- 13 Ekim 2010
- 293
- 17
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
hoşgeldin hayırlı olsun[/QUOTE .!.:hoşbulduk teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin hayırlı olsun[/QUOTE .!.:hoşbulduk teşekkür ederim
çok haklısın.pazartesi giderim doktora inş. kötü bişey çıkmaz.
he sen 2000egöre hesaplıyorsun bende 2000 bidiğeri 4000olmalı
bidiğeri4000nin 2 katı 8000gibi olmalı diye hesap ediyorum
5+3üm bugün kese ve yolksac de gözüktü.ama kan değeri?
senin sat kaç keseyi gördünmü
bizde 18 inde gitcez inşaallah sat ne zamandı senn canım?
canımm seni başka bi topikte gördüm tesadüfen ve takvimini de gördüm masallah suphanallah hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin canım,görünce çook sevindim
merhaba bende 2014 ağustos annesi olacam inş.
daha önce kasım 2011 annesiydim şimdi 2 yaşında bir prensesim var
herkese günaydın.bugün moralim bozuk yardımınıza ihtiyacım var.dün akşam eve gittiğimde çok çok az pembe leke gördüm.sabah da kahverengi bi leke vardı.telaşlandım açıkçası ama henüz doktora gitmedim.korkmalı mıyım(
merhabaaa...
eğer bebişim bi sürpriz yapmazsa bende ağustos annesiyim
herkese günaydın.bugün moralim bozuk yardımınıza ihtiyacım var.dün akşam eve gittiğimde çok çok az pembe leke gördüm.sabah da kahverengi bi leke vardı.telaşlandım açıkçası ama henüz doktora gitmedim.korkmalı mıyım(
merhabaaa...
eğer bebişim bi sürpriz yapmazsa bende ağustos annesiyim
sa arkadaşlar... nasılsınz?
a.s. canım iyiyz sen nasılsın?
Tatlım normalde adet görmen gereken zamansa ve lekelenmeden öteye gitmediyse korkma, benimde adet günümde lekelenme oldu pet kullanmıştım hasta oluyorum diye, bebiş kendine yer beğeniyo
inş. canım bişey çıkıcağını sanmıyorum ufak bi lekelenmeyle ama, hepimizde biliyoruz lekelenme düşük tehlikesi oluyor en azından vitamin verir belki progestan verir önlemini almış olursunz...
yerleşme lekesi olabilir am ihmal etmemek lazım sadece kahve lekeyse sorun yok ama renk kırmızılaşırsa sorun var içinin rahat etmesi için pazartesiyi bekleme bence tedbir iyidir
canım telaşlanma ama yinede dr. a git bence için rahat etsin..
Canım sen tablo yapabiliyorsan konuyu devralsan listemizi yapsan
Az once tuvalette peceteye kahverengi akinti geldi bende de. Devami gelmedi. Doktoruma sordum yerlesme kanamasi olabilecegini yine de bugun dinlenmemi soyledi cok korktum insallah onemli bir sey yoktur ve bebisim bana tutunmaya calisiyordur
elh. hamdolsun soğuk ve ısınma telaşı içindeyim.. rabbim dışardakilere yakacak bulamayanlara yardım etsin..a.s. canım iyiyz sen nasılsın?
elh. hamdolsun soğuk ve ısınma telaşı içindeyim.. rabbim dışardakilere yakacak bulamayanlara yardım etsin..
KULLANICI ADI | ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ | CİNSİYET ve BEBEGIN ISMI | KESİN DOĞUM TARİHİ | BEBEK DOGDU |
Slm arkadaşlar,öncelikle buradaki hamile arkadaşlarımın yavrularını sağlıkla kucaklarına almalarını,hamile kalmak isteyenlerin de hayırlı bir şekilde en kısa zamanda hamiş kalmalarını diliyorum...Ben de büyük ihtimal Ağustos annesi olacağım:)
Merhaba kizlar :)
Bugun 5+4 te bebisimizin kesesini gördük çok şükür :) rabbim herkese nasip etsin insallahh :)
hg cnm hayırlı olsun yeni bebişin sağlıkla kucağına alırsın inş :)) belki bu sefer bi prens gelir
hb teşekkür ederim .ilkinde içime kız olacak gibi geliyordu kız oldu.şimdide erkek gibi geliyor bakalım hayırlısı ve sağlıklı olsun yeter.