2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ilk cocugu olub da yalniz bakan varmi? Yani esi ve kendisi baska kimse. olmadan benim annem burda ama gitmek istiyor 12 gunluk oglum sizce yalniz baka bilirmiyimki?
Ben 5 günlükten evime geldim canım. Kendim bakıyorum. Kayınvalidem gündüz geliyor 3 günde bir arada bana yemek yapıyor sagolsun. Neden bakamicaksin bakarsın tabiiki.

Zinco kullaniyorum 3 gun kullanimdan sonra etkisini gordum gazini rahat cikarmaya basladi bu kez 2 gunde bir kaka yapmaya basladi karin agrisi ile kivraniyor yavrum. Yani cocuklarin sorunlari bitmiyor hic

Efsercim kendi badina bakabilirsiniz bencwde.bendeckendim bakmayibisterim ama annemler gidnce Kv damlar hemen.bide bi yardimi olmaz tam aksine hizmet bekler.o yüzden hic annemden ayrılmak istemiyorum.

22 günlük olduk kakasi önceki gibi değil yani sayısı önceden her altını açtığımizda oluyordu şimdi sayısı düştü. .Bugün 2defa yaptı acaba normal mi?

Kizlar karnm sanki bacagimda, asagi doğru baya baski var, az sanci var, bebek hareketi cok fazla, acilma mi yapio acaba , yarin dogum var insaallah cok zor olmaz dua edin bana melegime kavusayim sizin gibi

Ben humana stil tea ye ilaveten humana kimyonlu rezene çayı içiyorum. Maşallah çok büyük sıkıntı olmadı. Ara ara gaz sancısı oluyor ama kriz oluşturacak kadar değil

Kizlar bugun hepatit asisini yaptirdik kuzumun.huysuzlandi iyice. Dogunda da yapiyolar ya ilk gun bu kadar huysuz değildir bildigim kadariyla da huysuzluk cok yapmaz hepatit asisi.asi yaptiran oldu ku kizlar böyle huysuzlanan kızlar.

enimkide oyle canim.surekli emmek istiyor.doymuyormu diyorum.ikiniyor gazi cikiyor yine emmk isttiyor..doymuyo diye mama veriyorum gunde 1 kez.iciyor yine meme istiyor.

ayy benimki de aynı hep aranıyor mama da veriyorum yine de mememi istiyor yoksa uykuya dalamıyor sanki.emziğe de alıştıdım ama onu da her zaman almıyor benim kız çok mu bilmiş ne.yarın dr kontrolüne götürcem ilk kez sorar size yazarım kızlar..

canımmm
1 benim de annem gitti.kv geldi şimdi faydası yok denecek kadar az.
2 benim de sütüm çok çok az ikisini de ikişer defa evirip çevirip emziriyorum üstüne 90 cc mama içiyor düşün.ben de çooook ağladım insan yetersiz hissediyor.oğlumda da sütüm azdı mamayla birlikte ancak 5 ay emzirebildim.ama emen bebeklerden daha az hastalandı.bizde genetik artık kabullendim bunda çok inanmıştım ama olmadı.kızımı da ilaç niyetine diyip emziriyorum napalım.üzme kendini aynıyız ben üzmüyorum artık.
3 benim de kızım 5 saat uyuyor ben seviniyorum aç olsa uyanır eşin haklı.gece bişey yememesi iyi oluyor oğlumdan biliyorum deliksiz uyumaya alışıyorlar.normal yani hepsi.seni çok öpüyorum bebişi kokluyorummmmuuuccckkk

benim oğlum da ilokula başlıyor.aynıyız.ben telefon ile öğrendim.işimiz zor biri okula başlıyor öbürü daha 19 günlük.benim yani seninki kaç günlük canım

Kizlar merhaba.bugun bir haftalii olduk.sutum yetmiyor benim de mama veriyorum iki uc kez.hafif sariligimiz varmis.dr normal dedi.kizlar benim gogus ucum yok ememiyor yavrum.inatlasamiyorum da sariligi artmasin diye sagip veriyoruj hemencik.gunde bir iki kez antrenman yapabiliyoruz.
Ben sezaryele dogum yaptim ve cok odemim vardi kizlar.hepsi gitti ciliz kaldim.1 haftada 11 kilo verdij.sikintim su ki odemli yerlerim inince inanilmaz agrimaya basladi.sanki romatizma gibi.bu durumu yasaysn var mi

Kizlar bugun hepatit asisini yaptirdik kuzumun.huysuzlandi iyice. Dogunda da yapiyolar ya ilk gun bu kadar huysuz değildir bildigim kadariyla da huysuzluk cok yapmaz hepatit asisi.asi yaptiran oldu ku kizlar böyle huysuzlanan kızlar.
Canım bugün biz de yaptırdık, huysuzluk normalmiş , doktor öyle söyledi canım, 3-4gün sürebilirmiş...

Bu lohusalik nezaman gecicek ya aksam hava kararmaya baslayinca sıkıntı çöküyor neyapacagimi sasiriyorum.hickira hickira agliyorum 1-2 saat geciyor sonra yine basliyor.gunduz birseyim yok.

Bu lohusalik nezaman gecicek ya aksam hava kararmaya baslayinca sıkıntı çöküyor neyapacagimi sasiriyorum.hickira hickira agliyorum 1-2 saat geciyor sonra yine basliyor.gunduz birseyim yok.
Canım benim geçicek inanki bak, sen acil muska yaptır, dün de yazdım sana,kaç günlük oldunuz siz??

Canım benim geçicek inanki bak, sen acil muska yaptır, dün de yazdım sana,kaç günlük oldunuz siz??
Bugun 9.gun esim dedi hocaya gotureyim diye ama allahtan baska derman yoktur diyorum..kursun döktürucez bakalim.hergece int.den yasin aciyoruz evde okunsun diye..nas felak ayet-el kürsü okuyorum.icim azicik rahatliyor.ama 40gun boylemi olucaz ya.Sıkıntı geldiginde bebegimi görmek istemiyorum.kendimden nefret ediyirum

Bende şifa niyetine emziriyorum ona her mama verdigimde geberiyorum uzuntuden uyanddıramıyorum napsam bilemedim anne olmak ne zormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…