Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

günaydın canım herşey çok güzel olmuş devamı gelir
Canlarımmm Günaydınnn

Neler yaptınız bakimm görüşmeyeli

İyi haftalar olsun hepimize

günaydınnnn tüm hafta sonu evdeydim sen neler yaptın

Bilirim bu duyguları canımm Bende seninle aynı duyguları yaşamıştım . Benimle tanışmak için 2 saatlik yoldan bnm yaşadıgım yere gelmişlerdi. Ve ellerinde hediyelerle Aile çok önemli gerçekten bunu çok iyi anladım ben . Umarım ilişkilerimiz hep böyle güzel şekilde devam eder . Allah bizi yanıltmasın

günaydın canım herşey çok güzel olmuş devamı gelir

günaydınnnn tüm hafta sonu evdeydim sen neler yaptın

Neden bebeyimm yaa çıkıp hava alaydın birazz Bende bu hafta sonumu ailemle geçirdim yeğenlerimle flan gezdik aile saadeti içinde geçen bir hafta sonuydu

Amin canımıniçi
Gerçekten aile ilişkinin devamı açısından çok önemli bir faktör bende bunu anladım.
Erkek arkadaşım dönerken diyor ki sanki aşkım evlenmişizde annemlere misafirliğe geldik şimdi de evimize dönüyoruz gibi bi hava var dimi diyor gerçekten de öyleydi
40 YILLIK AİLEM GİBİYDİLER

Nazar değmesin kuzum hep böyle devam etsin

günaydın kızlar nişanıma tam 34 gün var ama ben kıyafet bulamadım balık model ya da arkası kuyruklu yarım kollu bir model arıyorum hoşunuza gidenlerden fikir verseniz ya bana da :44:

evet Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
sen neler yaptın canım h.sonu :)

amin canım :)
kayınvalide bohçası için kanaviçe takımı hazırlatıyoruz canım :)
bohçaların dantelleri hazırlanıyor :)
kayınvalidenin bohçası için kumaş arıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…