- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.001
cnm benım allah senı de bebegını de sagsalım kurtarsın sadece sen kaldın galıba allah yar ve yardımcın olsun hayırlı haberlerını beklıyoruzKizlar hafif bi sanci var, dua edin banainsaallah normal olur, kendiliginden dogum baslasa ,bi belirti olsa keske bugun,
Canim gazini nezamn cikariyrsun peki?? Deneyecegim mutlaka baska carem yok;((
gelmedi sandım ikikez yazdım:)neyse kk yeni uygulamasn alışcz.gazı yan yattığı için uyurken sırtını sıvzlıyorum yada bidahaki uyanışını bekliyorum uyanınca gazını çıkarıp emziriyorum.Canim gazini nezamn cikariyrsun peki?? Deneyecegim mutlaka baska carem yok;((
Amin canim bi ben kaldimcnm benım allah senı de bebegını de sagsalım kurtarsın sadece sen kaldın galıba allah yar ve yardımcın olsun hayırlı haberlerını beklıyoruz
Canim yaninda yardim edecek birisi varmi?annen gibi mesela.KV lercyardim amaciylacgelip kendini baktryolar gebeldede.eğer ole bi yardim edenin varsa 1 saatliginede olsa CIK bi dolaş esinle iyi gelir.bende baslarda oyleydim annem çok yardimci olmasına rağmen bunalmistm.ufacik bi ilcedeyim buna rağmen bi yurutus yapip geldik esinle.zamanla geçti sonradan.bugün 26. Gün zaman zaman olsafa çok surmuyo ama aksam o yatak oda işkence odadi gibi olabiliyor.:)Kızlar ben depresyona girdim , zaman zaman fenalık basıyo , ölmek istiyorum , bebeğimin sorumluluğunu layıkıyla yapamıyormuşum gibi geliyo, uykusuzluk ve yorgunluktan ölücem, bi iyi bi kötü ruh halim, bugün 28.günüm , nolur söyleyin ben hep böyle mi kalcam? Lohusa depresyonu mu bu? Nolur dua edin çok sıkıntı basıyo, deliricek miyim ben?
Duruma göre degisiyor, iki saatte bir degilde 3 ila 4 saatte bir yetiyor, dun gece mesela saat 3 te 6da birde 9 da uyandi, tam tamina 3 saatte bir, bazi geceler saat 4 te kalkiyor sabah 8 de...Allah analı babalı büyütsüm canım benim ama gecede uyusa bebiş iki saat hadi en fazla üç saatte bir emzirmen lazım değilmi ?
Hayir canim ilk dogumum, yasim 36, hamilelikte 35 kilo aldim, ve son 10 haftayi rahim agzi incelmesi yuzunden yatakta gecirdigim halde olaganustu kolay bir dogum gerceklestirdim.2. doğumunuz mu?çok kolay olmuş negüzel darısı bizim(bekleyenlşerin) başımıza..
Canim su anda herkesin dusundugu seyi dusunuyirsn.ben de arada oyle düşünüyorum özellikle aksamlari fenalik basiyo geceyi dusunuyorum.seninle aynı gun dogum yaptik.ben ilk zamanlar daha kotuydum.gebeyken insan farkina varmiyo ama doğum olunca sanki uzerine birden sorumluluk biniyo.artik istedigin gibi hareket edemiyorsun.istedigin zaman cikip gezemeyecekmissin gibi bi his oluyo sonucta sana bagli biri var birakamazsin diye dusunuyorsun.en azından ben oyle düşünüyorum. Esim ise gidiyo inanir misin ben istedigim zaman istediimi yapamayacak hissi geliyo bana sanki hep boyle devam edecek gibi.dusunmek lazim canim dusunsene buyuyecek oyle ya da böyle. Alisacaz zamanla sindi kucuk ama büyüdükçe kendini idare edecek böyle dusununce ben biraz rahatladım. Ama tabi heyheyler geliyo bana arada . aglayasim geliyo.gece uykusuzluğu etkiliyor bide.okudugum kadariyla da herkes ayni şeylerden muzdarip.buraya yaz devamli herkes ayni cunku canimKızlar ben depresyona girdim , zaman zaman fenalık basıyo , ölmek istiyorum , bebeğimin sorumluluğunu layıkıyla yapamıyormuşum gibi geliyo, uykusuzluk ve yorgunluktan ölücem, bi iyi bi kötü ruh halim, bugün 28.günüm , nolur söyleyin ben hep böyle mi kalcam? Lohusa depresyonu mu bu? Nolur dua edin çok sıkıntı basıyo, deliricek miyim ben?
Kızlar ben depresyona girdim , zaman zaman fenalık basıyo , ölmek istiyorum , bebeğimin sorumluluğunu layıkıyla yapamıyormuşum gibi geliyo, uykusuzluk ve yorgunluktan ölücem, bi iyi bi kötü ruh halim, bugün 28.günüm , nolur söyleyin ben hep böyle mi kalcam? Lohusa depresyonu mu bu? Nolur dua edin çok sıkıntı basıyo, deliricek miyim ben?
Kolik bebek için müzikler var canım nette ben gazi olunca onu aciyorum uykuya. dalıyor dene istersenKizlar allah askina acil yardim.ben bebegimi uyutamiyrum..okadr cok gazi varki dalmasi ve kalkmasi 5 dk max.uykusuzluktn olmek uzereyim..dr.damla verdi simdide surekli gaz cikariyruz kaka yapiyryz yine uyumuyor.nerde hata yapiyrum acaba??? Emziriyorum gaz cikarma sonrasi uyutmaya calisuyrum ama yok ben yataga birakinca yavrum yine kivraniyr lutfen yardim siz nasil uyutuyirsunuz.butun dengem bozuldu cildirmk uzereyim
canım çoğumuzda olan şey ben tek bende mi acaba diyordum ama bakiyorum da öyle değilmiş. İnşallah geçecek diye dua ediyorum özellikle arada dışarı çıkmak iyi geliyor allah yardımcımız olsun çok güzel gunlerimiz olacak inşallahKızlar ben depresyona girdim , zaman zaman fenalık basıyo , ölmek istiyorum , bebeğimin sorumluluğunu layıkıyla yapamıyormuşum gibi geliyo, uykusuzluk ve yorgunluktan ölücem, bi iyi bi kötü ruh halim, bugün 28.günüm , nolur söyleyin ben hep böyle mi kalcam? Lohusa depresyonu mu bu? Nolur dua edin çok sıkıntı basıyo, deliricek miyim ben?
maallh cnm sana bnmde ikinci olki 29 aylik ve cok kislando ilk bir hafta jkabus gibiyidi bnde onjnla olhilenemmiyprum die yok ona bavrdim die durup durup agliyoxum nherseye cok sukur gecti bizimde 25. gunumuz bitti iki coxuk vok fenaymis siz soz olun olki okula basla.adan ikinciyi yapmayon cok yipraniypsuniz bnm ilki tip bebekti bu sipDepresyona girme konusu açılmış .kızlar benim ikinci dogumum bu ve hiç lohusa sendromuna girmedim ilke bana da olmuştu.vr hayatı zindan etmiştim kendime oysa hiç takmaya lazım mis bak bunda hiç bakmıyorum nefes alıyor mu vs diye çünkü bunlar şeytanın vesveseleri. Sürekli takarak biryere varmış insan ilk çocukta duşa giremezdom şimdi hem ilk çocuğu yıkıyor sonra bebeği sonrada kendim yıkanıyrm bırakın çocuk ağladım ya az rahat olun inan hayat daha güzel olucak yemek yspamazdim şimdi yemeğini de utumu de yapıyorum. Ilk çocuğumla da ilgileniyrm.bol bol dua edin inş geçecek bu durum.zaten bir altı aylık olsun hersey daha da kolaylaşacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?