- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #1.641
amin canım :)
kayınvalide bohçası için kanaviçe takımı hazırlatıyoruz canım :)
bohçaların dantelleri hazırlanıyor :)
kayınvalidenin bohçası için kumaş arıyoruz :)
biz sadece damat beye bohça yapacağız onlar da bana , zaten damadın bohçası da nişandan sonra gidermiş o yüzden onu nişandan sonra hazırlayacağım. k.v adayım da benim bohçam için sandık almış beğenmedim çok ama ne yapayım güzelmiş dedimaslında kadife puf gibi olanlardan olsa daha güzel olurdu. ben de heveslenip aldığı için bişey demedim . ilerde kendi istediğimden alırım artık çok istersem :)
iyi yapmışsın canım altı üstü bi sandık :) kalp kırmaya değmez :)
benim annem çok hevesli :)
onlar bana yapmasada bizden herşey dört dörtlük gitcek diyo
aynen canım o sandığı da evimde bir şekilde değerlendiririm zaten :)
benim de annem hevesli de bakalım önce onlardan gelecek olanlara da diyor :) havlu vs. çeyizlik şeyleri yapmışlar bir tek bana alınacak iç çamaşırı gecelik makyaj malz. kalmış. sen onları aldın mı canım
çeyizlerim tamamda canım :)
bohça namına bişey yok :)
işte kanaviçe yapılcak :)
bohçanın kumaşları dantelleri hazırlanıyor ya :)
listemi hazırladım :)
yavaş yavaş alıcam :)
anladım canım ben de hazırladım liste :)
neler var canım senin listende ben bişeyleri unutmuşum gibi hissediyorum da
çeyizlerim tamamda canım :)
bohça namına bişey yok :)
işte kanaviçe yapılcak :)
bohçanın kumaşları dantelleri hazırlanıyor ya :)
listemi hazırladım :)
yavaş yavaş alıcam :)
aynen canım o sandığı da evimde bir şekilde değerlendiririm zaten :)
benim de annem hevesli de bakalım önce onlardan gelecek olanlara da diyor :) havlu vs. çeyizlik şeyleri yapmışlar bir tek bana alınacak iç çamaşırı gecelik makyaj malz. kalmış. sen onları aldın mı canım
Eki Görüntüle 1110703 böyle bişey canım nevresim takımının işlemeli ve dantelli halini düşün
Kızlar ya bu arada dün sadece güzel şeyler olmadı maalesef
Dün erkek arkadaşımla dönüş yolunda arabalı feribota bindik, arabadan indik biraz hava alalım diye oturduk.
Ben biraz mayıştım kafamı onun omzuna koydum.
Sonra baktım alımlı bi kız geliyor, yani kendine baktırtabilecek bi kızdı.
Biranda erkek arkadaşım bakacak mı diye kafamı hızlıca kaldırdım, ve ben başımı kaldırdığımda bizimkiningözleri çoktan kızın üzerindeydi
Başımı kaldırdığımı fark etti bi afalladı salağa mala öküze bağladı ama ben göreceğimi gördüm yani.
Hiç konuyu açmadım görmemezliğe geldim ama uyuz oldum hani
Dünden Beride aklımdan çıkmıyor
Eki Görüntüle 1110703 böyle bişey canım nevresim takımının işlemeli ve dantelli halini düşün
bohça için listen hazır mı canım
Bu kayınvalideyemi veriliyor kuzum :26:
çok güzel duruyor
hayır canım onu anneme bıraktım artık ne gerekirse annem belirlesin beraber alalım :)
Bakmayan erkek çok azdır diye düşünüyorum canım Ben benimkinin yanımda hiç yakalamadım ama ben yokken gözü kayıyodur heralde erkek sonuçta. Biz bile bayan halimizle dönüp bakıyorsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?