• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

hoşbulduk:16:
ben çok yeniyim çeyizmiş falan hiç bilmezdim ama zamanı gelince insanın paçaları tutuşuyormuş:9::9:
ben nerden başlasam ne yapsam bir yardım edin lütfen :9::16:
yaza olacak söz-nişan nasipse :)

ayyy çeyiz ayrı bir dünya ben resmen elimi verdim kolumu kaptırdım:53:
ama şu aralar çeyiz namına bişey almıyorum söz ve nişana odaklanmış durumdayım klasik bir terazi burcu olarak ayrıntılarla boğuşuyorum :)

ayyy çeyiz ayrı bir dünya ben resmen elimi verdim kolumu kaptırdım:53:
ama şu aralar çeyiz namına bişey almıyorum söz ve nişana odaklanmış durumdayım klasik bir terazi burcu olarak ayrıntılarla boğuşuyorum :)

işin garibi ben bu törenler içinde ne alınır ne yapılır ne kadar masraf olur hiç bilmiyorum:17:

Kizlar ben ciktim isten erken kactim bugun biraz ablama kisir yemeye gidiyorum simdi otobusten yaziyorumm size 😁😁😁

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben ciktim isten erken kactim bugun biraz ablama kisir yemeye gidiyorum simdi otobusten yaziyorumm size 😁😁😁

Adiyos Canikooom :3::38:
Afiyet olsun fazla yeme gelinliklere sığamazsın valla :33:

Hosgeldim naptiniz ben yokken :))

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
ohooo neler yapmadık ki:) koca bi güne neler sığdı :) ben söz için keseler hazırlamaya karar verdim havlu bile aldım :)
işin garibi ben bu törenler içinde ne alınır ne yapılır ne kadar masraf olur hiç bilmiyorum:17:
ögrenirsin canım hediyelik dağıtcakmısın evde küçük ayrıntılar olcak mı söz nişan ayrı mı bir arada mı hepsi bütçeyi etkiliyor

afiyet olsun ama az yeee:33:

Arastiriyorum tarih belli olana kadar bulurum bisiler :)

Senin havlulari gordum guzellermis gule gule kullannn

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

onları sadece aile arasında dağıtıyım dedim tüm misafirlere vermeyi planlamıyorum:32:

Back