- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.601
araştırma içindeyimm
50 tanesi 250 lira mı oluyo yani?
bence biraz pahalı canım ama sen bilirsin
bana da pahalı geldi (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
araştırma içindeyimm
aynen canım sen kendin mi yapıyosun tam göremedim ne var içinde sabundan başka ?
ben sabun lavanta kesesi ve küçük cam kavanozlarda şekerleme düşünüyorum , bir de etiket yapıştıracak mısın isminizi tarihinizi. :44:
araştırma içindeyimm
bana da pahalı geldi (
Ne araştırıyon kuzu?
ben karasızım canım yastıklarımı kendim yapıyorum zaten :)
geriye kutu şişe ve kavanoz almak kalıyor... bütçe olarakda 150 liraya denk geliyor sanırım :)
asetat kutunun içine yastık mantar tıpalı şişede kolonya küçük kavanozda kahve koyucam sanırım :)
10 adet havlum içinde kese diktiricem havlu sabun çorap koyucam :)
canım nerdensin sen istanbul mu nereden alacaksın tıpalı şişeleri eminönünden mi , ben hafta sonu sevgiliciğimi eminönüne sürükleyeceğim erkenden gidip malzeme alayım :)
hediyelikleri canım şu an asetat kutulara takıldım
ben aylardır eminönüne gitcem diyorumda gidemiyorum canım
netten sipariş vericem kapıda ödemeli bi site buldum :)
benim odun işe güce fena kaptırdı kendini
Anladım canım , çok pahalı bişey yaptırma biliosun kmse değer verip saklamıyor yada çocukları bozuyor ediyor vs. bizim evde öyleydi küçükken dağıtılan nikah şekerlerini hemen açar yerdimm
hangi site canım bana da söyler misin , ben de kalpli sabun buldum özelden mesaj atayım sana :)
öyle bişey değil canım ben yemezdim ama süslere gıcık olurdum bozardım
geçen günde istemeden yine bozdum çok sevdiğim kuzenimin kuğusunun kafasını kopardım incelerken
bana da pahalı geldi (
aklında başka bişey var mı canım senin:44:
evet kurabiye var aklımda:26:
Süper kuzummmm Bak sana demiştim stres yapıcak bişey yok diye çok çok sevindimmm . Aile gerçekten çok önemli birşey umarım hep böyle devam ederGünaydın Hatunlarrr
Musmutlu başladığım bir günden size kucak dolusu merhabalar
Dün erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım.
Dünyada onalrdan tatlısı varmı acaba diye düşünüyorum dünden beri.
Rabbim nazarlardan saklasın çok şekerler.
Beni çok sevdiler.
Durup durup fotografımı çektiler
Babasına diyorum ki ama ben fotolarda çirkin çıkarım, oda bana diyor ki sen hiç bir foto da istesen de çirkin çıkamazsın çünkü çok güzelsin benim canım kızım diyor
Kapıdan içeri girer girmez, oğlum durdun durdun valla turnayı gözünden vurdun dedi
Annesi benden daha çok heyecanlıydı.
Erkek arkadaşım tek çocuk olduğu için çok üstüne düşüyotlar diye korkmuştum ama beni çok sevdiler çok çok çok mutluyum
Sevincimi hemen sizinle paylaşmak istedim canlarııııımmmmmm
Süper kuzummmm Bak sana demiştim stres yapıcak bişey yok diye çok çok sevindimmm . Aile gerçekten çok önemli birşey umarım hep böyle devam eder