• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar sizde istah durumu nas hamileyken yedigimin iki katini yiyiyorum resmen ne olacak bu halimmM gexe emzrmeye kalktikca yiyiyorum gundz agzim hic durmuyo zAten su kan ve vitamin ilaclarinida hep unutuyorum dr 40 gun daha kulan demist siz kullaniyormusunuz

kizlar sizde istah durumu nas hamileyken yedigimin iki katini yiyiyorum resmen ne olacak bu halimmM gexe emzrmeye kalktikca yiyiyorum gundz agzim hic durmuyo zAten su kan ve vitamin ilaclarinida hep unutuyorum dr 40 gun daha kulan demist siz kullaniyormusunuz

gündüz bende öyleyim malesef bari gece suyla idare edeyim diyorum ama biraz daha uyumazsa bende soluğu mutfakta alabilirim heran. Evet bana da kullan demişti.

En son saat 2 de emzirip yatirmistim saati 5 e kurdum normalde 2 saatte bir uyaniyo oglusum o da uyumus ben de uyumusum vicdan azabı çektim :(

Bi de göğüs acisi yaşayan anneler avent göğüs kalkanini şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka alıp deneyin benim katlanılmaz acilarim vardı hepsi gecti.

Amin canim bi ben kaldim :KK17::KK17::KK17: hayirlisiyla bi normal olsaydi,o hafif sanci gecmedi hic, devami gelir mi sizce
inş gelmiştir devamı ve bi sancı da doğurursun tatlım ben sezeryan yaptıgımıcın hıc bılmıyorum nasıl olyo bu sancı ıslerı.. ıns klay olr senın ve kuzunn ıcın

bende inanılmaz ıstahlıyım verdıgım kıloları gerı alıyorum cok uzgunumm ama acıkıyorum ne yapayım :(

kızlar bugün büyük kızımın sınıfı belli olacak kura ile.minik kuşumu bırakıp kuraya gidiyorum bakalım ne olacak umarım ben yokken uyur ağlamaz büyük kızıma da inşallah en hayırlı öğretmen çıkar kurada

maallh cnm sana bnmde ikinci olki 29 aylik ve cok kislando ilk bir hafta jkabus gibiyidi bnde onjnla olhilenemmiyprum die yok ona bavrdim die durup durup agliyoxum nherseye cok sukur gecti bizimde 25. gunumuz bitti iki coxuk vok fenaymis siz soz olun olki okula basla.adan ikinciyi yapmayon cok yipraniypsuniz bnm ilki tip bebekti bu sip

benimde ilk oğlum 27 aylık hatta daha yeni olcak eylül 6 sinda.ikinci ise 18 günlük oldu.geceleri ikisi birden kalkıyor ama artık alıştım .anneme yok kV yok yanımda ztn annem ameliyat oldu oda evde yatıyorgelini bbakıyor .is başa düşünce hersey yapılıyrms. Kafaya takipte kendimi yiyeceğime boşver deyip atıyorum kötü düşünceleri aklımdan.benimkide kazayla oldu ikinci ama iyi ki böyle olmuş bak ikisi birden büyüyecek.

Bi de göğüs acisi yaşayan anneler avent göğüs kalkanini şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka alıp deneyin benim katlanılmaz acilarim vardı hepsi gecti.
Ne kadar süre kullanılıyor canım ilk zaman lar mi yoksa tüm emzirme döneminde mi

Gittim canim doktora acilma yokmus dikislerden 2 tanesi dusmus 2si duruyor.yan otur koltuga agir kaldirma vs dedi.cocuk doktorunada gittim kizim iyiymis sarilik varmis birsz emzir gecicek dedi.sut meselesini sordum yetiyormu bilmiyorum dedim ogun basina 50 cc sut yeterli dedi doyar dedi.ben saginca gogus basina 40-50 cc cikiyor yeter dedi.bol bol emzirhic mama verme artar dedi.bakalim zamanla artarisallah..sutum var ama yagli degil doyurmuyor..neyapicm bilmiyorum.cok dert ediyorum..likir likir gelmiyor.cekiyo cekiyo yoruluyor.nezmn duzene giricek bilmiyorum.
Sevindim canım

Kızlar evde yalnız kalmaya bile korkuyorum, bu nr huzursuzlukmuş böyle, tecrübeli anneler ne zaman geçer bu iç sıkıntısı nolur 40 ımız çıkıncabitsin çok kötüyüm...

merhaba hanımlar kızımı 18 ağustosda kucağıma aldım sağlıklı sıhhatli sezeryanla doğdu adı nevra oldu

C tesi suni sanci verck, cok cekmem insaallah

Canım doktoruna iyice sor,açılman iyise al suni sancıyı.çünkü korkutmak gibi olmasın ama çok fena.banada verdiler suni sancıyı açılman yi diye çok şükür normal oldu ama suni sancıyı çekip sezeryana girenlerde var.doktoruna iyice sor sezeryan riski varsa hiç çekme suni sancıyı.

Kızlar evde yalnız kalmaya bile korkuyorum, bu nr huzursuzlukmuş böyle, tecrübeli anneler ne zaman geçer bu iç sıkıntısı nolur 40 ımız çıkıncabitsin çok kötüyüm...
canım benim bugün 28 günlük oldu,bayağı geçti ilk hafta çk oluyodu özellikle akşamları.şimdide ara ara oluyo ama annemlerle döncem diye biraz içim rahat ondan sanırım bu sıkıntının geçmesi.nşallah seninde geçer canım.

Sali günü sağlık ocağına gittim bebeğimi tartırmak için ,zibin vardı bezede cis yapmışti gidene kadar, soymadan tartti o yüzden kilosundan emin değilim. .4150 gr geldi.
10 günlükken 3740gr. 19.gunde 4150gr
Zibinla ve bezi ıslak olduğundan 4 kilo olabilir. .sütun yeterli filan dedi boyuda 52cm olmuş. .Velhasıl kelam dün uzun bir yolculuk yaptık pek yiyip icemedim sanırım bu sefer süt azaldı. .5-15dk emiyor baya kesintisiz ozaman sütler taşıyor ağzından sonra emiyor ama boş yutkunma sesi yok bakıyorum süt yok ağzında pompayla çekiyorum yok damla damla ne oldu bir günde merak ettiğim azalan süt çoğalır mi yemek yerken midem bulanıyor. .humana çay alsam düzelir mi azalan sütü kurtarabilir miyim?

Back
X