindan temiz birsey giymiyorum.. her dk duşa giremiyorum değişik bir döngü

kızlar yine 5.30da n 8.30a kadar uyumadı şuan zarzor koydum beşiğine babası sallıyor ama uyanmak üzere eli kulağındadır.bayramın arkasından çalışmaya başlıycam ama böyle olursa nasıl dayanırım bilmiyorum.veee sesi geldibuarada doktorun verdiği hap olan zedavital ısırgan otuyağı kapsülü gerçekten çok ciddi işe yaradı bende elhamdülillah.benim sütüm yok denecek kadar azdı.ama şuan az çok sürekli süt var.çocuk uyuduktan sonra sağdım yatmadan bibakmak için ilk defa sizin için az olsada benim için çook iyi olan 120çıktı.gece5.30da tekrar sağdım 110çıktı elhamdülillah hamdolsun bende çok işe yaradı ve tavsiye ediyorum.gerçi49lira ama olsun.perşembeye kadar dktra gidene kadar günlük enfazla 150 kadar mama ver dedi doktor.yetiyorsa yavaş yavaş bıraktırırız mamayı dedi.bakarsınız mamanın tam manasıyla bittiği günlerde gelir nedersiniz...hee buarada buhap ege ün.sinde üretilip gençlik hapı olarak geçiyormuş(bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş)buda bonusu olsun bize dimi....

arkadaşım beni anlatıyorsun yaaa...rabbim yardımcımız olsun.entrasan olan geçen bi düğüne gittik orda yetmediğini herduyan nasıl olur gibi bakıyor cüzzamlı gibi görüp abartıyorlardı.amannn neyapayım.hayır internettede üstüne heryerde aslında her annenin sütü yeter yetmeme gibi bişey yoktur belki psikolojıyle alakalıdır yazıyor ya arkadaş nasıl bi psikolojım varsaneyse inş dediğim hap işe yarıyor gibi rabbim yardımcımız olsun.bide e bebekte evtipi ana kucağı var ikitanesi indirimde biri 60gibi onun titreşimi yok.bide benim adığım 130liradan 79a düşmüş titreşimi var.hem çok uygun hemde evde biraz daha rahat ediyorsunuz titreşimle uyuyakalıyor tavsiye ederim

Nerde indirime inmiş ki?
Canım bebeğin gazdan dolayi mı uyumuyor..birde karbonat ağır değil mi azda olsa bebislerin midesi zaten küçük bilmiyorum yinede

kızlar benim durumumda olan var mi oğlum aksamlari memeyi tutup biraz emiyor bazen hiç tutmadan ağlamaya basliyor kesinlikle bir daha tutmuyor dün 80 cc mama verdim sonra kendi sütümü sağdim 90 cc çıktı onu da icti. sonra biraz kustu.akşam yediden gece bire çeyrek kala uyudu.sütüm azaldı sizin toplam da kaç ml çıkıyor benim oğlumun içeceği 180 ml süt yok ki bende

Canim bi sefer de mi 180 iciyo masallah yaa.benim ki anca 100 icio onu da icirene kadar 40 takla atiyom az iciyo o zaman yaa offg offff hep bi dert hep bi dert genelde seksen falan iciyo en fazla yuzu de bazen ugrasinca.az iciyo o zaman yaa

Canim senin bebek kac cc iciyo bi ogunde bi de kac saat araliklarla

Selam kizlar bebeğimkakasini yapacakken ssürekli agliyor.emerek rahatliyacagi icinde aurekli memeye salsriyor ama daha cok gaz olacagi icin vermiyorun.kakasi civik ve sarimsi.birde köpüklü.15 gündensonra baslafi kakasini yaparken aağlamaya 2 aylik olacak hala ayni.suaralarda kopujlu.sizdede boyle bi durum varmi?

Canım 180ml süt mü içmesi gerekiyor ben bilmiyordum. .benimki su zamana kadar en az 5 dk emdi uydu kusuyorda mama hiç vermedim ama kilo alıyor doktora emmiyor dediğimde demek yetiyor dedi..ben hiç sagip bakmadım sadece emmedi göğsüm şişti ağrıdı bırazini boşaltim tek memeyi hepsini değil 80 mi 90 mu ne çıktı ben hiç anlamıyorum. .emiyor uyuyor 2-3 saat arası akşam cok oluyor uyandırıyorum..Eğer bebeğin kilo alıyorsa kafana takma. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…