• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

aynen canım sen kendin mi yapıyosun tam göremedim ne var içinde sabundan başka ?
ben sabun lavanta kesesi ve küçük cam kavanozlarda şekerleme düşünüyorum , bir de etiket yapıştıracak mısın isminizi tarihinizi.
:44:

ben karasızım canım yastıklarımı kendim yapıyorum zaten :)
geriye kutu şişe ve kavanoz almak kalıyor... bütçe olarakda 150 liraya denk geliyor sanırım :)
asetat kutunun içine yastık mantar tıpalı şişede kolonya küçük kavanozda kahve koyucam sanırım :)
10 adet havlum içinde kese diktiricem havlu sabun çorap koyucam :)

ben karasızım canım yastıklarımı kendim yapıyorum zaten :)
geriye kutu şişe ve kavanoz almak kalıyor... bütçe olarakda 150 liraya denk geliyor sanırım :)
asetat kutunun içine yastık mantar tıpalı şişede kolonya küçük kavanozda kahve koyucam sanırım :)
10 adet havlum içinde kese diktiricem havlu sabun çorap koyucam :)

canım nerdensin sen istanbul mu nereden alacaksın tıpalı şişeleri eminönünden mi , ben hafta sonu sevgiliciğimi eminönüne sürükleyeceğim erkenden gidip malzeme alayım :)

Son düzenleme:
canım nerdensin sen istanbul mu nereden alacaksın tıpalı şişeleri eminönünden mi , ben hafta sonu sevgiliciğimi eminönüne sürükleyeceğim erkenden gidip malzeme alayım :)

ben aylardır eminönüne gitcem diyorumda gidemiyorum canım:1:
netten sipariş vericem kapıda ödemeli bi site buldum :)
benim odun işe güce fena kaptırdı kendini :1:

hediyelikleri canım şu an asetat kutulara takıldım:1:

Anladım canım , çok pahalı bişey yaptırma biliosun kmse değer verip saklamıyor yada çocukları bozuyor ediyor vs. bizim evde öyleydi :27: küçükken dağıtılan nikah şekerlerini hemen açar yerdimm :1:

Anladım canım , çok pahalı bişey yaptırma biliosun kmse değer verip saklamıyor yada çocukları bozuyor ediyor vs. bizim evde öyleydi :27: küçükken dağıtılan nikah şekerlerini hemen açar yerdimm :1:

öyle bişey değil canım ben yemezdim ama süslere gıcık olurdum bozardım:1:
geçen günde istemeden yine bozdum çok sevdiğim kuzenimin kuğusunun kafasını kopardım incelerken:27::27:

öyle bişey değil canım ben yemezdim ama süslere gıcık olurdum bozardım:1:
geçen günde istemeden yine bozdum çok sevdiğim kuzenimin kuğusunun kafasını kopardım incelerken:27::27:

Aynen ya , sabun versen millet açıp bi kenara atıcak yada kullanıck , kurabye zaten habur hupur oracıkta yenecek :27: magnet iyi fikir , bir de lavantalı şişler iyi :27:

İyi akşamlar herkesee :3: pazartesi görüşmek üzere hatunlar :71::71::71: Yarın tatill hobaaa :32::32::32:

Günaydın Hatunlarrr :31:
Musmutlu başladığım bir günden size kucak dolusu merhabalar :33:
Dün erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım.
Dünyada onalrdan tatlısı varmı acaba diye düşünüyorum dünden beri.
Rabbim nazarlardan saklasın çok şekerler.
Beni çok sevdiler.
Durup durup fotografımı çektiler :17:
Babasına diyorum ki ama ben fotolarda çirkin çıkarım, oda bana diyor ki sen hiç bir foto da istesen de çirkin çıkamazsın çünkü çok güzelsin benim canım kızım diyor :1:
Kapıdan içeri girer girmez, oğlum durdun durdun valla turnayı gözünden vurdun dedi :27:
Annesi benden daha çok heyecanlıydı.
Erkek arkadaşım tek çocuk olduğu için çok üstüne düşüyotlar diye korkmuştum ama beni çok sevdiler çok çok çok mutluyum :16:
Sevincimi hemen sizinle paylaşmak istedim canlarııııımmmmmm :29:

Canlarımmm Günaydınnn :16::16::16:

Neler yaptınız bakimm görüşmeyeli :23::23:

İyi haftalar olsun hepimize :16::16::16::16:

Günaydın Hatunlarrr :31:
Musmutlu başladığım bir günden size kucak dolusu merhabalar :33:
Dün erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım.
Dünyada onalrdan tatlısı varmı acaba diye düşünüyorum dünden beri.
Rabbim nazarlardan saklasın çok şekerler.
Beni çok sevdiler.
Durup durup fotografımı çektiler :17:
Babasına diyorum ki ama ben fotolarda çirkin çıkarım, oda bana diyor ki sen hiç bir foto da istesen de çirkin çıkamazsın çünkü çok güzelsin benim canım kızım diyor :1:
Kapıdan içeri girer girmez, oğlum durdun durdun valla turnayı gözünden vurdun dedi :27:
Annesi benden daha çok heyecanlıydı.
Erkek arkadaşım tek çocuk olduğu için çok üstüne düşüyotlar diye korkmuştum ama beni çok sevdiler çok çok çok mutluyum :16:
Sevincimi hemen sizinle paylaşmak istedim canlarııııımmmmmm :29:
:52::52::52::52: Süper kuzummmm :32::32: Bak sana demiştim stres yapıcak bişey yok diye çok çok sevindimmm . Aile gerçekten çok önemli birşey umarım hep böyle devam eder :16::16:

:52::52::52::52: Süper kuzummmm :32::32: Bak sana demiştim stres yapıcak bişey yok diye çok çok sevindimmm . Aile gerçekten çok önemli birşey umarım hep böyle devam eder :16::16:

Evet canım arkadaşımm :38:
Valla dün onların bana olan ilgisini sevgisini gördükten sonra erkek arkadaşıma daha fazla bağlandım.
Harika bir ailede yetişmiş.
Valla onları öz annemden babamdan ayırt edeceğimi düşünmüyorum.
Zaten yaşayacağımız şehire yakın oturuyorlar 1 saat falan var, evlensek haftada bir ya ben onları çağırırım yada oraya giderim.
O kadar sevdim gerçekten :16:
Yalnız anneme anlatıyorum çok tatlılar falan diye, biranda suratı düştü demesin mi Bizden de mi tatlılar diye :52: Şoka girdim, hayır tabi ki dedim ama valla tatlılardı :33:
Kimse öz annenin yerini tutamaz ama evlendikten sonra kendi anne babama verdiğim değeri onlara da vereceğim çünkü hakediyorlar.
Canlarım benim :21:

Back