Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

hoşbulduk
ben çok yeniyim çeyizmiş falan hiç bilmezdim ama zamanı gelince insanın paçaları tutuşuyormuş
ben nerden başlasam ne yapsam bir yardım edin lütfen
yaza olacak söz-nişan nasipse :)

ayyy çeyiz ayrı bir dünya ben resmen elimi verdim kolumu kaptırdım
ama şu aralar çeyiz namına bişey almıyorum söz ve nişana odaklanmış durumdayım klasik bir terazi burcu olarak ayrıntılarla boğuşuyorum :)

Nasilsiniz zuzularrrr

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

işin garibi ben bu törenler içinde ne alınır ne yapılır ne kadar masraf olur hiç bilmiyorum

Kizlar ben ciktim isten erken kactim bugun biraz ablama kisir yemeye gidiyorum simdi otobusten yaziyorumm size 😁😁😁

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben ciktim isten erken kactim bugun biraz ablama kisir yemeye gidiyorum simdi otobusten yaziyorumm size 😁😁😁

Adiyos Canikooom
Afiyet olsun fazla yeme gelinliklere sığamazsın valla

Hosgeldim naptiniz ben yokken :))

ohooo neler yapmadık ki:) koca bi güne neler sığdı :) ben söz için keseler hazırlamaya karar verdim havlu bile aldım :)
işin garibi ben bu törenler içinde ne alınır ne yapılır ne kadar masraf olur hiç bilmiyorum
ögrenirsin canım hediyelik dağıtcakmısın evde küçük ayrıntılar olcak mı söz nişan ayrı mı bir arada mı hepsi bütçeyi etkiliyor

afiyet olsun ama az yeee

Arastiriyorum tarih belli olana kadar bulurum bisiler :)

Senin havlulari gordum guzellermis gule gule kullannn

onları sadece aile arasında dağıtıyım dedim tüm misafirlere vermeyi planlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…