Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Aaaa niye ki :) dur bakim ben bisiler o zaman canlandiralim orayii

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Bakma bakma , caminin batı yakasının en çok insan geçen ultralüx olan betonundan yer kapattım biraz önce 5dk sonra cami önünde işe başlıcam

Bakma bakma , caminin batı yakasının en çok insan geçen ultralüx olan betonundan yer kapattım biraz önce 5dk sonra cami önünde işe başlıcam

:) ehehehe mantiklii hem seni gorunce alirlar zaten :))

Cok sasirdim :)

Benim oglumun hic oyle huylari yok sadece ustune atlar yere dusersin o kadar :))

benim oğlan azcık tuhaf

aaa hoşgeldin benimde eylül ekim gibi sen nasıl hazırlıklar yapıyosun ben çok ayrıntılara takılıyorum

Evet ilk ben gidiyorum ama tabi en son ben evlenirim gibi gözüküyor tepsi aldım kahve için elbisemi vs. aldım söz için şimdilk bişi yok nişan hazırlıklarıda ufak ufak işte makasımı yzük yükseltimi falan süsledim o kadancık sen napıvereyonnn isim ne yaş kaç ?

aaa hoşgeldin benimde eylül ekim gibi sen nasıl hazırlıklar yapıyosun ben çok ayrıntılara takılıyorum

Hoşbulduk canım Benim gibi bir ayrıntı hastası daha henüz bir hazırlık yapmıyorum çeyiz borcu ödüyorum evde bir kaç eksik var onları tamamlıyoruz nasipse Ramazandan sonra temizliğe girişeceğiz sonrası Allah kerim oo ne hayaller ne ayrıntılar kuruyorum en son kafamda bir şeyler oluşturabildim herhal sende ne hazırlıklar var

Nasip canım geç olsun güç olmasın ohh burada paylaştın mı hazırlıklarını ben kaçırdıysam isterim yane ben henüz net bir hazırlık yapmadım Ramazandan sonra olduğu için evin hazırlığı sonra bizlerin artık evde yapacağım süslemeyi düşünüyorum evde klasik söz gibi değilde daha eğlenceli hale getirmek niyetim bakalım kısmet 24 yaşındayım İstanbul'dayım muhasebeciyimnehir ya da nil diyebilirsin canım sanalda ismim bu sen neler yapıyorsun zaten hemen hemen eksikler bitmiş gibi elbiseni merak etmedim değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…