- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Benimki de okul başlayınca 58 aylık ana sınıfına veriyorum bu sene gecen sene de ana okuluna gitti seneye 70 aylık olacak ama 1730 gr doğmuştu yaşıtlarında fiziği geride sorun yaratır mı sizce ana okulunda gayet iyiydi gerçi
Selam benim kizimda Kasım 2008 li 2 yil anaokuluna gitti bende cok tereddüt yaşadım gitsemi 1 sene raporla uzatsakmi ama bu hafta kaydımızi yaptirdik hayırlısı artik
merhaba, dün okula gidip okul formalarımızı aldık:) ders kitaplarımızı okuldan alacakmışız. kırtasiye için ise bir liste vediler. ben oğlumdan daha heyecanlıyım.:))
merhaba, hangi şehirdesiniz hangi okula verdiniz oğlunuzu? belki aynı okula başlayacak arkadaş bulurum oğluma diye soruyorum. ancak geçen yılların sayfaları daha kalabalık, bizim sayfada 10 kişi ancak varızBenim yavrumda başlıyo bu yıl.baba oğul onlar heyecanlı,ben tedirginim.geçen yıl kreşe gitmişti ama yarım gün.bakalım bu yıl alışabilecekmi.bizde özelden yana kullandık tercihimizi.sabah 9 akşam 4 ..o yüzden tedirgin oluyorum.koskoca bir gün. Ikimizinde alışması zaman alacak sanırım
Benimkide subat 1. Iki ay var aralarındamerhaba, oğlum 25.03.2009 doğumlu alt sınırdan başlayacak ama umarım bu yılı kolay atlatırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?