2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım benim. vallla doğru söyledin ruh gibi geziyorum. bugünler çabuk geçsin istiyorum ama hata mı ediyorum
Yok bebeğim neden hata olsun alışma süreci bilmiyorum seninki yeni daha emmeyi öğrenecek filan biz dün eşimle onu konuştuk ilk zamanlar memeyi ağzına sokuyorduk şimdi kendi buluyor hatta ac oluota babasında olduğunda omuzdan memeye iniyor demek ki geçiyor zaman,benim sipacik öyle yarım saat ya da yakın emmiyor bazen 5 dk emiyor ama ben 1.5 saat uyansin emsin diye uğraşıyorum..alisima süreci kendini sikma ayrıca sendeki kv insanı hasta ediyor benimki iyi ama benimkide beden temizliği yok yinede ben ne dersem onu yapıyorum..bizimki bjr zibinla yatıyor..Ankara nasıl biliyorsun, Ayrıca kaşıkla ver sonra mamayi kesmek kolay olur. .biberon gerçekten zor olur

Herkese selamlar, anne olduguma inanamiyorum, daha dogrusu sanki anne olmak ruhumda yokmus gibi, simdiden cok bunaldim. Kendimden geciyorum. Normal yolla dogurmak zaten cok zor gecti, dikislerim on bes güne ancak iyilesiyor su an. Onun disinda defalarca mastit oldum. Iyilestiriyorum bir daha basliyor. Emzirmekten gögüs uclarim cok yara oldu. Yeni gögüs ucu aldim da rahatladim birazcik. Aglaya aglaya emziriyordum cekilecek cile degilmis. Onun disinda bebek kolik. Gaz ataklari yüzünden uyumuyor uyutmuyor. Ne güzel bir hayatim varmis diyorum önceden, evim sessizdi, kafami dinliyordum, istedigim zaman istedigim yere gidiyordum. Simdi birazcik uykuya hasretim, stres hat safhada olunca da bebek uyurken uykuya gecemiyorum cabuk. Ya da simdi uyanacak zaten derken geciyor zaman. Emzige alistirmayi hic istemiyordum ama durmuyor. Durduramiyorum. Sabahin köründen gece yatana kadar en fazla yarim saat oyalayabiliyorduk. Sürekli meme istiyordu gaz sancilarini bastirmak icin, emzikle 1 saat oyalanabiliyor ve bazen gece uyaninca emzigi veriyorum geri uyuyor, meme vermek zorunda degilim artik dakika basi.

Umarim sizlerin durumu daha iyidir. Ben sanirim depresyondayim. Hicbir sekilde eglenemiyorum, sürekli bitkin ve yorgunum, tuvaletimi tutmaktan saatlerce sanirim idrar yolu enfeksiyonu da oldum. Ne zaman bitecek bu cile acaba?

Tamam canim haber veririm.bakalim ne diyecek.evet aksam karanlik cokervokmez bir aglamadir geliyor.esim azcikcikayim hava alayim diyor ben basliyorum aglamaya.cok garip oldum gunduz birseyim yok ama.nezamman gecer bilmiyorum
Valla eşimde benle beraber 40 ı bekliyor geçecek umudumuz var

Gözün Aydın kübracım seni takip eden biri olarak çok sevindim Rabbim bebeğine sağlıkla huzurla mutlulukla hayırlı bi ömür biçsin dört gözden ayırmasın inş :) sana da çok geçmiş olsun.. Bebeğin 2800 diye üzülme bizim ailede de bebekler hep 2500 kedi gibi doğarlar ama çabuk toparlıyorlar.. O büyük gelen çorapların ne hale geldiğine şaşıracaksın :))
Doğumunu yaptıran doktor ve çocuk doktorun kimdi acaba . Bir de onu paylaşırsan sevinirim..

Abimin eşi öyleydi canım ben doğumdan 15 gün sonra gördüm ve sanki doğum yapmamış gibiydi zaman aldı toparlanması ama şuan eski kilosunda halinde.. Kendine zaman tanı. Boşver bebeğin tadını çıkar taş gibi olucam birkaç ay sonra de keyfine bak

Canım bu anlattıklarının çoğu bende de var.sanki benim yapabileceğim şey değilmiş nasıl böyle oldu hep bu şekilde mi olacak gibi bir sürü düşünce sürekli ağlayacak gibi oluyorum özellikle yalnız kaldığım da.ama arastirdim buradaki arkadaşlarda geçecek diyor inşallah geçecek canım buna inanmaya çalışıyorum

Canım kolay değil biz bile zorlanıyoruz kolik bir bebekle sen daha çok zorlanirsin,tabiki önceki hayatımiz gibi olmuyor .. sac kurutma makinası açsan kolay değil uykusuzluk alışmaya çalışmak lütfen kendine zaman tanı allah yardımcın olsun. Hamilelik gerçekten çok kolaymis

Ne guzel valla.. biz de basta oyle dusunmustuk ben de annemlerle gidicektim ama sonra bazi sebeplerden vazgectik. Benim de kv gelcek ama dedigin gibi o bize degil ben ona bakarim buyuk ihtimal ahh ahhh...

Ne guzel valla.. biz de basta oyle dusunmustuk ben de annemlerle gidicektim ama sonra bazi sebeplerden vazgectik. Benim de kv gelcek ama dedigin gibi o bize degil ben ona bakarim buyuk ihtimal ahh ahhh...
Allah bu kv kere merhamet versin.bizimkisi bide tarikat ehli elinden teşbih düşmez sürekli dua eder, çocuklarda nazlamis o da kendini misafir gibi agirlatiyo.allah sabir versin sanada..

2. doğumunuz mu?çok kolay olmuş negüzel darısı bizim(bekleyenlşerin) başımıza..

Valla eşimde benle beraber 40 ı bekliyor geçecek umudumuz var
Gittim canim doktora acilma yokmus dikislerden 2 tanesi dusmus 2si duruyor.yan otur koltuga agir kaldirma vs dedi.cocuk doktorunada gittim kizim iyiymis sarilik varmis birsz emzir gecicek dedi.sut meselesini sordum yetiyormu bilmiyorum dedim ogun basina 50 cc sut yeterli dedi doyar dedi.ben saginca gogus basina 40-50 cc cikiyor yeter dedi.bol bol emzirhic mama verme artar dedi.bakalim zamanla artarisallah..sutum var ama yagli degil doyurmuyor..neyapicm bilmiyorum.cok dert ediyorum..likir likir gelmiyor.cekiyo cekiyo yoruluyor.nezmn duzene giricek bilmiyorum.

Kizlar allah askina acil yardim.ben bebegimi uyutamiyrum..okadr cok gazi varki dalmasi ve kalkmasi 5 dk max.uykusuzluktn olmek uzereyim..dr.damla verdi simdide surekli gaz cikariyruz kaka yapiyryz yine uyumuyor.nerde hata yapiyrum acaba??? Emziriyorum gaz cikarma sonrasi uyutmaya calisuyrum ama yok ben yataga birakinca yavrum yine kivraniyr lutfen yardim siz nasil uyutuyirsunuz.butun dengem bozuldu cildirmk uzereyim

İşe yarar bi taktik mi beğenirmisin bilmem ben yan yatarak emziriyorum olduğu yerde uyuya kalıyor.karnın üstüne battaniyesini dörde katlayıp koyuyorum daha derin uykuya dalıyor. aramıza yastık koyup olduğum yerde uyuyorum ağlayınca daha hızlı cevap veriyorum yanım olmasının kucağımda uyumasının güven verdiğini düşünüyorum.

Canim gazini nezamn cikariyrsun peki?? Deneyecegim mutlaka baska carem yok;((

benim kızımın çok uyumasından şikayet ediyordum bugün aynen anlattığın gibi oldu.memede bırakırsam susuyor.acaba doymuyor mu diye düşünüp mama verdim.onu da hastane de almıştık iki defa kullandık 4 haftası cuma dolacaktı inşallah bozulmamıştır.içip uyudu biraz önce bakalım ne kadar sürecek

Canım yan yatıp yattığın yerden emzirmeyi dene o dalınca aranıza yastık koy sende uyu uyandığında hemen cevap verebilirsin uyurken de battaniyesini dörde katla karnın üstüne koy daha derin uyuyor.benimki de kolik sabah saatlerinde inlemesi kıvranması artıyor ne yaparsan yapayım uyumuyor ki uyusun diye uğraşmıyırum böylelikle gece daha rahat uyuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…