• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrhaba kizlar tek gogsumden sut geliyodu saglik ocagina gittik asi icin ordaki hemsireninde kizi kucukms sutu kesilmis sonra mamma milk maker diye damla var kullndm dedi aldim bnde gercektn ise yaradi fazlalasti kizlar kullanin derim ben fiyati 19lira.kizlar bide gaz icin biri formul bulsun ya artk bitsn bu aglamalar ben damla kullanym biogail diye ya bu damlalarn zarari varmi lutfn kizlar ya napicami sasirdm artk yardim lutfenn
Damlalardan zarar gelmez candır hayat kurtarıcıdır :D kızım gazını çıkartamamıştı acile gitmiştik bunu vermişlerdi 2.ayımıza giricez artık ama yine oluyor ara sıra alıştırmamak lazım

Kizlar bu cocuk uyumuyor deli olucam..kakasinida yapmadi.zeytinyagi icirdim hala yapmadi..habire mirildaniyor sallamaktan kolum koptu..birde mamalar 1 ay icinde tuketilmeliymis benim kutu yariya bile gelmedi.gunde 1 veya 2. Defa veriyorum duruyo hepsi..siz nasil kullanip sakliyorsunuz mamalari..ziyan oluyor.

kakasını yapmasını istiyorsan,altını çıkar bezini aç ve bacaklarını ayak tabanları birbirine bakacak şekilde karnınıın üstünde açık olarak tut.biraz bekle karnı toksa hemen yapıyor.ama bunu her zaman yapma bebek şartlanmasın.benimkinde işe yarıyor oğlumda da yapardım arada.çok bekledin hala yapmıyorsa,kulak çubuğunu zeytinyağına batırırp uyar.

benim kızım bu gün hepatit aşısını vurundu.çok huzursuz ağrısı mı var bilemedim.sizinkilerde de oldu mu böyle bişey sebepsiz ağlıyor.calpol verdim 2.5ml uyudu ama huzursuz..

Kızlar anne sütünde bulunmayan tek vitamin d vitaminiymiş güneşde olmıcak malum önümüz yaz oyüzden mutlaka d vitamini kullanılmalı diye araştırdım türkiyedekilerin içinde malesef kansorojen maddeler var daha öncede uazmıştım amerikada d drops diye bir marka var en temizi oymuş amazon diye bir net alışveriş sitesi var belki biliyosunuzdur önceden türkiyeye gönderim yapmıypdu şiödi yapmaya bailamış ben deminden 2 paket 1 paket 90 günlük kargoda dahil 70 tl ye sipariş verdim sizlerede söyleyim belki almak araştırmak istersiniz

Kızlarrrr nolur mesajım kaynamaın arada gorenler cevap yazsın benim kızıma bi haller oldu hep bı uykuhalı dun uyandıramadım suyun altına soktum banamsn demedı acıle goturduk doktr grnrde ıyı ama kan degerlerıne bklm dedı daha thlıl yptrmdm bende guatr var bebekte de olabılırmış cok korkuyrm bu topuk kanından bakılıyodu dımı hıpotroıdıne olsaydı aramazlarmydı yada sonradan mı oluyo kafam allak bullak oldu bnm bugun toplasan bı saat uynk kaldı gzlerını acmadan aglıyo krnknı dyruyorm uyumayadewm allah askna normal mı yagidip ka aldrsam mı bılemedım kı kıyamıyrmda
canım aynı şey benim başıma geldi.tahlil normal çıktı.hamilelikte t3 değeri alt sınırda çıkıyordu.ilaç falan kullammamıştım.tahlil sonucu çıkana kadar dokuz doğurdum.topuk kanında da bakılıyor zaten.bir problem olsa orda çıkardı.neyse benim kız 40ına kadar çok uyudu.doktor doktor sordum hep.emzirmeye ben uyandırıyordum.bak bugün sabahtan beri toplasan 2 saat uyumadı.şimdi yatağına koydum o da uyursa.gerçi şimdiye kadar tahlillerin belli olmuştur.umarım herşey yolundadır

Benim bebegim de 28 gunluk ayni seyi bende soracaktim uyurken sesler çıkarıyor hep bi ikinmasi var kabizda degil kakasi civik niye böyle oluyo anlamadim gazdan diyolar zinco kullaniyorum bu ikinmanin altindan kötü bisey cikicak diye korkuyorm
kızlar benimde bebeğim 28 günlük aynı problem bendede var gündüzleri ses çıkarmıyor ama geceleri o kadar garip sesler çıkarıyor ki ve sürekli kendini kasıyor doktora sordum biraz başını yükselt dedi ama hiç bi işe yaramadı normal mi bilmiyorum

Kızlar ya sütüm gitti sanırım yok dün akşam zorla çıktı inanamıyorum ne oldu. .gece cis filan yapmadı ne yapacam ki

Canım ben de nj'deyim aynı hastanede doğum yapacaktık hatta:) ben hamileliğimi kötü geçirdiğim için istanbul a geldim ailemin yanına ama artık dönme vakti.. Doktorum Ulaş bozdoğam ile anlaşamadık bi türlü şimdi Hüseyin bey e gideceğim ama onun da sezeryan oranları beni korkutuyor. Sen doktorunu ve çocuk doktorunu tavsiye eder misin? Hastanenin yaklaşımı vs nasıldı? Isimlerini vermende sakıncası yoksa doktor isimlerini alsam çok mutlu olurum:)
Bebişin de kocaman olmuş çok sevindim yakışıklı bi mickey maşallah bende Dr aynı takım var giydirmek için sabırsızlanıyorumm hehe:))
Aaaa cok pardon canim unutmusum valla ☺️ Ulas beyi duydum cok masrafli birisi zaten butun terkikleri kendisi yapmiyor her tahlilde va hastaneye gidiyosun hic gerek yok ben healt center a gidiyorum Hackensack te North Hudson clinic benim kontrollerimi midwife yapiyor zaten dr gibi o da ismi Elizabeth Gallego cok tatli bi kadin tavsiye ederim , ustelik turk dr a gitme burda mumkun oldugunca amerikali bul sonucta onlar icin ilk onemli olan sey saglik , ha bir de clinic le hastane ayri ben kontollerim icin klinige gidiyorum dogum icin plan yapmiyosun zaten acil olarak giris yapiyosun benim suyum geldiginde hemen acile gittik yatisim yapildi vs gittigimde 3 cm aciklik vardi ustelik sancim cikti fakat ben sanci hissetmedim 5-6 saat sancim gelmesini bekledik fakat gelmedi mecbur suni sanci verdiler epidural yapildi sanciyi hic hissetmedim sadece ikinma istegi geliyordu bir de bebegin kordonu vucuduna dolanmis bana soylemediler esime bilgi verdiler biseyler oldugunu anladim fakat hic belli etmiyorlar o kadar duzenli sakin yapiyor islerini valla ben cok memnun kaldim dogumumda cok kolay gecti cok guzel ilgilendiler Hackensack University MC tavsiye ederim, ayrica tesekkur ederim bebis buyudu bile insallah sende saglikla sihhatle kucagina alirsin bebisini

Kızlar ya sütüm gitti sanırım yok dün akşam zorla çıktı inanamıyorum ne oldu. .gece cis filan yapmadı ne yapacam ki
canim oncelikle sakin ol bu gecici bir durum bunu bil ve inan. hemen takviyelere basla... benim onerilerim dere otu, incir ve dut kurusundan komposto, humana still tea, rezene çayı, sutun gelecegine inanç ve bol moral. .. dualarim senle Allah bebeğini n rizkini verecek emin ol...

canim oncelikle sakin ol bu gecici bir durum bunu bil ve inan. hemen takviyelere basla... benim onerilerim dere otu, incir ve dut kurusundan komposto, humana still tea, rezene çayı, sutun gelecegine inanç ve bol moral. .. dualarim senle Allah bebeğini n rizkini verecek emin ol...
Sağol canım 4ten 7 ye kadar dolmuş ama aksam yoktu sanki ..çok üzülüyorum daha bir buçuk aylık bebek diye herkes aynı sorundan muzdarip anlamadım. .

kızlar oğlum da kızımda grip ne yapçağımı bilemedim kızım 4 yaşında şurup falan iyide oğlum da 27 günlük daha serum fizyolojik veriyorum başkada biş veremiyorum bilen varsa yardım etsin çok kötü öksürüyo doktora da götürdüm dr peditus verdi ama o yaşta çocuklara verilmiyormuş versem mi bilemedim vereniniz oldumu

kızlar benimde bebeğim 28 günlük aynı problem bendede var gündüzleri ses çıkarmıyor ama geceleri o kadar garip sesler çıkarıyor ki ve sürekli kendini kasıyor doktora sordum biraz başını yükselt dedi ama hiç bi işe yaramadı normal mi bilmiyorum
Aynen benimkide öyle canim hava karardimi basliyor ikinmaya bogazinda gicik varmisda onu cikarmaya ugrasiyo gibi sesler cikariyo.dun bizim kontrol vardi sordum gayet normal hic panik yapmayin dedi saglik ocaginda kiler biraz rahatladim bende bagirsaklari gelisiyomus gazini cisini kakasini ayirt edemiyomuslar hepsine ikiniyomus kuzular

canım avent phılıps gögus kalkanı al cok ısıme yaradı yara vs kalmadı..bırde yanlıs emzırmemeye dıkkat et ucunu degıl alabılfıgı

Nasil bir damla tatlim
Meyve suyuna süte karistirip iciliyomus süt artirmak icin galactago ismi daha almadim eczanede yoktu getirecekler bakalim bide bunu deneyeyim faydasi olur insallah

kızlar çocuk doğdu ben hala ne tür bir araba alacağıma karar veremedim baston mu alsam( sıfır aydan itibaren kullanılan bastonlardan) yoksa travel sistem mi alsam siz ne aldınız bana ne önerirsiniz ? bastonu hafif ve az yer kapladığı için almak istiyorum ama kışın kullanışlı olur mu bilmiyorum onun için travel sistem almak istiyorum ama oda çok yer kaplıyor ve büyük sizce ne alayım? siz aldıklarınızdan memnun musunuz?

Bugün 40imizi çıkardık ama benim kanamam devam ediyor doktorum ankarada ben şimdi Kayserideyim daha önce burda bir doktora gitmiştim oda bir ay full doluymus ne yapacağım bilmiyorum..bu kanama canımı sıktı

Canim cok gecmis olsun ben de seni merak ediyordum uzun zamandir girmeyince.. insallah operasyona falan gerek kalmaz yaa.. baska dr a da mi gosterseniz acaba.. Allah sifa versin kuzularimizi korusun insallahh..
sağol canım benim. başka doktora götürdük dün. bebek geliştiktikçe mide de genişler dedi. sadece ultrason takibi yaparız dedi bakalım. kusmaları fazlalaşmadıkça, bebek kilo kaybetmedikçe kafana takma bu durumu dedi. inşallah Rabbim şifa verir. kimseyi yavrusyla imtihan etmesin Allah

Back