- 14 Ekim 2009
- 681
- 80
- 123
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.081
Ben 5 günlükten evime geldim canım. Kendim bakıyorum. Kayınvalidem gündüz geliyor 3 günde bir arada bana yemek yapıyor sagolsun. Neden bakamicaksin bakarsın tabiiki.Kizlar ilk cocugu olub da yalniz bakan varmi? Yani esi ve kendisi baska kimse. olmadan benim annem burda ama gitmek istiyor 12 gunluk oglum sizce yalniz baka bilirmiyimki?
Tamam canim saoll..Canım ben hiç blmiyorum ne yazdığını , güvendiğim bi hoca var ona yaptırdık, sorulmuyor ona ne yazıyosun diye, kötü her şeyden korunmak için bi muska.
canım ben zinco kullanmadım hiç ama en çok kullanılanlar arasında iyidir.. inş miniğine iyi gelirBen bugün zinco damla aldım gaz için iyimidir ki??
bizim hala her altını açtığımızda oluyor az oluyor ama oluyor 32 günlük olduk22 günlük olduk kakasi önceki gibi değil yani sayısı önceden her altını açtığımizda oluyordu şimdi sayısı düştü. .Bugün 2defa yaptı acaba normal mi?
Allah yardımcın olsun kolayca kavuşursun inşallahKizlar karnm sanki bacagimda, asagi doğru baya baski var, az sanci var, bebek hareketi cok fazla, acilma mi yapio acaba , yarin dogum var insaallah cok zor olmaz dua edin banamelegime kavusayim sizin gibi
Ben humana stil tea ye ilaveten humana kimyonlu rezene çayı içiyorum. Maşallah çok büyük sıkıntı olmadı. Ara ara gaz sancısı oluyor ama kriz oluşturacak kadar değilgaz problemi olanlara bir önerim var.benim kız çok güzel uyuyor ve gaz problemi yaşamıyorduk.dün akşama kadar uyumadı sayılır acaba doymuyor onun için mi ağlıyor diye mama verdim farketmedi.hep memede kalmak istiyordu ağlıyordu anladım ki acayip gazı var.ne yedim içtim de gaz yaptı diye düşündüm herşey aynıydı.sadece günde 3 bardak içtiğim humana still tee yi 2 gün içmemiştim.bol bol tekrar içmeye başladım bugün mışıl mışıl uyuyor emip emip.o çayın içinde rezene..vs. olduğu için sütün gaz yapmasını engelliyor bence
enimkide oyle canim.surekli emmek istiyor.doymuyormu diyorum.ikiniyor gazi cikiyor yine emmk isttiyor..doymuyo diye mama veriyorum gunde 1 kez.iciyor yine meme istiyor.
Herkese merhaba geçmişe şöyle bi baktım da herkes aynı durumda tek değilmişim geçicek inşallah ama bu dönemde destek önemli sanırım annem gidince ben daha kötü hisstmye başladım tonla yuk var ustumde sanki
Bebeğim hergun biraz daha degışıyo gaz problemi basladı çaresizlikte bi taraftan
ne guzel hepiniz emziriyosunuz okudukça agladım benim kızım doymuyo benim sutum çok çok az butun gun bırıken 120 cc arada emıyo genel olarak mama yıyo kendımı okdr işe yaramz hıssdıyorum ki anlatamm
bide benim bişey sormam lazım nolur cevappp kızım bazen bes saat uyuyo naparsam yapıyım uyanmıyo gece bi uyuo sabaha kdr ve ben ozaman kendımı çok daha kotu hıssedıyorum napmalıyım normal degıl bukadarı esım dokunma acıksa zaten kalkar dıyo bana akıl verın lutfen
kızlar bugün büyük kızımın sınıfı belli olacak kura ile.minik kuşumu bırakıp kuraya gidiyorum bakalım ne olacak umarım ben yokken uyur ağlamaz büyük kızıma da inşallah en hayırlı öğretmen çıkar kurada
Canım bugün biz de yaptırdık, huysuzluk normalmiş , doktor öyle söyledi canım, 3-4gün sürebilirmiş...Kizlar bugun hepatit asisini yaptirdik kuzumun.huysuzlandi iyice. Dogunda da yapiyolar ya ilk gun bu kadar huysuz değildir bildigim kadariyla da huysuzluk cok yapmaz hepatit asisi.asi yaptiran oldu ku kizlar böyle huysuzlanan kızlar.
Canım benim geçicek inanki bak, sen acil muska yaptır, dün de yazdım sana,kaç günlük oldunuz siz??Bu lohusalik nezaman gecicek ya aksam hava kararmaya baslayinca sıkıntı çöküyor neyapacagimi sasiriyorum.hickira hickira agliyorum 1-2 saat geciyor sonra yine basliyor.gunduz birseyim yok.
Bugun 9.gun esim dedi hocaya gotureyim diye ama allahtan baska derman yoktur diyorum..kursun döktürucez bakalim.hergece int.den yasin aciyoruz evde okunsun diye..nas felak ayet-el kürsü okuyorum.icim azicik rahatliyor.ama 40gun boylemi olucaz ya.Sıkıntı geldiginde bebegimi görmek istemiyorum.kendimden nefret ediyirumCanım benim geçicek inanki bak, sen acil muska yaptır, dün de yazdım sana,kaç günlük oldunuz siz??
Bende şifa niyetine emziriyorum ona her mama verdigimde geberiyorum uzuntuden uyanddıramıyorum napsam bilemedim anne olmak ne zormusCanım moralini hiç bozma ben de günde 2 kez falan mama veriyorum, sütüm çok yok, zaten emmiyor oğlum sağıp biberonla veriyorum, golden goat diye bi mama var canım çok kaliteli ondan alıyorum ben...bebeğini 5 saat uyutma canım 3 saatte bir en geç , beslemek gerekiyor, gerekirse ağlat uyansın, ben ilk zamanlar öyle yaptım, şimdi daha iyiyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?