- 18 Temmuz 2013
- 1.059
- 749
- 133
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.441
Aslında verilmesi lazım ama gazdan o kadar korkuyorum ki deneyemiyorumben de diyorum 3 aydan sonra mı versek ama çok mu geç olur korkuyorum
ceydagunlukkenwrzurumdam asst: 36894438 .!.:Annişler günaydın ben şimdi diyorum ki benim bir aylık olacak kızımı kurban bayramında istanbuldan balıkesire otobüsle gezmeye götürsem ne olur ? Yoksa pişman olurmuyum ? Kızım dışarda uyumayı veya etraf seyretmeyi çok seviyor öyle gaz problemimiz de yok güzelce karnı doydummu en az iki üç saat uyuyor. Bu gezginci anaya destek vercekmisiniz ?
Canim sadece anne sutuyle beslenen bebeklerde 10 gune kadar bile kaka tapnamasi normalmis.kabiz mi yoksa sivimi ? Bebimkindede ayni problem var gazdanda yapabiliyomus o sikinma hareketini.ozelliklede ikinirken emmek istiyo bende emzirirken sirtinibovaliyorum bi yandan yapiyo ozaman.birde aguline diye bitkisel gaz damladi var gunde 1 yada 2 kez veriyorum o da iyi geliyor.Kizlar kaka yapamioruz ya çok ikiniyo agliyo bebegim ama yok of üzülüyorum onu gördükçe
ben varım sütüm azaldı annem eşimle ilgili sürekli haklı olarak kötü konuşuyor eşim bana hakaretler ediyor hiç evde durmuyor hala evi geçindirmemi faturaları ödememi bekliyor bebeğe takılan paralardan ödeyelim yoksa dedi ben de bebeğin paralarını vermem onun haakkı dedim şimdi benimle küs annem burnumdan getiriyor eşim burnumdan getiriyor uykusuz yorgun mutsuz ve yalnızım az öncede bankaya gidip doğum için hastaneye verilen parayı ödedim :) çok uzun oldu çok dolmuşum bu nedenlerle dün sütüm yoktu bu gün biraz işteSelam kuzlar nasilsiniz minikler nasil benim ibrahimim henuz 1 aylik olmadi cok merak ediyorum cekisuni boyunu insallah iyi bakmisindir ogluma.kizlar bir sey sorucam benim sutum biraz vardi simdi iki gundur sutum cok azaldi kendimde elimle bakiyorum goyuslerim bombos gibi sizlerde boyle olan varmi sutu olub sonra azalan?niye azalsinki?
canım sütünü sağ ıcıne zeytın yagı koy bır cay kasıgıKizlar kaka yapamioruz ya çok ikiniyo agliyo bebegim ama yok of üzülüyorum onu gördükçe
d vıtamını bıngıldagın erken kapanmasına neden oluyormus bende vermıyorum..erken kapanan bıngıldak zeka gerılıgıne neden oluyormus bıngıldak 1 sene ıcerısnde kapanıyormus..bunu okuyunca ve gaz yaptıgını dıuyunca bende vermedım bunun yerıne azıcık guneslendırmek daha faydalı bence..yarın doktora gıdıcem sorucam bu vıtamın ısını sızede yazarımben de diyorum 3 aydan sonra mı versek ama çok mu geç olur korkuyorum
ben de aynen senin gibi düşünüyordum.eczacı tanıdıklarımız kendi çocuklarına vermediklerini söylediler.vardır bi bildikleri işin içindeler demiştim.doktora sorunca ver dedi.şimdi ilk kızımda olduğu kadar düzenli olmasa da veriyorum.ilk kızımda çok düzenli kullandık.erken de kapandı sanki.bana göre gayet zeki bir çocuk ama yarın okula başlıyor bakalım ak koyun kara koyun bu sene belli olacak:))d vıtamını bıngıldagın erken kapanmasına neden oluyormus bende vermıyorum..erken kapanan bıngıldak zeka gerılıgıne neden oluyormus bıngıldak 1 sene ıcerısnde kapanıyormus..bunu okuyunca ve gaz yaptıgını dıuyunca bende vermedım bunun yerıne azıcık guneslendırmek daha faydalı bence..yarın doktora gıdıcem sorucam bu vıtamın ısını sızede yazarım
d vıtamını bıngıldagın erken kapanmasına neden oluyormus bende vermıyorum..erken kapanan bıngıldak zeka gerılıgıne neden oluyormus bıngıldak 1 sene ıcerısnde kapanıyormus..bunu okuyunca ve gaz yaptıgını dıuyunca bende vermedım bunun yerıne azıcık guneslendırmek daha faydalı bence..yarın doktora gıdıcem sorucam bu vıtamın ısını sızede yazarım
Yok sivi yapio ama 2- 3 gunde bir yani biogaia kullaniom damla olarakCanim s
Canim sadece anne sutuyle beslenen bebeklerde 10 gune kadar bile kaka tapnamasi normalmis.kabiz mi yoksa sivimi ? Bebimkindede ayni problem var gazdanda yapabiliyomus o sikinma hareketini.ozelliklede ikinirken emmek istiyo bende emzirirken sirtinibovaliyorum bi yandan yapiyo ozaman.birde aguline diye bitkisel gaz damladi var gunde 1 yada 2 kez veriyorum o da iyi geliyor.
ben de aynen senin gibi düşünüyordum.eczacı tanıdıklarımız kendi çocuklarına vermediklerini söylediler.vardır bi bildikleri işin içindeler demiştim.doktora sorunca ver dedi.şimdi ilk kızımda olduğu kadar düzenli olmasa da veriyorum.ilk kızımda çok düzenli kullandık.erken de kapandı sanki.bana göre gayet zeki bir çocuk ama yarın okula başlıyor bakalım ak koyun kara koyun bu sene belli olacak:))
canım benim bu halinle uğraştığın şeylere bak kıyamam.bence annen haklı da olsa biraz az konuşsun çünkü anladığım kadarıyla bu konuşmalar olayı çözümlemiyor daha da kötüleştiriyor.eşini da Allah ıslah etsinben varım sütüm azaldı annem eşimle ilgili sürekli haklı olarak kötü konuşuyor eşim bana hakaretler ediyor hiç evde durmuyor hala evi geçindirmemi faturaları ödememi bekliyor bebeğe takılan paralardan ödeyelim yoksa dedi ben de bebeğin paralarını vermem onun haakkı dedim şimdi benimle küs annem burnumdan getiriyor eşim burnumdan getiriyor uykusuz yorgun mutsuz ve yalnızım az öncede bankaya gidip doğum için hastaneye verilen parayı ödedim :) çok uzun oldu çok dolmuşum bu nedenlerle dün sütüm yoktu bu gün biraz işte
benimle aynı durumdasın yani buraya yazacak bile vaktim olmuyor oğlum bugun biraz iyiy uyuyor maşallah diyim.ayy kizlar bu cocuk neden uyumuyo ya sabah 8 de kaliyo oglen 2 de zor uyuyo uyanik old dada oyle gezdrmektn sallanmaktan fln hix hoslanmiyo sadece emecek yalanci emzikte almadi agzina gerince kusacak gibi yapiyo sonra 5 6 gibi uyaniyo tekrar emme saat 11 12 gibi uyuyo oglum 2.5 yasinda onun gibi bi ogle bi gece uykusi var cok daraldom oglum cok kiskaniyyo zaten buda yapisinca bana iyice cinletlik oluyorum
canim karni patlayacak gibi oluyo sutumun yetmemesi durumu yok yetito artiyo bile dolaba koyuyorum 1 ayda 1309 gr aldi oda aklima gelmedi deswm yok tani doyuyo bununki hastalik bagimlilik emip emip kusuyo isiyo cildrmak uzereyim gozumun goresi yok artim ya zatwn hic isinamadim hamileliktede boyleydim dogunca kanim kaynar belki dedim yok aadece oglum olaydi keske diyorum bnm bu ikinci kendiliginden oldu ogkum tup bebekti mucize diyodum ama yokresmen bana sinav die gelmis sabir testi mubsrektatlım tambur nikli arkadaş vardı burda o da aynı söylüyordu doymuyor sürekli meme de diye falan. o dr. tavsiyesiyle sanırım mamaya başlamıştı bayağı rahatladı..seninki de doymuyor olabilir. senin diğer yavrunda çok küçükmüş stres vardır ister istemezz.. sütün azalmış olabilir ..
Sabrin tukenmis ama ne bileyim..evladin o senin..isinamadim demen tamamen lohusalik ve 2 cocugun zorlugundan..allah yokluguyla sinamasincanim karni patlayacak gibi oluyo sutumun yetmemesi durumu yok yetito artiyo bile dolaba koyuyorum 1 ayda 1309 gr aldi oda aklima gelmedi deswm yok tani doyuyo bununki hastalik bagimlilik emip emip kusuyo isiyo cildrmak uzereyim gozumun goresi yok artim ya zatwn hic isinamadim hamileliktede boyleydim dogunca kanim kaynar belki dedim yok aadece oglum olaydi keske diyorum bnm bu ikinci kendiliginden oldu ogkum tup bebekti mucize diyodum ama yokresmen bana sinav die gelmis sabir testi mubsrek
benimkide öyle ama benimki mama yediğinde öyle oluyor perşembe doktoruna götürücem ama geçen acil doktoruna sordum geğirmesinide gördüğü için reflü gibi dedi ağzından gaz çıkarması nasıl.bizimki büyük adamınki gibi.Kızlar bebeğim az önce ilk defa fışkırtarak kustu. Ama bayağı fazlaydı öyle az değil. Neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?