- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.021
kizlar sizde istah durumu nas hamileyken yedigimin iki katini yiyiyorum resmen ne olacak bu halimmM gexe emzrmeye kalktikca yiyiyorum gundz agzim hic durmuyo zAten su kan ve vitamin ilaclarinida hep unutuyorum dr 40 gun daha kulan demist siz kullaniyormusunuz
inş gelmiştir devamı ve bi sancı da doğurursun tatlım ben sezeryan yaptıgımıcın hıc bılmıyorum nasıl olyo bu sancı ıslerı.. ıns klay olr senın ve kuzunn ıcınAmin canim bi ben kaldimhayirlisiyla bi normal olsaydi,o hafif sanci gecmedi hic, devami gelir mi sizce
bende inanılmaz ıstahlıyım verdıgım kıloları gerı alıyorum cok uzgunumm ama acıkıyorum ne yapayımkizlar sizde istah durumu nas hamileyken yedigimin iki katini yiyiyorum resmen ne olacak bu halimmM gexe emzrmeye kalktikca yiyiyorum gundz agzim hic durmuyo zAten su kan ve vitamin ilaclarinida hep unutuyorum dr 40 gun daha kulan demist siz kullaniyormusunuz
maallh cnm sana bnmde ikinci olki 29 aylik ve cok kislando ilk bir hafta jkabus gibiyidi bnde onjnla olhilenemmiyprum die yok ona bavrdim die durup durup agliyoxum nherseye cok sukur gecti bizimde 25. gunumuz bitti iki coxuk vok fenaymis siz soz olun olki okula basla.adan ikinciyi yapmayon cok yipraniypsuniz bnm ilki tip bebekti bu sip
Ne kadar süre kullanılıyor canım ilk zaman lar mi yoksa tüm emzirme döneminde miBi de göğüs acisi yaşayan anneler avent göğüs kalkanini şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka alıp deneyin benim katlanılmaz acilarim vardı hepsi gecti.
Canim aslında 1 saatten fazla kullanilmasi onerilmez yaziyo ama ben hiç cikarmiyorum çıkarınca sizlamaya basliyoNe kadar süre kullanılıyor canım ilk zaman lar mi yoksa tüm emzirme döneminde mi
inşallah cnm dualarım senınleKizlar dr gttm, az acilma var dedi,c tesi başlatacak suni sanciyla, yarin da sancin gelebilir dedi, insaallah kolayca kurtulurum bana dua edin
Sevindim canımGittim canim doktora acilma yokmus dikislerden 2 tanesi dusmus 2si duruyor.yan otur koltuga agir kaldirma vs dedi.cocuk doktorunada gittim kizim iyiymis sarilik varmis birsz emzir gecicek dedi.sut meselesini sordum yetiyormu bilmiyorum dedim ogun basina 50 cc sut yeterli dedi doyar dedi.ben saginca gogus basina 40-50 cc cikiyor yeter dedi.bol bol emzirhic mama verme artar dedi.bakalim zamanla artarisallah..sutum var ama yagli degil doyurmuyor..neyapicm bilmiyorum.cok dert ediyorum..likir likir gelmiyor.cekiyo cekiyo yoruluyor.nezmn duzene giricek bilmiyorum.
C tesi suni sanci verck, cok cekmem insaallahinş gelmiştir devamı ve bi sancı da doğurursun tatlım ben sezeryan yaptıgımıcın hıc bılmıyorum nasıl olyo bu sancı ıslerı.. ıns klay olr senın ve kuzunn ıcın
Canim aslında 1 saatten fazla kullanilmasi onerilmez yaziyo ama ben hiç cikarmiyorum çıkarınca sizlamaya basliyo
C tesi suni sanci verck, cok cekmem insaallah
canım benim bugün 28 günlük oldu,bayağı geçti ilk hafta çk oluyodu özellikle akşamları.şimdide ara ara oluyo ama annemlerle döncem diye biraz içim rahat ondan sanırım bu sıkıntının geçmesi.nşallah seninde geçer canım.Kızlar evde yalnız kalmaya bile korkuyorum, bu nr huzursuzlukmuş böyle, tecrübeli anneler ne zaman geçer bu iç sıkıntısı nolur 40 ımız çıkıncabitsin çok kötüyüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?