• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cevabın için teşekkür ederim canım her iki ürünün de tam modelini yazar mısın canım.. Ve nerden aldın sen anakucağını? Benim yaşadığım yerde bebek mağazalarında böyle şeyler satılmıyor netten alacam gerçi..

bende ebebekten almıştım fisher price orman gezisi ana kucağı ve sallanan sandalye. Diğeri de kraft dondu mama sandalyesi ve sallanan beşik. Kraftın hoşuma gitti ama hem pahalı geldi hemde taşıması kolayda olsa epey buyuk

Ben anakucağıymış oyun halısıymış hiç araştırmamıştım hamileyken şimdi iş başa düştü.. Cahilliğime ver canım bu oyun halısı nasıl bir şey? Ebatları ne kadar?
Canım böyle bişey bizimkisi değişik markaların daha büyük olanları falan var içinde kendi kendine oyalansın diye

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    104,3 KB · Görüntüleme: 44
Canim senin süt benimkinden baya iyi herhalde. Ben anne sütünü ne zaman isterse veriyorum. bizimkinin gazi oldugundan bazen 5 6 saat uyanik kalip sürekli meme istedigi oluyor ama gazi cikarsa 3-4 saat uyuyor. Yani 3-4 saatte bir veriyorum meme sonra da 50ml mama veriyorum.

Ben aslinda simdi fark ettim hic kizim emmeden önce sagmadim, o emdikten 1 saat sonra sagdigimda iki gögüsten tas catlasin 40 cikiyo. Ama mesela makinada daha süt gelmezken tekrar mememi kizima verince süt cikariyor. :)

Kizimin gaz sancisi olmasa aslinda ben de uzun süre bekleyip sagip görmek isterdim, umarim yardimci olmustur cevabim.
Aslinda biz seninle ayniyiz ben bu sagmayi yaparken cocugu hic emzirmedim.emzirdigimde senin gibi ikisinden toplam 40falan anca cikiyor

Bu süt işi kafamı karıştırıyor benim kız emiyor onun üzerine ben sağıyorum sağ ve sol göğsümün toplamı 125 ml geçiyor benim kız ememiyormudur dicem bugün doktora gittik kilosu gayet iyi dedi bide sağdıklarımı nasıl saklıcamı şaşırdım buzluğa koymaya başladım ama nereye kadar koysam sonra okadar süt lazım olcak mı onuda çözemedim ?

Kizlar ya ben dogum yapali 39 gun oldu bugun. Kanamam sari akinti şekilde geliyordu.bugun kirmizi gelmeye basladi adet agrisi eşliğinde. Sanirim adet olmaya basladim.normalde adet agrim cok oldugu icin parol aldim mecburen hala da devam ediyo agrim ve kanama.

Bugün aylık kontrolune gittik geçen haftada öyle götürmüştüm kıyafetleriyle tartiyorlar o kafami karıştırıyor yeni doğan çıplak olur dediler geçen hafta 4600 gr.di kilosu, boyuda 53 cm di.
Bugün 5 kilo 40gr. Cikti boyu 55cm.gazdan pek ememiyordu bu hafta bende üzülüyordum ,dr. Dedi 1 ayda 1 kilo almasıni bekliyoruz maşallah almis fazlasıyla bir haftada 100gr alsa kızmayiz dedi...
Sonra aşısını olduk.biraz huzursuz

bende ebebekten almıştım fisher price orman gezisi ana kucağı ve sallanan sandalye. Diğeri de kraft dondu mama sandalyesi ve sallanan beşik. Kraftın hoşuma gitti ama hem pahalı geldi hemde taşıması kolayda olsa epey buyuk
Çok teşekkür ederim canım ben de bir inceleyeyim güle güle kullansın bebişin:)

Çok teşekkür ederim canım ben de bir inceleyeyim güle güle kullansın bebişin:)

Canım şimdi baktım da 2 tane yağmur ormanı var sizinki hangisi biri delux

bugün 23 günlük olduk, gaz problemi buradaki bir çok bebek gibi bizim de en büyük sıkıntımız, bir kaç sayfayı okuyabildim, d vitamini biz de kullanıyoruz, okuyunca tedirgin oldum:( kullanmamalı mıyız:S bebeğe zararı var mı:S

Herkese merhaba gunler kızımın kalçası kafamı kurcalıyoduu bugun ultrasn cekildi gelişim geriliği çıktı lutfen dua edın çift bez baglıcaz bı ay sonra yenıden ultrasn çekilcek ve lutfen dıkktlı olun erken teshıs cok onemlıymış saglıknocagndkı doktr dedığınde suphelensemde konduramamstm ve kızmıştım bebeklerınızı sıkı sarmayın tutarken dıkktlı olun lutfen ayrca bacak boğumlarını kntrl edın smetrık degılse ıkıncı ayı bekledn gıdın doktra ıçım acıyo ya duzelmezse bezle en masum uygulama bu cıft bez dıgerlerı çok sıkıntılı dua edın kızıma nolr

Kizlar alıntı yapamadım ben de bebegime tinny love 3u bir arada olani aldım. Cok güzel memnunuz. Gunfuz uykularini onda uyuyor yanimda oluyor sürekli. Bi incelryin isterseniz. Gittigidiyor sa 300 tl ye aldim

Bu süt işi kafamı karıştırıyor benim kız emiyor onun üzerine ben sağıyorum sağ ve sol göğsümün toplamı 125 ml geçiyor benim kız ememiyormudur dicem bugün doktora gittik kilosu gayet iyi dedi bide sağdıklarımı nasıl saklıcamı şaşırdım buzluğa koymaya başladım ama nereye kadar koysam sonra okadar süt lazım olcak mı onuda çözemedim ?

ne yıyıp ne ıcıyorsun canım sen :) cok cıddıyım 1 gununu yazarmısın nekadar sut ıcım kac öğün yıyıp neler yapıyorsun..

ne yıyıp ne ıcıyorsun canım sen :) cok cıddıyım 1 gununu yazarmısın nekadar sut ıcım kac öğün yıyıp neler yapıyorsun..
Canım günlük kahvaltı yemek yiyorum ekstra olarak sadece hergün tahin helvası yiyorum okadar sütü doğumdan sonra ağzıma sürmedim sevmem çünkü iki günde birde humana stil tee içiyorum biraz bünye ilede alakalı galiba ilk başlarda çok komposto içtim bide bunları deneyebilirsin

Canım günlük kahvaltı yemek yiyorum ekstra olarak sadece hergün tahin helvası yiyorum okadar sütü doğumdan sonra ağzıma sürmedim sevmem çünkü iki günde birde humana stil tee içiyorum biraz bünye ilede alakalı galiba ilk başlarda çok komposto içtim bide bunları deneyebilirsin

hepsını yapıyorum canım sabah aksam humana stıll 1 lıtre komposto 2 lıtre su tahın helvası kalın bır dılım aksamları sut..ama benım sutum 60 ml gecmıyor.ne yapacagımı sasırdım.cok üzülüyorum..ınatla emzırıyorum ama artmıyor..bulgur vs herseyı denedım..:(

hepsını yapıyorum canım sabah aksam humana stıll 1 lıtre komposto 2 lıtre su tahın helvası kalın bır dılım aksamları sut..ama benım sutum 60 ml gecmıyor.ne yapacagımı sasırdım.cok üzülüyorum..ınatla emzırıyorum ama artmıyor..bulgur vs herseyı denedım..:KK43:
Üzme kendini canım inş artar sütün eşim bana bigün eczaneden malta içeceği almıştı ogün iyice çoşmuştu onuda bi dene

kizlar benimde tek gogsumu emiyo digeriniemmiyo bugn sagdim gelmdi sut morelim bozuldu zatn gogus ucuyla veriyorum uykusuzluktn olucem valla gazi tuttumu etinden et kopartiyolar sanki kocm gitmis biogaia diye damla alms eczaci abla dua etcn bna demis kullnan varmi arkadaslar yardimmm

Back