İlköğretim Yorum ve Soruları 2014 2015çocuğu 1, sinifa başlıcak annelerin paylasim alani

Aynen benimki...iki haftadır sinir stres sahibi oldum..Yapmak istemiyor ..resmen ağlıyarak yapıyoruz. Oyunlarla kandırmaca ile ders yaptırıyoruz.Haftaya harflere başlıycaz inşallah ozamanda böyle olmaz...

merhaba gal,ba çocuklarımız aynı okulda öğretmeninin kim acaba ;? bizimde ödeve başlama sıkıntımız var başlıyoruz ama sinir harbiyle bitince çok mutlu o ana gelene kadar kendini de beni de perişan ediyor....

:) Değildir canım. İstanbulda değilim ben..Öğretmeni ile konuştum. İlk zamanlar normal olduğunu yeni bir sürce girdiklerini söyledi.. Bol bol oyun hamuru ile oynatın .Parmakları ,el kasları gelişsin dedi.

affedersiniz yanlış mesajdan alıntı yapmışım :) size de iyi ve mutlu yıllar olsun ....

ARKADAŞLAR HARFLERE BAŞLADINIZMI BİZ BUGÜN E HARFİNİ ÖĞRENECEKTİK

benimki yapmak istemiyor yaa ne yapacağım bu çocukla bilmiyorum
öğretmeni derstede öyle diyo
yapamadığından değil keçiliğinden

Bütün tecrübeli velilerden duyduğum e harfinin zorluğu. Ama stres yapmamak lazım,sabırlı olmak lazım galiba,çocuğumuzada yansıyo

evet canım satıra sığdırmak ve düzgün yapmakta sıkıntısı var

e ve l harfleri ile sayılardan 7-8 i yazdılar dün akşam yine on ikilere kadar ders yaptık. ben gittikçe bunalıyorum; meyve ödülü cips ödülü,,, oyun- çizgi film hepsini deniyoruz

bizim ögretmenmi yavaş anlamadım, hiç ödevimiz olmuyor okuld ayapıyorlar

maşallah maşallah öğretmenize arkadaşım

Bende ilk zamanlar ne çok stres yaptım ayy..çocuğum zavallı kuzum artık ben sinirleniyorum diye dersten soğudu. Eşimde bana okuma yazma öğrenemeyenmi var,çocuğuda kendinide kasma bu kadar deyince aklım başıma geldi. Büyütmeyelim arkadaşlar,okul daha yeni başladı.çocuklarımızda hissediyo. Okulu sevmiycekler valla bu gidişle

Face de bi sayfa var. 1.sınıf anneleri paylaşımda bulunuyo. Bugün kadıncağız yazmış ellerimi çocuğun Boğazı'nda buldum diye

Kızlar fazla sıkmayın bence neticede daha Küçükler ve okulda alışma dönemindeler biz ne kadar rahat olursak onlarda o kadar rahat olurlar
Biz e yi bitirdik bugün l yi öğrendiler
Öğretmenimiz güzel yazanların defterine Gülen Güz yapıştırıyor ödüllendiriyor
1 kere kalem kazanmış iki kere de kek kazanmış ve Gülen yüzlerde var
Böyle olunca oğlumda severek yapıyor gibi geliyor bana

oğlanın ödevi yüzünden oğlumu üzdüm yaa içime verdi akşam o uyuduktan sonra ağladım

benimki okulda pek yazı yazmıyor millet yarım sayfa bir sayfa yazarken benim ağustos böceği 3-4 satır yazıyor
o yapmadıklarını da evde yaptırmaya çalışınca çocuk yoruluyor

bize asık surat geldi dün canım yaa
maşallah kuzuya

A anneveoglusu canım takma bu kadar. Bende biriki üstüne gittim şimdi okuldan geldiği gibi uyuyo. Bence dersten kaçıyor...akşam sordum yavrum niye böyle yapıyosun,daha çok erken tv açayım istersen dedim. Yok anne dinlenicem ben dedi. Bide diyoki anne ben ders yapmayı çok seviyorum ama ya yapamazsam. Zatende yapamıyorum dedi. Biz sabırsız davranınca cocuklarımızda yetersizlik hissi doğuyo arkadaşım. Bizde öyle oldu yani

Bide erkek çocukları biraz daha farklı galiba. Geçen okula gittim erkek çocukları nasıl çıkıyo sınıftan bi görseniz. Sanki bağlıymışlarda birden çözmüşler iplerini gibiKi benimki sakin çocuktur normaldeKızlar yine tutmuşlar öğretmen lerinin elinden,(bir elinde 2-3 çocuk birden )sakin sakin çıkıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…