- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.421
Çoğu zaman bende de durum bu.. Uyanmasın diye emZirdikten sonra da extra tutuyorum kucağımda iyice uykuya dalsın diye ama nafile gözler pıt pıt açılıyor yerine Koyunca.Kızlar oğlum omzumda ve kucağımda uyuyor yerine bırakınca hemen uyanıyor ne olacak bu böyle.şimdi kucağımda mesela
Kizlar philips awent alayim diorum süt makinasi n11. Com da 210 lira iyimi s8zce siz ne ve nekadara almistiniz ??? Bide bebeklerimiz nekadar büyüdü yazalim hepimiz bizimki 2.670 gr 48 cm doğmuştu şimdi46 günlük ken 4.470 gr 54 cm olmustu bugün 50 günlük olduk
ben ince küçük bir battaniyesi var onu katlayıp koyuyorum başının altına çok çok az bir yükselti oluyor ama kimse bana birşey demedi benim içim dümdüz yatırmayı istemedi ben de iç güdülerimi dinledim doğru mu yaptım bilmiyorumKızlar dr reflü olmaması için yatağının altına bir yükseltici koyun dedi. hafif yukarda kalmalıymış başı.yapan var mı herkes düz mü yatırıyor?
bir de nurse harveys kullananlar ne kadar miktar ve kaç kere kullanıyorlar acaba?
Beimki="GlFm, post: 36895535, member: 451859"]Kizlar philips awent alayim diorum süt makinasi n11. Com da 210 lira iyimi s8zce siz ne ve nekadara almistiniz ??? Bide bebeklerimiz nekadar büyüdü yazalim hepimiz bizimki 2.670 gr 48 cm doğmuştu şimdi46 günlük ken 4.470 gr 54 cm olmustu bugün 50 günlük olduk
Canım karni iyi mi doymuyorayy kizlar bu cocuk neden uyumuyo ya sabah 8 de kaliyo oglen 2 de zor uyuyo uyanik old dada oyle gezdrmektn sallanmaktan fln hix hoslanmiyo sadece emecek yalanci emzikte almadi agzina gerince kusacak gibi yapiyo sonra 5 6 gibi uyaniyo tekrar emme saat 11 12 gibi uyuyo oglum 2.5 yasinda onun gibi bi ogle bi gece uykusi var cok daraldom oglum cok kiskaniyyo zaten buda yapisinca bana iyice cinletlik oluyorum
Selam kuzlar nasilsiniz minikler nasil benim ibrahimim henuz 1 aylik olmadi cok merak ediyorum cekisuni boyunu insallah iyi bakmisindir ogluma.kizlar bir sey sorucam benim sutum biraz vardi simdi iki gundur sutum cok azaldi kendimde elimle bakiyorum goyuslerim bombos gibi sizlerde boyle olan varmi sutu olub sonra azalan?niye azalsinki?
Kizlar kaka yapamioruz ya çok ikiniyo agliyo bebegim ama yok of üzülüyorum onu gördükçe
ayy kizlar bu cocuk neden uyumuyo ya sabah 8 de kaliyo oglen 2 de zor uyuyo uyanik old dada oyle gezdrmektn sallanmaktan fln hix hoslanmiyo sadece emecek yalanci emzikte almadi agzina gerince kusacak gibi yapiyo sonra 5 6 gibi uyaniyo tekrar emme saat 11 12 gibi uyuyo oglum 2.5 yasinda onun gibi bi ogle bi gece uykusi var cok daraldom oglum cok kiskaniyyo zaten buda yapisinca bana iyice cinletlik oluyorum
Bu arada benim oğlum da acayip sesler çıkarıyor ondan mi çıkıyor bu sesler diye sasiriyorum
D vitamininin gaz yaptığını bende duydum. Şimdilik vermiyorumkızlar bakın dr.lar sitesinde ne okudum..
Annenin yediği şeyler bebekte gaz yapar YANLIŞ… Hiçbir zaman annenin barsağında oluşan gaz, kana karışıp, kan yoluyla süte taşınıp, sütten de çocuğa geçmez. Gaz, çocuğun sütü emerken yuttuğu havadır. Gazın az olması için memenin siyah kısmının tamamının bebeğin ağzına girmesi gerekir. Yetişkinler de yemek yerken hava yutarlar, ama hareket ederek gaz çıkışını sağlarlar. Bebekler hareket edemedikleri için gazlarını çıkaramazlar. Gaz bebeğin doğduğu günü takiben yaklaşık 20. günde başlar ve 4. ayına kadar yani dönme hareketleri başladığı zamana kadar devam eder. Eğer bebek doğru şekilde emzirilirse, kucağa sık alınarak hareket ettirilirse ve masaj yapılırsa gaz problemi olmayacaktır.
annenin yediği şeyler bebeğe gaz yapmaz diyor acaba doğru mu ben çok dikkat ediyorum.. gazı olunca acaba ben ne yedim de böle oldu diye kendimi üzüyorum aslında ona gaz yapçak bişey yok.. boşuna mı dikkat ediyorum sizin gözlemleriniz neler?
bir de D vitamini gerçekten çok gaz yapıyor.. ben hastaydım 2 gün unutmuşum eşime de söylemedim.. 2 gün fazla gaz problemi yaşmadık.. dün içirdim yine çok gazlıydı..
D vitamininin gaz yaptığını bende duydum. Şimdilik vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?