• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar benimde tek gogsumu emiyo digeriniemmiyo bugn sagdim gelmdi sut morelim bozuldu zatn gogus ucuyla veriyorum uykusuzluktn olucem valla gazi tuttumu etinden et kopartiyolar sanki kocm gitmis biogaia diye damla alms eczaci abla dua etcn bna demis kullnan varmi arkadaslar yardimmm
Biz bi kaç gündür kullanıyoruz o damlayı doktorumuz verdi ve cidden rahatlattı oğlumu.benim oğlumun akşam saatlerinde başlayıp gece 12 ye kadar gaz sancısı oluyordu damla iyi geldi

kizlar ben gogus ucuyla süt veriyorum ya acaba bebegim ondan mi tam sütü cekmiyo ve goguslerim yeterince süt üretmiyo? gögüs yaralarim gecti normal vereyim dedim alamadi bir turlu resmen unutmus emmeyi. :(:(:( alismis gogus ucuna, napsam bilmiyorum. biraz aglamasina goz yumup sürekli denesem mi ?

kizlar ben gogus ucuyla süt veriyorum ya acaba bebegim ondan mi tam sütü cekmiyo ve goguslerim yeterince süt üretmiyo? gögüs yaralarim gecti normal vereyim dedim alamadi bir turlu resmen unutmus emmeyi. :KK43::KK43::KK43: alismis gogus ucuna, napsam bilmiyorum. biraz aglamasina goz yumup sürekli denesem mi ?
Bende yara yüzünden almıştım ama benim kız sevmedi onu dediğin doğru düzgün ememedi almamaya başladı onunla göğsümü bende dayanamadım acısada mememi verdim tekrar çok şükür şimdi daha iyi yaralarım emiyoda bence ağlasada sen devam et denemeye

ya sormaa bana acil doktoruda kalbinde üfürüm var gibi dedi.perşembe kendi doktoruna götürücem.üfürüm hakkında bi bilgin varmı.hamilelikte renkli dopler çektirmiştik ya oralarda çıkmazmıydı bi sıkıntı olsaydı
üfürüm dedikleri kalp içindeki deliklerin kapanmaması imiş, o deliklerden kan geçerken fazladan ses yapması şeklinde açıklayabilirim , bu delikler genelde bebeklerde olurmuş ve kilo aldıkça kendiliğinden kapanırmış ama kapanmayan türde olursa ilaç tedavisine başlanmalıymış bundan dolayı hemen dr götürün,tedavi gerekiyorsa geç kalınmamış olur.allah korusun yavrularımızı...

yaa çıldırıcam bir göğsümün ucu çok biçimsiz aşağıda bebek baştan beri onu istemedi diğer memeyi hemen kavrıyor bunu hiç kavrayamadı çok yıprandık ikimizde artık çocuğu hırpalıyorum kavrasın diye çocuk hırpalanıyor yaa içim gidiyor iç çekişine ağlamasına artık ne yapacağımı şaşırdım uç çıkarıcıyla çıkarıyorum sağıyorum ama yok göğüs formum bi garip aşağıya doğru anlamadım ne yapacağımı şaşırdım şimdi çok önemli bir karar vermeliyim sol mememi sadece pompayla sağsam ve buzluğa koysam sadece sağdan emzirsem ne olur?? bana yazarmısınız böyle SADECE TEK GÖĞÜSLE BESLESEM NE GİBİ BİR SORUN YAŞARIM ACABA???

Arkadaslar hayırlı akşamlar benim bebeğimde 27 günlük birsey merak ediyorum yarı kırkindan snra bebeğinin huyları değişen oldumu gaz sancimiz başladı felaket şekilde ve gece uyanmak ağlamaklı oldu gündüz uykusu azaldı nedense böyle olan varmı uyanıkken çok az yerinde yatıyorum yoksa göğsümde hep

Bende yara yüzünden almıştım ama benim kız sevmedi onu dediğin doğru düzgün ememedi almamaya başladı onunla göğsümü bende dayanamadım acısada mememi verdim tekrar çok şükür şimdi daha iyi yaralarım emiyoda bence ağlasada sen devam et denemeye

Tamam sütüm az ama onunla sanki ememiyo, cünkü ben bu gögüs ucunu kullanmaya baslamadan önce doktor masallah normalde yeni dogan 14 gunde dogum sirasindaki kilosuna geri doner seninki 7-8 günde üstüne kilo da eklemis demisti. Bu gögüs ucunu iki haftadir kullaniyorum, bebegim kilo almamis. Memeyi bir kere tuttugunda daha guclu daha guzel cektigini fark ettim, ama bida da tutamadi cok agliyo bulamayinca...ama dedigin gibi devam ediyim ara ara...belki normal emince sütüm de yeniden artar...

canım benim bu halinle uğraştığın şeylere bak kıyamam.bence annen haklı da olsa biraz az konuşsun çünkü anladığım kadarıyla bu konuşmalar olayı çözümlemiyor daha da kötüleştiriyor.eşini da Allah ıslah etsin
aynen öyle annem söyledikçe daha fazla üzülüyorum ve utanıyorum geldiğim durumdan amin inşallah

aynen öyle annem söyledikçe daha fazla üzülüyorum ve utanıyorum geldiğim durumdan amin inşallah
Bir evde bi lohusa olunca arkadaşım herkes lohusa olurmuş al benden de o kadar benden Alá herkes lohusa bizde de suan hersey bana batıyor ve hersey üstüme üstüme geliyo böyle kaçıp gidesim var resmen ama allahıma sığınıyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun inş canim

Arkadaslar hayırlı akşamlar benim bebeğimde 27 günlük birsey merak ediyorum yarı kırkindan snra bebeğinin huyları değişen oldumu gaz sancimiz başladı felaket şekilde ve gece uyanmak ağlamaklı oldu gündüz uykusu azaldı nedense böyle olan varmı uyanıkken çok az yerinde yatıyorum yoksa göğsümde hep
benim kırkına kadar uyuyan çocuk hatta kaç doktora gittim forumlara yazdım bebeğim neden uyuyor diye korktum ,bugün kırk doldu akşama kadar durup durup ağladı toplasan bir saat uyumadı 10 da uyuttum bakalım gece napacak?zorla uyandırıyordum ayık kalsın diye uğraşıyordum ne zormuş bu durum.bebk böyle olunca depresyona girmek çok normal.ben de iyiyim ben diyordum

Bir evde bi lohusa olunca arkadaşım herkes lohusa olurmuş al benden de o kadar benden Alá herkes lohusa bizde de suan hersey bana batıyor ve hersey üstüme üstüme geliyo böyle kaçıp gidesim var resmen ama allahıma sığınıyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun inş canim
amin hayatım bizim evde lohusa olmayan bir tek ben varım Allaha çok şükür aslında ben kaçıp gitmek istemiyorum bebeğimle mutlu mutlu yaşamak istiyorum :( benim kocamın bir de yeni yeni huyları çıktı tek başına gezmeye gitmeler arkadaşla sinemaya gitmeler bakalım sonumuz hayır olsun
seninkilerin böyle bir şeyleri yoksa hiççç dert etme yap nazını :) tadını çıkar bu zamanın bir daha geri gelmicek bir de bebeği bırakabileceğin kimse yok mu dışarı çıksan gezsen 1 saat

Saat yedi buçuktan beri uğraşıyorum şimdi uyudu inşallah uyanmaz kafayı yiyecek gibi oldum

yaa çıldırıcam bir göğsümün ucu çok biçimsiz aşağıda bebek baştan beri onu istemedi diğer memeyi hemen kavrıyor bunu hiç kavrayamadı çok yıprandık ikimizde artık çocuğu hırpalıyorum kavrasın diye çocuk hırpalanıyor yaa içim gidiyor iç çekişine ağlamasına artık ne yapacağımı şaşırdım uç çıkarıcıyla çıkarıyorum sağıyorum ama yok göğüs formum bi garip aşağıya doğru anlamadım ne yapacağımı şaşırdım şimdi çok önemli bir karar vermeliyim sol mememi sadece pompayla sağsam ve buzluğa koysam sadece sağdan emzirsem ne olur?? bana yazarmısınız böyle SADECE TEK GÖĞÜSLE BESLESEM NE GİBİ BİR SORUN YAŞARIM ACABA???
BEnimde sag gogsum ice ve asagi donuk bebegimi o memeyle emziriceksrm ters tutuyorum sanki sol memeyi emzirir gibi koltuk altima bacaklari gelrcek sekilde yani.altina yastik koyuyorum.simdi tutuyor.sut gelmiyor o ayri ama inatla emziriyorum.

benim kırkına kadar uyuyan çocuk hatta kaç doktora gittim forumlara yazdım bebeğim neden uyuyor diye korktum ,bugün kırk doldu akşama kadar durup durup ağladı toplasan bir saat uyumadı 10 da uyuttum bakalım gece napacak?zorla uyandırıyordum ayık kalsın diye uğraşıyordum ne zormuş bu durum.bebk böyle olunca depresyona girmek çok normal.ben de iyiyim ben diyordum
Bende çocuğumu şaşkınlıkla izliyorum Hergün değişik bişey görüyorum benimkide uyuyodu sürekli ben uyandırıyordum zorla ama yarı kırkından snra değişti herşeyi valla oturup ağladım dün gece sinirlerim bozuldu bu lohusalık olayı da ayrı zaten ...

Ca
amin hayatım bizim evde lohusa olmayan bir tek ben varım Allaha çok şükür aslında ben kaçıp gitmek istemiyorum bebeğimle mutlu mutlu yaşamak istiyorum :KK43: benim kocamın bir de yeni yeni huyları çıktı tek başına gezmeye gitmeler arkadaşla sinemaya gitmeler bakalım sonumuz hayır olsun
seninkilerin böyle bir şeyleri yoksa hiççç dert etme yap nazını :) tadını çıkar bu zamanın bir daha geri gelmicek bir de bebeği bırakabileceğin kimse yok mu dışarı çıksan gezsen 1 saat
amin hayatım bizim evde lohusa olmayan bir tek ben varım Allaha çok şükür aslında ben kaçıp gitmek istemiyorum bebeğimle mutlu mutlu yaşamak istiyorum :KK43: benim kocamın bir de yeni yeni huyları çıktı tek başına gezmeye gitmeler arkadaşla sinemaya gitmeler bakalım sonumuz hayır olsun
canım benım olayımda çok farklı eşim ve ailem hastahaneden çıkacağım gün birbirleriyle tartışıp küsüyorlar annem sdce 10 gün baktı bana ev Allah'tan yakın gündüzleri geliyo gidiyo çok şükür ki ama gece eşimleyim oda çok şükür yardımcı oluyo ama anne gibi değil ama yaşadıklarım bna agır gelmeye başladı Çünki iki tarafıda idare eden. Benim

Senin eşinin yeni adetler çıkarmasının sebebi anneninn yanında olması annen gitsin bak bakalım nasıl tutuşuyor biraz baş başa kalın eşinle eger fırsatın varsa

ben konu ne tam olarak okuyamadım ama.. bir evde lohusa olunca herkes lohusa sözüne katılıyorum.. benimde ilk doğumda annemler her hafta sonu geldi.. 40 gün ananem yanımda kaldı.. ama bir sürü tantanada yaşandı.. aman en iyisi biraz zorlanılsa da kimsenin yanında kalmaması. benim annem İzmir de ben bursadayım.. bu sefer geldi 6 gün kaldı.. o da hastane eve yerleşme benim dikiş acılarım derken gitti(çalışıyor) anneme dedim bu sefer sakın ananeme kal deme dedim.. ben daha çok stres oluyorum ozaman.. eşimin yanına git ona laf anlat, ananeme git ona laf anlat en iyisi tek başına hem eşlerde mecburen daha fazla ilgileniyor ozaman..

Back